Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот rhaegar » 17 дек 2024 08:53

metodito написа:Аз също не им вярвам.
Пак ще го напиша, rheager. Грешката е може би в нас. След Мъри, очакванията ни литнаха.
Колкото и кощунствено да звучи. Мъри не трябваше да има втори престой. Преди него бяхме посредствени и след него си станахме пак посредствени. Ако не беше идвал, Генчев шеше да е даже успешен. Относно точки и сметки, пилците се броят през май.

Нико Петров в gerenabg каза нещо много важно. Когато си в "Левски" треньор, ти не може да си само треньор. Та просто Мъри не трябваше да идва втория път. Толкова по-спокойно щеше да е сега...
Щяхме да сме си за пореден сезон посредствен отбор, а Генчев "сносен" треньор. Какъвто е. И ние все чакаме нещо повече от "сносен" тренер.

Не мисля, че да имаш очаквания е грешка. Нито пък надежда, която Мъри донесе обратно, но тия отгоре успяха да убият отново. Генчев също в началото запали някаква искрица, но уви след мача със Спартак Варна всичко сякаш се върна твърде бързо към посредствеността на последните 10 години.

Аз друго нещо кощунствено ще кажа за Мъри. Яд ме е, че удължи агонията. Защото докара свежи пари на ония хрантутници начело със Сираков, за да погасят някакви дългове и да ни държат главата над водата още 5-6 години, вместо просто да ни приключат, каквато явно им е идеята, съзнателно или не. Можеше вече да сме с тире, а аз да имам една причина за нерви по-малко.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 17 дек 2024 09:02

Докато феновете смятат, че треньорът на Левски трябва първо да е голям левскар - резултатите ще са подобни. На този етап Генчев няма нужните качества за отбора. След първите кръгове, където играхме с най-слабите отбори, отвори голямата си уста и заговори за шампионска титла и купа. Последва среща с реалността и затова се стигна до тук. Посещаемостта в последните ни мачове говори красноречиво за постигнатото от Генчев. И още един факт. За повече от 20 мача нито един футболист не показа израстване. Отборът играе безличен и скучен футбол. Единственото положително е играта при статични положения, като основната заслуга е на Бала.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 дек 2024 09:32

rhaegar написа:Аз друго нещо кощунствено ще кажа за Мъри. Яд ме е, че удължи агонията. Защото докара свежи пари на ония хрантутници начело със Сираков, за да погасят някакви дългове и да ни държат главата над водата още 5-6 години, вместо просто да ни приключат, каквато явно им е идеята, съзнателно или не. Можеше вече да сме с тире, а аз да имам една причина за нерви по-малко.

Е, не. Недей така. За онова умрелото имаше тире, а нас сигурно Хунтата щеше направо да ни погребе.
Макар че кой знае кое е по-малко зле: ужасен край или ужас без край. Според мен потенциал да ни приключат има това сега със стадиона. А и при тези заплати, които се дават, при пропуснатите ползи от Европа...
Под робството на хунтата, но все пак "Левски" го има. И това ще мине. Надявам се...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 дек 2024 09:41

metodito написа:
rhaegar написа:Аз друго нещо кощунствено ще кажа за Мъри. Яд ме е, че удължи агонията. Защото докара свежи пари на ония хрантутници начело със Сираков, за да погасят някакви дългове и да ни държат главата над водата още 5-6 години, вместо просто да ни приключат, каквато явно им е идеята, съзнателно или не. Можеше вече да сме с тире, а аз да имам една причина за нерви по-малко.

Е, не. Недей така. За онова умрелото имаше тире, а нас сигурно Хунтата щеше направо да ни погребе.
Макар че кой знае кое е по-малко зле: ужасен край или ужас без край. Според мен потенциал да ни приключат има това сега със стадиона. А и при тези заплати, които се дават, при пропуснатите ползи от Европа...
Под робството на хунтата, но все пак "Левски" го има. И това ще мине. Надявам се...

O, щеше да има тире. Както щеше да има и сини припознавачи, при това не малко. Те и сега толкова хора припознаха онуй за ЦСКА и говорят за дерби, та нещо ще ги спре да приемат тире на Левски ли?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 дек 2024 09:47

noo написа:Докато феновете смятат, че треньорът на Левски трябва първо да е голям левскар - резултатите ще са подобни. На този етап Генчев няма нужните качества за отбора. След първите кръгове, където играхме с най-слабите отбори, отвори голямата си уста и заговори за шампионска титла и купа. Последва среща с реалността и затова се стигна до тук. Посещаемостта в последните ни мачове говори красноречиво за постигнатото от Генчев. И още един факт. За повече от 20 мача нито един футболист не показа израстване. Отборът играе безличен и скучен футбол. Единственото положително е играта при статични положения, като основната заслуга е на Бала.

