Методи
Данчо Господинов не е съгласен за хърватина.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
Прекрасен анализ на Данчо Господинов пред Диема.Както винаги точен и обективен. Много точен и в оценката за Митрович..
Кво ли пък разбира Данчо Господинов от вратарство или пък Генчев от треньорство?! Щом тукашните форумни философи казват, че не стават, значи не стават и точка. Как може да се сравнява дългогодишната игрова практика на ФМ и Плейстейшън със знанията на Генчев и Господинов!? Абсурд!!! Хубавото е, че бъдещият нов треньор само сменя системата на игра и почваме да мачкаме. Все пак БГЛ рече и отсече, че това е проблемът в Левски. А Раев спокойно може да си подбере треньор от форумчето, като конкуренцията си е убийствена. Ако все пак господин мажоритарят се спре на истински треньор, не унивайте. Пожелавам Ви през новата 2025 година най-после някое клето отборче от Ефбет лига да види таланта ви и да ви вземе за треньорче, за да може дългогодишните знания, придобити от ФМ и Плейстейшъна да ги приложите и на практика!
Писал съм вече за Данчо Господинов.
Можеше да се превърне в легенда на Левски, но млад и зелен предпочете мръсните пари на нафтата.
Можеше да се превърне в легенда на Левски, но млад и зелен предпочете мръсните пари на нафтата.
Направих си един подарък и аз гледам Левски Гент и гледам в 19 мин.белгиеца прави същото нарушение за втори жълт ,същото като на Бардон дето го изгониха,ама нямаше британски педеразт
САМО ЛЕВСКИ!
Всички ние и Насо знаем, че той е временно на този пост, защото в една блокирана планета от Китайския вирус (вътрешното политическо положение с Герб бе още повече смразяващо), акциите се прехвърляха като горещ картоф от едни мръсни ръце в други и един издухал червен пощальон от Канал3 можеше да ги "търкулне по улицата".
Тогава Насо като най-голямата жива легенда ги улови преди те да да се изпепелят.
Да, изнервящо е вече, че няма желаещ за неговия пост, но търсете, момчета, търсете там в София читава личност.
Весела Коледа, Левскари!
/макар че сме без треньор/
Тогава Насо като най-голямата жива легенда ги улови преди те да да се изпепелят.
Да, изнервящо е вече, че няма желаещ за неговия пост, но търсете, момчета, търсете там в София читава личност.
Весела Коледа, Левскари!
/макар че сме без треньор/
Гледам и Дембеле,Ами малко по-елегантен и подвижен от Сангаре,иначе едно към едно,а и падането от вятъра на Сангаре е минус
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
mikata написа:alexdb написа:mikata написа:Щом и щаба му правят,ще е някой португалски анонимник.
https://blitz.bg/sport/bg-futbol/kak-lc ... fZd5eFU5SQ
Е ти Моуриньо ли чакаш :) Като нищо ще докарат някой клонинг на Пепе Мурсия
Мауриньо отдавна приключи :oops:
И Клоп и той. Като гледам и Пеп може да се пенсионира скоро. Тухел си взе почивка и после пое национален отбор. Колкото и да си добър и свикнал на стрес, в един момент тая професия взима много.
Пеп е неузнаваем и изплиска легена и трябва да почне да гради нов отбор в Сити, явно вече със сегашните не става, може би са пренаситени и не може да ги мотивира. Още начело на Барса Пеп бе сринат от Моуриньо. Макар Барса на няколко пъти да разбиха Реал, Пеп изгуби битката извън терена. На няколко пъти на пресконференции говореше за португалеца. След това напусна и си взе почива и не съм особено сигурен, но мисля, че бе казал, че Моуриньо е една от причините да е изчерпан.
Та може би футболната професия на най-високо ниво, където има все повече и повече мачове и турнири, напрежение и изисквания става по-токсична и продължителността на кариерите ще става все по-кратка.
А Моуриньо е великан. Никога не съм го харесвал, даже ми бе доста нелицеприятен и арогантен. Грозен футбол, победа на всяка цена, търсещ конфронтации и конфликти с колеги, футболисти и журналисти. Но това бе до отиването му в Юнайтед. Впоследствие се запознах по-обстойно с кариерата му, отвъд нещата на повърхността. Никога не е бягал от предизвикателства и това говори много. Да поемеш Реал в онзи период, срещу онзи отбор на Пеп е огромен риск. Или ще се провалиш или ставаш безсмъртен. Подобна бе и ситуацията в Юнайтед.
- metodito
- Контакти:
vlong написа:Методи
Данчо Господинов не е съгласен за хърватина.
Ти какво искаш да каже? Нали той е отговорен за тренирането му и вероятно за привличането му. Споко, млякото го няма вече. Маляки - българи, а чужденците не акат. Те творят ухания.
- metodito
- Контакти:
ikar написа:Прекрасен анализ на Данчо Господинов пред Диема.Както винаги точен и обективен. Много точен и в оценката за Митрович..
За Митрович и аз съм съгласен. За Маркович, не съвсем...