Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Ако Йока все още не се е договорил с Партизан съм с две ръце за него, но едва ли той е забравил начина по който се разделихме?
groti написа:ikar написа:Колко е малко разтоянието от осанна до разпни го. Помислете си само какво щеше да е мнението на болшинството ако не бяхме загубили тези съкровенни 6 точки на Герена. На 180градуса!
Не виждам треньор българин който може да работи спокойно в клуб като Левски. Явно Сирако вече има резервен вариант с някой комшия от Сърбия?
Заеби точките. Стоилов имаше 11 мача без победа, но всички бяхме зад него и Левски, защото се виждаше, че загубените мачове са плод на лош късмет и надигравахме всички отбори. При Генчев беше обратното. Загубихме 6 точки на Герена, но спечелихме поне 12 по същия начин - на късмет и с кюскане. Още от 4-5 кръг си личеше, че нещата отиват на зле, просто беше въпрос на време.
да сравняваш който и да е с Мъри, е меко казано несъстоятелно. Сравнявай с другите - Славиши, Топчета, Жадни, Сухи, колЮвци и т.н.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
groti написа:Какъв е тоя рев по безобразника не мога да разбера. Сготвили го играчи, ръководство, фенове, Тръмп, Байдън и Цола. Сготви се сам с малоумното си его. За малко да съсипе Марин, Мислович и Цунами. Аз лично се радвам, че го махнаха. Лошото е, че очаквам Краси, Сухо, Мокро, Жадно или Гошо
И според мен не е уместно да се говори, че е сготвен, след като и самите фенове много пъти се оплакваха от неговата игра и тактика, както в този форум, така и по социалните мрежи и т.н. Сега най-вероятно част от същите ще питат защо го махнахте, макар те самите да са искали той да напусне в даден момент, особено след загубите от Септември и Загора.
groti написа:ikar написа:Колко е малко разтоянието от осанна до разпни го. Помислете си само какво щеше да е мнението на болшинството ако не бяхме загубили тези съкровенни 6 точки на Герена. На 180градуса!
Не виждам треньор българин който може да работи спокойно в клуб като Левски. Явно Сирако вече има резервен вариант с някой комшия от Сърбия?
Заеби точките. Стоилов имаше 11 мача без победа, но всички бяхме зад него и Левски, защото се виждаше, че загубените мачове са плод на лош късмет и надигравахме всички отбори. При Генчев беше обратното. Загубихме 6 точки на Герена, но спечелихме поне 12 по същия начин - на късмет и с кюскане. Още от 4-5 кръг си личеше, че нещата отиват на зле, просто беше въпрос на време.
Хайде бе, плод на лош късмет :D :D Вие наистина сте изплискали легена.
11 мача без победа, лош късмет било. Тези 11 мача сигурно са били с Реал и Ливърпул, че лош късмет.
С такива фенове и ръководство, на Левски не му трябват врагове. Феновете са способни да съсипят всичко. Мрънкалници до безбожие. Сезон 2024/25 приключи за Левски, на пролет 7ми и всички са доволни!
Чудех се защо хора, които близо 30-40 години ходят по стадионите, спряха да гледат Левски, ами прави са. Просто тотални некадърници за ръководство и абсолютни смешници за фенове. След повече от 40 години фенство от моя страна, с Левски приключихме. Живи и здрави, радвайте се постигнатото от вас :)
1914.1902 написа:groti написа:Какъв е тоя рев по безобразника не мога да разбера. Сготвили го играчи, ръководство, фенове, Тръмп, Байдън и Цола. Сготви се сам с малоумното си его. За малко да съсипе Марин, Мислович и Цунами. Аз лично се радвам, че го махнаха. Лошото е, че очаквам Краси, Сухо, Мокро, Жадно или Гошо
И според мен не е уместно да се говори, че е сготвен, след като и самите фенове много пъти се оплакваха от неговата игра и тактика, както в този форум, така и по социалните мрежи и т.н. Сега най-вероятно част от същите ще питат защо го махнахте, макар те самите да са искали той да напусне в даден момент, особено след загубите от Септември и Загора.
това ти мнение е топ - изчерпва всичко казано, за съжаление
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Sstefanov написа:groti написа:ikar написа:Колко е малко разтоянието от осанна до разпни го. Помислете си само какво щеше да е мнението на болшинството ако не бяхме загубили тези съкровенни 6 точки на Герена. На 180градуса!
Хайде бе, плод на лош късмет :D :D Вие наистина сте изплискали легена.
11 мача без победа, лош късмет било. Тези 11 мача сигурно са били с Реал и Ливърпул, че лош късмет.
С такива фенове и ръководство, на Левски не му трябват врагове. Феновете са способни да съсипят всичко. Мрънкалници до безбожие. Сезон 2024/25 приключи за Левски, на пролет 7ми и всички са доволни!
Чудех се защо хора, които близо 30-40 години ходят по стадионите, спряха да гледат Левски, ами прави са. Просто тотални некадърници за ръководство и абсолютни смешници за фенове. След повече от 40 години фенство от моя страна, с Левски приключихме. Живи и здрави, радвайте се постигнатото от вас :)
Напълно подкрепям едно такова мнение. Силно си мечтая за чужд инвеститор собственик, който няма да остави нито един левскар в клуба. Този клуб винаги е бил предаван от свой !
Еми...сега е ред на някой от списващите тук специалисти да поеме Левски за да станем поне галактически шампиони!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Генчев може да е слаб треньор, но това няма как да се разбере с един полусезон. И не ми пука какво ще кажат форумните специалисти за него. Истинското зло са Наско Сираков, Даниел Боримиров, Христо Йовов и Палмсбет. Още по-голямото зло е господарят на Сираков, Борисов, и неговия господар Пеевски. И не, не съм сдруженец, онези са другите, които трябва да се държат далеч от управлението на Левски.
Единственото спасение е чужд и много богат собственик независим от Борисов, Пеевски и който и да било български мафиот и олигарх. Нито един левскар в управлението на клуба, а само хора, които си разбират от работата и са професионалисти.
Единственото спасение е чужд и много богат собственик независим от Борисов, Пеевски и който и да било български мафиот и олигарх. Нито един левскар в управлението на клуба, а само хора, които си разбират от работата и са професионалисти.
- metodito
- Контакти:
ikar написа:Колко е малко разтоянието от осанна до разпни го. Помислете си само какво щеше да е мнението на болшинството ако не бяхме загубили тези съкровенни 6 точки на Герена. На 180градуса!
Ако бяхме взели тези два мача, нямаше да го освобождават сега. Аз не виждам някой да го "осанва". Проблемът е не, че беше уволнен, а че се страхуваме кой ще дойде на негово място - Топчо-мопчо и сие.
Чакай са си представя. Сираков, Боримиров, и Йовов събрали тайно част от отбора и им казали да симулират че играят, защото Генчев не ставал за треньор, защото говорел истината за ловешката измама. Това ми звучи като заглавие на ПИК, но не и от трезво мислещ човек. Още повече, че това ще носи негативи и на "собственика".
Последна промяна от realno на 16 дек 2024 13:39, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"