metodito написа:Странджата написа:И все пак - Сираков може да бъде изгонен - от тези, които ходят на стадиона! Но не с транспаранти!Не може стадионът да бучи срещу треньори, играчи и кой ли не, а срещу Сираков да мълчи. Не знам дали трябва да се чака нов, за да изгоним Сираков, но съм повече от сигурен, че ако не е той, ще се намери свестен човек за Левски.
Представи си дооста хипотетична ситуация. Краят на този сезон сме втори и носители на Купата. Какво правим?
И друга хипотетична ситуация. Костов е натирен още на полусезона. Класираме се в Европа. Не го изгониха. Не се класирахме за Европа. Пето място със селекция, оценена на 22 милиона лева. :lol: :lol:
Колега Методи, селекцията и резултатите нямат значение, когато начело на отбора стои токсичен човек, доказан лъжец, мошеник и човек болен от хазартна зависимост.
Тези неща са недопустими в една нормална среда.
Помниш ли, че за далеч по-малки провинения от Сираковите, Ули Хьонес от Байерн лежа в затвора.
Но феновете на Байерн и самата Германия не търпят подобни неща, особено когато са на ръководен пост в най-великия немски клуб.
Защо при нас със Сираков е различно?
Защо тъпо парче като Боримиров е на такава висока позиция?
Представи си шефът на Реал да е комарджия, да няма никакъв бизнес, никакви пари, да поеме Реал без да е дал 1 лв и по цял ден да си пуши пури в магазина на Реал.
Колко време феновете на Реал ще изтърпят такъв собственик?
Защо в Левски това се приема за нормално и никой не търси отговорност на Сираков? Защо?
Мъж, който лъже и не си държи на думата, струва колкото вятъра над главата си!
А да не припомням, че всяко второ изказване на Сираков е лъжа.
Не може да искаш феновете да даряват, а ти да си пълен мошеник и да ти лъжеш постоянно.
То не бяха орбити, то не беше Диксън, то не беше при събличането на Петев"Кракът ми повече няма да стъпи на Герена", то не беше"Тръгне ли си Мъри, 5 минути след него си тръгвам и аз", то не беше декларации против БФС, а после 40 годишно приятелство и хоп глас за Михайлов, то не беше 10% от приходите на клуба да отиват в Палмсбет, то не беше сагата с Хубчев, дето глупостта на Сираков изгърби клуба с милиони. По същият начин постъпи и с Мъри, а сега и с Генчев.
Сираков е най-големият измамник в историята на клуба!
Срамота е такова леке да е собственик на Левски!
Къде по света ще си сваляш гащите пред публика, която те боготвори, ще се излагаш, а после ще те приемат за собственик на най-обичания клуб?
Такова нещо няма и в Танзания!
Няма такава къса памет като на българина, днес го лъжеш, той утре забравил.
И ти прощава до безкрай.
Как човек, обикалящ казината, и затънал в борчове, ще е собственик на най-големия клуб в една държава?
Замислете се над това....
В Левски се случват абсурдни неща, а искаме резултати и титли.
Когато се правят глупости, резултатът накрая е глупав!