metodito написа:Аз четох писмото на Наско и ми се иска да го мисли това (ма едва ли). Да се гради отбор. Защото всички помнят, че това, което беше направил Мъри е просто да стъпи на раменете на гиганти (първия път), с един горе-долу гръбнак от футболисти. Да се изгради колектив, треньорите да помагат на този колектив. И в тази връзка отказа му за бразилеца и Мислович е логичен.
Идва всекой тренер, маха футболисти, слага си свои. И така как ще изградиш тим, колектив? Доминик в България беше супер, ама Серкан на 29...
Разбира се това моето е wishful thinking. Пък кой знае?!
Ако Наско има това стратегическо мислене (колективът пред треньора, дългосрочна стратегия за тийм), евала. А дано.
Помните на Стоилов тима, който изгради. Този тим веднъж изграден, играеше сам.
Ти вярваш ли, че това обръщение е писано от Сираков?
Това са думи на Илияна, под които Чехльо се е подписал.
Той няма такъв речник, не използва такива думи и никога не е използвал.
Отделна тема е, че всички неща вътре са лъжи и нищо от поредните му празни обещания няма да се случи.
Този човек е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ!
Никакви стратегии за отбор, стадион, треньор и развитие няма.
Колко години още трябва да мами синята публика, за да разберем, че е същия мошеник като Лупи?
Човек, който е неспособен едно изявление да напише сам, а ние чакаме титли и купи и Европейски стадион?
И те уверявам, че единствената причина Стоилов да си тръгне, са действията на Сираков и Мило.
С друг собственик, Мъри още щеше да е в Левски.
Осъзнаваш ли колко е трудно да работиш работа, в която прекия ти шеф е лъжец и мошеник и ти знаеш, че е такъв?
Стоилов много неща знае за Сираков, но няма да ги каже, а и вече няма значение, човекът си има отбор, носят го на ръце(както беше и в Астана), ръководи отбора повече от успешно, а ние вместо да изгоним комарджията Сираков като куче, избрахме да си тръгне Мъри, не направихме нищо, за да държим сметка на Сираков какви ги върши, и ето го резултата. Похарчи Костов, похарчи и Генчев, сега ще похарчи и следващия, а той си остава собственик без 2 лв.
Разпродаде играчите, кешира сумите и всичко е точно.
Прав е Манолов за десетки неща, но народа бързо забрави "Тръгне ли си Мъри, 5 мин сред него си тръгвам и аз". Ми що стоиш още бе, Наско? Това ли ти е мъжката дума? Съблякоха Петев, унизиха човека, Сираков стои до него като потка и се хили. Измъкна се навън и пред камерите каза"Кракът ми повече няма да стъпи на Герена". Айде бе, верно ли??? Ми верно ли Джо Диксън ще налее 250 млн долара? Като не си сигурен и знаеш, че лъжеш, що го говориш това на Могилката?? "Левски няма да бъде бит като тъпан и ще го изстрелям в нова орбита" Верно ли, бе Наско? Дълговете към НАП са платени, Верно ли бе???? Ами лихвата? 1 млн за дизайн на юбилейна фланелка. Цъкваме, ми тя същата като на Боримировия Мюнхен 1860. Верно ли сте дали 1 млн за дизайн??? А тука в очичките корабче плува ли??? Ако продължа така, има още ПОНЕ 100 ТЕЖКИ ЛЪЖИ И ИЗМАМИ НА СИРАКОВ!
Е, кажете сега, заслужава ли такъв човек да е шеф на Левски Сф?
Ама честно?
Забравих и 10% обратно от ВСИЧКИ приходи на Левски обратно в Палмите, с подписа на Сираков.
Забравих и сагата с Хубчев, където заради простотията на Сираков, Левски плати почти 2 млн лв на вятъра, в момент, в който феновете събираха левчета за спасението.
Накратко: Този човек е най-лошото нещо, което можеше да се случи на Левски!
И най-простият ватман или заварчик щеше да свърши същата работа, но ПОНЕ нямаше да ЛЪЖЕ феновете като Сираков.
И малко личен въпрос, ако една жена ви лъже в любовта 10-15-20 пъти, Вие ще стоите ли с нея или ще я разкарате?
Когато някой е изгубил доверието на хората, си тръгва!
Професионално ли е да махнеш Генчев БЕЗ да имаш подсигурен негов заместник?
Отборът почва подготовка след 10 дни.
А то още няма треньор.
Как си представяте сключваш договор на 30 дек, почваш работа на 4 ян и отборът започва да мачка?
Той тоя треньор да не е Господ?
Някой от ЦСКА-Сф да беше собственик, повече щеше да милее за Левски и ДА СВЪРШИ РАБОТА, отколкото Сираков.
Всъщност, Божков беше точно такъв пример.
Ще кажете ама Божков имал пари, затова.
Ами като нямаш пари, кво правиш в Левски бе, Сираков?
Що за собственик си тогава?
Чудя се само, докога феновете ще го търпят и докога ще му вярват на Сираков?