metodito написа:Аз също не им вярвам.
Пак ще го напиша, rheager. Грешката е може би в нас. След Мъри, очакванията ни литнаха.
Колкото и кощунствено да звучи. Мъри не трябваше да има втори престой. Преди него бяхме посредствени и след него си станахме пак посредствени. Ако не беше идвал, Генчев шеше да е даже успешен. Относно точки и сметки, пилците се броят през май.
Нико Петров в gerenabg каза нещо много важно. Когато си в "Левски" треньор, ти не може да си само треньор. Та просто Мъри не трябваше да идва втория път. Толкова по-спокойно щеше да е сега...
Щяхме да сме си за пореден сезон посредствен отбор, а Генчев "сносен" треньор. Какъвто е. И ние все чакаме нещо повече от "сносен" тренер.
Не мисля, че да имаш очаквания е грешка. Нито пък надежда, която Мъри донесе обратно, но тия отгоре успяха да убият отново. Генчев също в началото запали някаква искрица, но уви след мача със Спартак Варна всичко сякаш се върна твърде бързо към посредствеността на последните 10 години.
Аз друго нещо кощунствено ще кажа за Мъри. Яд ме е, че удължи агонията. Защото докара свежи пари на ония хрантутници начело със Сираков, за да погасят някакви дългове и да ни държат главата над водата още 5-6 години, вместо просто да ни приключат, каквато явно им е идеята, съзнателно или не. Можеше вече да сме с тире, а аз да имам една причина за нерви по-малко.