Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 18 дек 2024 14:35

vvessel написа:
metodito написа:@vessel: 43:46 "Не е вярно, че Сираков е влизАЛ... Може да е имал такова желание, но БЕШЕ спрян". ;)

Да наистина казва " беше спрян " но дали той го е спрял или някой друг не се разбира. Казва - може да е имал такова желание, но аз не мога да допусна... . Не казва - имаше желание, но аз не го пуснах.

Охрана или някой от екипа му, не знам. Но разкритието е скандално.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 дек 2024 14:38

Това,че Сираков е бил бесен излезе още тогава.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 дек 2024 14:41

Тия едно време където в сектор А показаха плаката за бойко и дебелия после ядоха бой пред стадиона.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 дек 2024 15:33

mikata написа:На стадиона никой не скандира против Сираков и Бойко :oops:

То и само против Сираков не се скандира, ти искаш и срещу БХ? Имаше един опит с Бойко-ковро на един мач с делиорманци, но после бяха "посъветвани" и спряха на секундата. Същото се случи и с Раев-ковро - 1-2 мача след Мъри и край. А ходех във ВИП ложата точно за да му скандирам под прозореца, че е ковра и разни БГЛ-та ме гледаха криво. Няма как - клубът е овладян на всички нива, май наистина Мъри беше големият проблем - не трябваше да идва, да вдъхва надежди, да им забърсва задниците и да удължава агонията - да, има ни, другите ги няма, обаче сме на командно дишане. Аз бойкотирам и ще продължа да бойкотирам - за мой срам нямам и един мач през този полусезон, а от 4 месеца не съм купил и за 1 лев нещо. Няма и да купя. А искам, но не виждам път напред :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 дек 2024 15:48

Аз вече 3-4г. и по телевизията почти не ги гледам, гледам 15-20мин. и спирам.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 дек 2024 16:01

Нагъл и тъп!
Тъп и нагъл!
... Ние, ако сме подкрепили Джавад Ел Джемили, а не Генчев, трябваше след мача със Септември да го отстраним...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 дек 2024 16:10

Бойко да ги смени щом не вършат работа.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 18 дек 2024 16:15

След Сичките изпълнения на герберунгела, глупавото и мажото с екс тренера, не виждам как ще дойде при нас читав треньор.

Колкото ги обичах и са ме радвали като футболисти, толкова ми опротивяват особено единия с лъжите си.

Ако бяха излезнали и казали честно - концепцията ни е почти самоиздрържане на отобора чрез закупуване и развиване на млади и или собствени играчи, нещо което Генчев не прави, те мишкуват и интриганстват. Нещо дълбоко е сбъркано в клуба и това не са треньорите и играчите.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 дек 2024 16:21

mikata написа:Бойко да ги смени щом не вършат работа.

Докато тримата хубостници от управата са благодарни на банкянския ще си седят в клуба без значение от резултатите. Така работят ГЕРБаджиите навсякъде в държавата и в клуба. Важно е да си верен на партията.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 18 дек 2024 16:22

tmanolov написа:
mikata написа:На стадиона никой не скандира против Сираков и Бойко :oops:

То и само против Сираков не се скандира, ти искаш и срещу БХ? Имаше един опит с Бойко-ковро на един мач с делиорманци, но после бяха "посъветвани" и спряха на секундата. Същото се случи и с Раев-ковро - 1-2 мача след Мъри и край. А ходех във ВИП ложата точно за да му скандирам под прозореца, че е ковра и разни БГЛ-та ме гледаха криво. Няма как - клубът е овладян на всички нива, май наистина Мъри беше големият проблем - не трябваше да идва, да вдъхва надежди, да им забърсва задниците и да удължава агонията - да, има ни, другите ги няма, обаче сме на командно дишане. Аз бойкотирам и ще продължа да бойкотирам - за мой срам нямам и един мач през този полусезон, а от 4 месеца не съм купил и за 1 лев нещо. Няма и да купя. А искам, но не виждам път напред :oops:

Преди време едно приятелче - Пешо стачката беше издигнал на един мач на В Левски траснпарант против ББ. После го разнасяха по районни и съдилища, без последици като присъда или глоба. Там некъв тъп милиционер се опита да му лепнат нещо по закона за футболното хулиганство, но от съда умрели от смях.

Та толкова с протестите, мафията си има държава, а по села и паланки е чист феодализъм. Онези мръсни маймуни уж от Харвард (с този ингилизки там не можев да изкласиш) и шута на мафията си изпълниха задачата - пАрата да отиде в свирката. Другото им беше бонус.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”