Не е казвал, че ще вземем титла и купа. Но не знам защо така тръгна. Каза, че е нормално "Левски" да се бори винаги за титла и купа. Което е различно. Много ясно, че "Левски" винаги трябва да се стреми към върха. Но Генчев не го доказа. Да излезеш с петима защитници срещу Лудогорец е в реда на нещата, но срещу "Дунав" е необяснимо.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 дек 2024 10:00

vlong написа:Всички чакаме някой от кухнята на футболните отбори да каже истината ,но истината е ,че ако някой сподели за разправиите,за неизпълнени договорки,за неизплатени заплати,за несбъднати обещания и т.н. ,той в бъдеще трудно ще си намери работа.Кой ще го наеме като не може да си мълчи.Такава е действителността във всеки бизнес

Прав си, за съжаление, но все някой трябва да разсече Гордиевия възел. Обаче, и Мъри се отказа да го сече и се пробва с разплитане, преди да го откажат
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 дек 2024 10:07

vvessel написа:...... Напълно е възможно в близко време да се върнем към ситуацията от преди 3 години без футболисти и с куп дългове. Не се ли намери правилния човек да ни изведе до евротурнирите, сме довиждане много скоро.

Това го говоря от много време - и, за съжаление, вероятността това, което казваш, да се случи, е твърде голяма. Още една година без ЕКТ, както и без входящи, защото реално почти няма какво да се продава - евентуално марин, Макун и може би нещо дребно за Цунами, другото е леш, и сме на ниво началото на полусезона лято 2021. За съжаление, нов Мъри не се очертава, но пък чакаме стадион, щото пари има - яжте, пийте, г.з. плаща :geek: Или пък идва нов чудодееен спонсор, дето ще налива по 20 милки на сезон - ама ние пък не искаме Бащица, освен ако не е от Банкя де :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 дек 2024 10:11

metodito написа:..... Та просто Мъри не трябваше да идва втория път. Толкова по-спокойно щеше да е сега...
Щяхме да сме си за пореден сезон посредствен отбор, а Генчев "сносен" треньор. Какъвто е. И ние все чакаме нещо повече от "сносен" тренер.

Прав си, с една лека корекция - щяхме да сме с тире и да градим нов стадион, ама с палми, по почина на припоците. Но всичко щеше да е точно - титли, купи, хегемония, розови еднорози хвърчат из въздуха и т.н.
Непринуден написа:

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 17 дек 2024 10:13

metodito написа:
noo написа:Докато феновете смятат, че треньорът на Левски трябва първо да е голям левскар - резултатите ще са подобни. На този етап Генчев няма нужните качества за отбора. След първите кръгове, където играхме с най-слабите отбори, отвори голямата си уста и заговори за шампионска титла и купа. Последва среща с реалността и затова се стигна до тук. Посещаемостта в последните ни мачове говори красноречиво за постигнатото от Генчев. И още един факт. За повече от 20 мача нито един футболист не показа израстване. Отборът играе безличен и скучен футбол. Единственото положително е играта при статични положения, като основната заслуга е на Бала.

Не е казвал, че ще вземем титла и купа. Но не знам защо така тръгна. Каза, че е нормално "Левски" да се бори винаги за титла и купа. Което е различно. Много ясно, че "Левски" винаги трябва да се стреми към върха. Но Генчев не го доказа. Да излезеш с петима защитници срещу Лудогорец е в реда на нещата, но срещу "Дунав" е необяснимо.

Как да не е казал. Ето от сайта на клуба:
"Новият треньор на „Левски“ Станислав Генчев даде пресконференция преди старта на лятната подготовка. Той заяви високи амбиции тимът да се бори за титлата и купата, както и да изгради разпознаваем стил на игра, с който всеки да се съобразява"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 дек 2024 10:26

noo написа:
metodito написа:

Как да не е казал. Ето от сайта на клуба:
"Новият треньор на „Левски“ Станислав Генчев даде пресконференция преди старта на лятната подготовка. Той заяви високи амбиции тимът да се бори за титлата и купата, както и да изгради разпознаваем стил на игра, с който всеки да се съобразява"

Не знам на сайта. Аз го чух от устата му. "Нормално е...". В смисъл, като го попитат, какви са целите, той какво да каже? От много хора, включително и от мен, имаше прекалено големи очаквания от него. А сякаш самият той не си повярва. Или не разбра, че това не е Крумовград. Там настройката преди всеки мач е била "Да не паднем, пък всичко отгоре е бонус".

Върни се в “Левски”