ikar написа:groti написа:Според вас с кого от първата група от лигата ще играем на баража за Европа?
Никакъв бараж ние сме твърдо втори!
Във втората половина ли? :(
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ikar написа:groti написа:Според вас с кого от първата група от лигата ще играем на баража за Европа?
Никакъв бараж ние сме твърдо втори!
metodito написа:Това, че Наско искал да влиза на полувремето със Славия, знаеше ли го? И той не го пуснал. Аз поне не го знаех. Но много неща стават ясни. Именно след Славия я каза оная реплика и явно е заложил главата му на дръвника.
vvessel написа:metodito написа:Това, че Наско искал да влиза на полувремето със Славия, знаеше ли го? И той не го пуснал. Аз поне не го знаех. Но много неща стават ясни. Именно след Славия я каза оная реплика и явно е заложил главата му на дръвника.
Нещо не си разбрал. Беше излязла някаква информация, че уж Сираков влизал да се кара в съблекалнята и Генчев отрече да се е случвало и каза, че той не би го допуснал. А не че искал да влиза пък Генчев не го пуска. Вероятно някой мисир се е опитал да изкара Наско повече мъж отколкото е и лъжата му лъсна.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
vvessel написа:metodito написа:Това, че Наско искал да влиза на полувремето със Славия, знаеше ли го? И той не го пуснал. Аз поне не го знаех. Но много неща стават ясни. Именно след Славия я каза оная реплика и явно е заложил главата му на дръвника.
Нещо не си разбрал. Беше излязла някаква информация, че уж Сираков влизал да се кара в съблекалнята и Генчев отрече да се е случвало и каза, че той не би го допуснал. А не че искал да влиза пък Генчев не го пуска. Вероятно някой мисир се е опитал да изкара Наско повече мъж отколкото е и лъжата му лъсна.
metodito написа:@vessel: 43:46 "Не е вярно, че Сираков е влизАЛ... Може да е имал такова желание, но БЕШЕ спрян". ;)
Aronaks написа:След като прочетох какви е дрънкал Боримиров днес, вече съм убеден, че е същия наглец и лъжец като Сираков. Нямали пари за спортен директор. Абе боклуци долни, а вие защо сте в клуба и защо ви се плаща, след като нищо не правите, а само взимате. Тия с камъни трябва да се изгонят от Левски, но организираните са част от системата, а другите сме заспали припоци в голямата си част.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, Cooler, Google [Bot] и 29 госта