Till.Lindemann написа:metodito написа:Интересно, намирисва ми на професионални тролове. Интересно. На един от новите потребители съм мяркал ника из разни страници. Браво, браво. Лошо нема. Трябва да се яде.
Ясно е, че визираш мен.
Ясно е, че опитваш да ме обидиш и уязвиш.
1. Никога не съм влизал в други сайтове, нито съм ползвал ТОЗИ ник. Измислих го преди 10-тина дни, докато слушах песента Deutschland на Rammstein.
И си казах, това ще ми е никът.
2. Прави впечатление, че не приемаш чуждо мнение, че винаги се мислиш за прав, че всички са тъпи, а ти ей ся ша ги отвориш на живота.
3. Поради горното, винаги се смяташ за неразбран и значително по-умен, чел и видял от другите.
4. Това може би ти е най-дразнещото. ПОСТОЯННО говориш за миналото, за 80-те, 90-те като някоя баба, която отчаяно страда по комунизма и по цял ден се оплаква от новото време. ТАКОВА Е - СВИКВАЙ! ОНОВА ВРЕМЕ повече няма да се ВЪРНЕ!
5. По отношение на Левски, пак говориш за Дарко, Бардон, Зе Соареш, Шпайдела, Люпко, Гонзо, първият престой на Мъри и все неща от преди 20-30 години. Понеже съм по-голям от теб, ще ти кажа, че да говорим за Люпко, е като да си говорим за Георгий Жуков. Минало свършено!
6. Само затова, че съм с нов ник, не значи, че не съм член на форума от преди ти да се появиш.
7. Гледам, опитваш се да блеснеш и по тема музика, няма да коментирам какво работя, но да коментираш Стив Вай, Джо Сатриани, Ингви Малмстийн, Джон Петручи, Дейв Мъстейн, Металика с Улрих и т.н. и да опитваш да правиш паралели с новите групи, е нелепо. Всяко време има своите герои. Едни харесват Монескин, други Соната Арктика, трети Хамърфол, четвърти Николина Чакардъкова.
Едно обаче при теб е постоянно - ВИНАГИ говориш за миналото, никога за бъдещето. И когато се появи Манолов и ти каже, че това ЦСКА не е ОНОВА ЦСКА, че това дерби с тях НЕ Е онова дерби, ти почваш да обясняваш, как за теб все е дерби, независимо дали с ЦСКА или с Литекс като ЦСКА.
Даваш съвети да четем книги, т.е. ние сме невежи, ти си умен, така ли, Методи?
Не исках да влизам в тоя спор, но понеже всеки, който има различно мнение, за теб е трол и така си изкарвал хляба, реших да ти посоча глупостите, които постоянно насаждаш тук.
Човекът преди мен правилно ти каза, че се нуждаеш от специализирана помощ, ако все си неразбран, ако това не е твоята България и т.н.
И той ли е трол в твоите очи?
Празници са, при това най-големите, бъди по-смирен и не мисли, че всичко знаеш и разбираш.
Нямаш житейския опит нито на vlong, нито на Манолов, нито на Аронакс, нито на доста други.
Остани си със здраве, Методи!
Тук сме, защото обичаме Левски, а не да показваме кой колко книги е чел и колко разбира живота.
Всичко добро!