Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Жадното ще ви е новият треньор до лятото..... на 90% сигурност
-
Serafim
- Контакти:
За мен добра новина. Твърдоглавието на Генчев му изяде главата.
Няма какво да се връзвате на приказките на Боримиров. Ясно е, че тая постна игра не се харесва на някой. За отбор в средата става, за нашите претенции не.
Да видим новия избор за треньор, който ще трябва да води подготовка и селекция. Аз очаквания нямам, няма на база на какво. Само ми се иска да не е някой от бивша Югославия.
Захари Сираков е като Генчев, който също изглеждаше впечатляващо, като бе временен наставник на Лудогорец.
Няма какво да се връзвате на приказките на Боримиров. Ясно е, че тая постна игра не се харесва на някой. За отбор в средата става, за нашите претенции не.
Да видим новия избор за треньор, който ще трябва да води подготовка и селекция. Аз очаквания нямам, няма на база на какво. Само ми се иска да не е някой от бивша Югославия.
Захари Сираков е като Генчев, който също изглеждаше впечатляващо, като бе временен наставник на Лудогорец.
Само ще кажа, че някои хора си живеят в тяхна паралелна реалност и много в миналото. Където Левски играе красив футбол, бие всички и развива млади таланти и мачка наред пред пълен стадион. Само, че реалността е съвсем друга и Левски от близо 20 години, не е това което беше преди 40. Смениха се хиляда треньора, смениха се 5 хиляди играчи и някои хора си въобразяват, че треньорите са най виновни, а то реално всичко идва от играчите. Най вече е виновно аматьорското ръководена на клуба в последните 30 години, но пък сменяме треньорите, по често от кърпички. 3-4 слаби мача и хайде на пангара, да ама заслепените от - Левски трябва да играе красиво, Ама защо бием Ботев Враца само с 2:0, ама що падаме от Лудогорец и Ботев или от ТИМ. И веднага се хвърля вината върху треньора, дали той ще е Генчев или Костов или Мъри или Делио Роси, няма значение. Осовна вина освен ръководството имат ИГРАЧИТЕ, та ако тези играчи могат да си спират топката с едно докосване, ако могат да я контролират поне малко а не като някой шестокласник, Левски нямаше да има проблем. Какво ви е виновен Генчев, че Сангарето не може да преодолее 1 играч? Той ли да го развива, та той на тея години ако не знае как да го направи, значи не е за футболист. Марин, Галчев, Чандъров и прочие. Тези момчета правят 3 мача на година и вече се прехласваме колко са добри, а реално ако ги погледнеш, те не могат да си спрат топката и да преборят някого 1 на 1. В Левски играчите нямат желание да се надскочат, те знаят, че на повечет това им е тавана като ннво на отбор. И просто толкова си могат. Дори и Гуардиола да дойде, с тези играчи и това аматьорско ръководене + съдии + терени (ниви) + мафиотски сделки, та вие ще го изгоните на 6тия месец. Това, че сме Левски и някога сме били силни и добри, не значи, че в момента сме такива и на 100% трябва да бъдем такива. Реалността е, Левски си е средняк и докато не се направи нещо по ШКОЛИТЕ, ТЕРЕНИТЕ и Ръководството, никога няма да излезем от този омагьосан кръг, на тъпотия и тотлна некадърност. Свършиха годините на - НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ баааа. И всчико да ни бъде давано, ей така защото сме Левски. Един пример ще ви дам от тоя сезон - с Берое - ИЗЦЯЛО ЗАГУБЕН МАЧ, заради ГАЛЧЕВ. Но кой го отнесе, че Галчев е един огромен некадърник - Генчев. Като не го пуска, защо не го пуска. Като го пусне - загробва мача, ама защо го пуска..... Нямате угодия .
-
Serafim
- Контакти:
Мен ми се иска да видя Херо. Той си е "леко" сприхав.
Херо в прав текст, каза че не вижда как може да работи със Сираков. ФАКТ!
Генчев не показа развитие. Дали е трябвало да се чака повече аз не знам, но се съмнявам, че би помогнало.
Дайте шанс на Кокала, поне да счупи прокобата ;)
Дайте шанс на Кокала, поне да счупи прокобата ;)
Олигархичната кауза с пари не могат да намерят светен треньор, а ние без пари как ще намерим не знам. Но ако трябва да не се привличат футболисти, но свестен треньор е нужен.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
И Томислав каза,че главно се разделят заради новата селекция и напускащите.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
Вече бившият треньор на Левски – Станислав Генчев, даде първи коментар след раздялата си със „сините“. По-рано на днешния 16 декември столичният клуб обяви изненадващо, че се разделя с Генчев по взаимно съгласие. От „Герена“ написаха, че възгледите на двете страни се разминават.
Генчев потвърждава, че причината е именно разлика във визията за развитието на отбора., уточнявайки, че това включва входящи и изходящи трансфери.
„Основната причина е разликата във визията за развитието на отбора - кои футболисти да се освободят и какви да се привлекат, стилът на игра как да се усъвършенства, колко време е нужно за всичко“, коментира Генчев пред btv.
43-годишният специалист пое Левски през лятото. Той ръководи "сините" в 21 мача тази есен, в които тимът постигна 15 победи (1 с продължение), 1 равенство и 5 загуби.
С Генчев столичани събраха 40 точки в efbet Лига и ще зимуват на четвъртото място, на 10 т. зад лидера Лудогорец, който е и с мач пасив. Левски е и четвъртфиналист в турнира за Купата, където отстрани Дунав с 1:0 преди дни.
Генчев потвърждава, че причината е именно разлика във визията за развитието на отбора., уточнявайки, че това включва входящи и изходящи трансфери.
„Основната причина е разликата във визията за развитието на отбора - кои футболисти да се освободят и какви да се привлекат, стилът на игра как да се усъвършенства, колко време е нужно за всичко“, коментира Генчев пред btv.
43-годишният специалист пое Левски през лятото. Той ръководи "сините" в 21 мача тази есен, в които тимът постигна 15 победи (1 с продължение), 1 равенство и 5 загуби.
С Генчев столичани събраха 40 точки в efbet Лига и ще зимуват на четвъртото място, на 10 т. зад лидера Лудогорец, който е и с мач пасив. Левски е и четвъртфиналист в турнира за Купата, където отстрани Дунав с 1:0 преди дни.