Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 11 дек 2020 11:45

danon написа:
cskarcheto92 написа: За 100 годишната история ли говориш или за 71 годишната на Динамо?

Набора ти показва какво уродливо поколение се е родило.. Всичко е тотал щета след 90-та.. да не говорим за тези около 2000 година. Тука 100000000 пъти написах, че създадените през 1949 година ДСО-та са спортните клубове съществували до този момент на реорганизация на футбола преминали в производствен принцип и дадени съветски имена, които са върнати на отборите 1957 година при десталинизацията започнала след смъртта на Сталин 1953... дебелокожото животно си повтаря Динамо Динамо като олигофрен. Как се роди толкова просто интернет поколение.. еби му майката...

Защо си правиш труда да им обясняваш нещо, което се е случили преди 70 г, след като те не могат да схванат станалото с ЦСКА само преди 4 г. Няма по - лошо от хора, които обичат да живеят съзнателно в заблуда. Ще се отрекат детето си, ако го изисква интереса. За тях надежда няма, както няма надежда за закритото ЦСКА.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 дек 2020 11:46

realno написа:
Ozzimozzi написа:Мъката динамовска няма край! :)

Много ви прав. За живите мъката продължава, но за умрелите като ЦСКА тя свърши на 09.09.2016г.

Ей, само ми разваляш настроението. Тамън се зарадвам от добрата игра и победа над водещ отбор в европа и ся ми мъчно :| Чудя ся, ако навремето бях станал подуенец, колко ли готино щях да се чувствам в момента :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 дек 2020 11:50

шивача написа:
realno написа:

Много ви прав. За живите мъката продължава, но за умрелите като ЦСКА тя свърши на 09.09.2016г.

Ей, само ми разваляш настроението. Тамън се зарадвам от добрата игра и победа над водещ отбор в европа и ся ми мъчно :| Чудя ся, ако навремето бях станал подуенец, колко ли готино щях да се чувствам в момента :)

Щеше да си продаваш ароматизатори и да си питаш дедовия! :mrgreen:
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 11 дек 2020 12:17

шивача написа:
realno написа:

Щеше да знаеш как се мрази, но не и как се обича.
А и грам нямаше да разбираш от футбол :lol:
И щеше да обясняваш,че да ти дадат апартамент и чин от МВР значи, че си репресиран :mrgreen:
Последна промяна от анто маина на 11 дек 2020 12:34, променено общо 1 път.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 11 дек 2020 12:24

А как ми липсват днес...Блатер, Числото, РСК ( или квото там пише ), как пък не се появи и Тристан да ни обясни за примаверата, Мартинчо къде е, а Крумчо?! Еееех....Само реално не ми липсва - начетох му се на умностите, вече ми е доскучал :) Поне по едно "честито " да бяхте написали, бре, доброто възпитание го изисква...Ама нищо - мълчанието също говори достатъчно, даже крещи! :) Само ЦСКА, ей така, да ви е хубаво! :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 дек 2020 14:06

Kiril2681 написа:А как ми липсват днес...Блатер, Числото, РСК ( или квото там пише ), как пък не се появи и Тристан да ни обясни за примаверата, Мартинчо къде е, а Крумчо?! Еееех....Само реално не ми липсва - начетох му се на умностите, вече ми е доскучал :) Поне по едно "честито " да бяхте написали, бре, доброто възпитание го изисква...Ама нищо - мълчанието също говори достатъчно, даже крещи! :) Само ЦСКА, ей така, да ви е хубаво! :)

Веднага ти обяснявам - толкова сте противни на всички, че никой, дори привържениците на другите отбори, не ви честити. Крещящо послание, наистина. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 11 дек 2020 14:22

TristaNNN написа:
Kiril2681 написа:А как ми липсват днес...Блатер, Числото, РСК ( или квото там пише ), как пък не се появи и Тристан да ни обясни за примаверата, Мартинчо къде е, а Крумчо?! Еееех....Само реално не ми липсва - начетох му се на умностите, вече ми е доскучал :) Поне по едно "честито " да бяхте написали, бре, доброто възпитание го изисква...Ама нищо - мълчанието също говори достатъчно, даже крещи! :) Само ЦСКА, ей така, да ви е хубаво! :)

Веднага ти обяснявам - толкова сте противни на всички, че никой, дори привържениците на другите отбори, не ви честити. Крещящо послание, наистина. ;)

Без да навлизам в полемики, само ще вметна две неща - толкова "сме противни" и толкова не ви се занимава, че дори доброто възпитание игнорирате - няма лошо, нито в това, нито в прокобата - всеки сам кове съдбата си! А аз наивно ви честитих успеха над Партизан Червен бряг....е, възпитан съм! :) :) И второто, що не го "обясни " всичко това ПРЕДИ да ви провокирам?! Скри се, както и останалите...въпрос на манталитет ;)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 дек 2020 14:31

Kiril2681 написа:
TristaNNN написа:

Без да навлизам в полемики, само ще вметна две неща - толкова "сме противни" и толкова не ви се занимава, че дори доброто възпитание игнорирате - няма лошо, нито в това, нито в прокобата - всеки сам кове съдбата си! А аз наивно ви честитих успеха над Партизан Червен бряг....е, възпитан съм! :) :) И второто, що не го "обясни " всичко това ПРЕДИ да ви провокирам?! Скри се, както и останалите...въпрос на манталитет ;)

Добро възпитание означава да говориш истината, а не лъжата. Затова като възпитан човек по - горе казах, че Литекс се представи добре. НО, добро възпитания е да се изписват правилно имената на отборите, а вие дори това не правите на припознатия си клуб, защото знаете, че тирето крещи "Литеееекс". За това тире няма и на китайското ви менте, защото издава, че сте "привърженици" и припоци, а не фенове на ЦСКА.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 11 дек 2020 14:47

"НО, добро възпитания е да се изписват правилно имената на отборите"...
И това го казва някой, който си изписва отбора като Левски, а не като "Левски". Наглост подуенска.
Хайл Мусолини

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 дек 2020 15:02

TristaNNN написа:

Не зная с какви очи го пишеш това, след като вие сте си противни сами на себе си! Само се вижте на колко групички сте разбити и каква борба водите помежду си, заради дребни трошички, които ви подхвърля Тиквата. Биете се, псувате се, изкарвате си кирливите ризи! Жалка картинка сте! На никой цесекар не му дреме дали ще поздравявате или не, нито го очаква, защото дори и да се случи, то на 99% няма да е от сърце.
Ще припомня едни думи на бившият ви изпълнителен директор Диана Иванова по време на среща с феновете в зала Универсиада: "Мислех, че тук ви е събрала любовта към Левски, а вас ви обединява омраза".
Ето това е истината за болшинството от вас и за това не ни дреме какво правите/казвате или какво не правите!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”