фифи перото написа:
"Па голяма работа",какво мисли човек ,като теб...
Не съм паднал до нивото,да ме поучава едва "напъпил" Левскар,след като аз съм от този отбор повече от 40 години и само в последните не ходя на мачове,ЗАРАДИ ЛУМПЕНИАДАТА,която срами отбора и тормози истинските привърженици. За легендите на Левски ,не ми говори,защото само си чувал за тях.Такива като теб лепват етикета ЛЕГЕНДА на Сульо и Пульо..Ти знаеш ли какво съдържание има това понятие изобщо?!
Смешко... ходя на мачове от 10 години заедно със Стефан Аладжов... дори с човека чийто име си използвал за ник съм бил един до друг на мачове... вярно главно на юношите... (за Стефчо Павлов говоря, че при юношите... с Аладжата ходя на официални мачове). И тия оправдания с лумпени и тн не минават... нито съм член на някоя фенска групировка, нито седя в Б сектор. А точно обратното - на централната трибуна... Обаче хубаво усещаш кой е виждал и чувал легенда и кой не

--
Ако държиш може да те заведа зад Раковски в кафето където твоя любимец заедно с другите ветерани на Левски се събират често да карти и приказки да чуеш и позицията на човека от който произлиза ника ти.