Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Много ми е интересно кой ще дойде сега в Левски когато ръководството застава на страната на футболист който е абсолютно леке и не си защитава треньора?
- metodito
- Контакти:
Ще видим кой е бил прав - Генчев или ръководството - в края на първенството. Ако пак не играем в Европа, Генчев е бил прав, ако ли не - Сираков.
Чак ми стана симпатичен Генчев след тази пресконференция
110 години любов!
Коя цел на клуба през този сезон е под действитвелна заплаха от неизпълнение, та се наложи смяна на треньора?
Последна промяна от Eminem на 18 дек 2024 12:02, променено общо 1 път.
Тази пресконференция беше прецедент. Нямам спомен при смяна на треньора същият да е правил среща с журналисти? Лично мнение че Генчев бе до болка откровен .Усещането след нея доказва че с това ръководство светлина в тунела няма! Малки хора на големи пиедестали, от всякъде лъха на посредственост.
Поредното доказателство, че на Мажоритаря не може да се вярва... Така предаде Мъри като зае страната на Милото. Сега предаде Генчев, като заема страната на Джемили. И то единствено, защото иска да изкара някой лев от евентуалната му продажба.
Поне Генчев потвърди, че в клуба няма ясен план и визия за развитието му. Ден да мине, друг да дойде е цялата работа.
Поне Генчев потвърди, че в клуба няма ясен план и визия за развитието му. Ден да мине, друг да дойде е цялата работа.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
Както и очаквах, това как Янков слтрувал мЕлеони, се оказа поредната лъжа, пусната от някакви "Приказки". За мен Доминик имаше потенциала да е разиграващият халф, който се търси. И друга лъжа отпадна - как Генчев искал Бала. Точно обратното.
Както беше логично да зададем въпроса на ръководството не знаеше ли за стила на Генчев при неговото назначение, така можем да попитаме и бившият треньор дали не разбра при разговорите в началото, че клубът не работи правилно и няма визия за бъдещето (по принцип това е ясно от над 15 години)?
Пускай Преслава, така де, балета и всичко е точно. Насо е нашият кюрд, в смисъл, не че има успехите му ирекламите в Кауфланд, а че ще ни закрие, точно както кюрдъ закри онези. Все пак така правят "лИгендите", нали?
Иначе поредното интервю с недомлъвки, но всичко е точно - що ли си хабя нервите за глупости, та не си гледам живота
Иначе поредното интервю с недомлъвки, но всичко е точно - що ли си хабя нервите за глупости, та не си гледам живота
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Генчев пак ми хареса с открития си и честен стил на говорене, както обикновено говори и ми е симпатичен като човек, за разлика от други треньори, които са абсолютни темерути и напълно разбирам аргументите му, които са факти. Факт е обаче видимия спад в играта и липсата му на гъвкавост в определени моменти.
Той твърди, че отбора имал футболисти само за неговата схема и нямал подходящи за 4-3-3 и очаквал някой с аргументи и статистика да го обори. Може и да е така, но проблема е, че от така нареченото ръководство са боси в тая материя и не могат да се обосноват аргументирано, а слушат Сульо и Пульо, като част от тях са агенти , които си гонят комисионната. На база на игра и резултати тази година в сравнение с миналата, освобождаването на Генчев е напълно безпринципно, още повече че няма готов вариант за неговото място. Интересна също е репликата на Попов, на когото хич не съм фен, че Генчев с това ръководство е изкарал повече отколкото той е очаквал. Това говори много. След тази пресконференция не го виждам Генчев отново треньор на Левски докато Сираков държи акциите.
Той твърди, че отбора имал футболисти само за неговата схема и нямал подходящи за 4-3-3 и очаквал някой с аргументи и статистика да го обори. Може и да е така, но проблема е, че от така нареченото ръководство са боси в тая материя и не могат да се обосноват аргументирано, а слушат Сульо и Пульо, като част от тях са агенти , които си гонят комисионната. На база на игра и резултати тази година в сравнение с миналата, освобождаването на Генчев е напълно безпринципно, още повече че няма готов вариант за неговото място. Интересна също е репликата на Попов, на когото хич не съм фен, че Генчев с това ръководство е изкарал повече отколкото той е очаквал. Това говори много. След тази пресконференция не го виждам Генчев отново треньор на Левски докато Сираков държи акциите.