Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Thsmith » 31 авг 2011 21:17

фифи перото написа:
"Па голяма работа",какво мисли човек ,като теб...
Не съм паднал до нивото,да ме поучава едва "напъпил" Левскар,след като аз съм от този отбор повече от 40 години и само в последните не ходя на мачове,ЗАРАДИ ЛУМПЕНИАДАТА,която срами отбора и тормози истинските привърженици. За легендите на Левски ,не ми говори,защото само си чувал за тях.Такива като теб лепват етикета ЛЕГЕНДА на Сульо и Пульо..Ти знаеш ли какво съдържание има това понятие изобщо?!

Смешко... ходя на мачове от 10 години заедно със Стефан Аладжов... дори с човека чийто име си използвал за ник съм бил един до друг на мачове... вярно главно на юношите... (за Стефчо Павлов говоря, че при юношите... с Аладжата ходя на официални мачове). И тия оправдания с лумпени и тн не минават... нито съм член на някоя фенска групировка, нито седя в Б сектор. А точно обратното - на централната трибуна... Обаче хубаво усещаш кой е виждал и чувал легенда и кой не :lol:
--
Ако държиш може да те заведа зад Раковски в кафето където твоя любимец заедно с другите ветерани на Левски се събират често да карти и приказки да чуеш и позицията на човека от който произлиза ника ти.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 31 авг 2011 21:26

Thsmith написа:
фифи перото написа:
"Па голяма работа",какво мисли човек ,като теб...
Не съм паднал до нивото,да ме поучава едва "напъпил" Левскар,след като аз съм от този отбор повече от 40 години и само в последните не ходя на мачове,ЗАРАДИ ЛУМПЕНИАДАТА,която срами отбора и тормози истинските привърженици. За легендите на Левски ,не ми говори,защото само си чувал за тях.Такива като теб лепват етикета ЛЕГЕНДА на Сульо и Пульо..Ти знаеш ли какво съдържание има това понятие изобщо?!

Смешко... ходя на мачове от 10 години заедно със Стефан Аладжов... дори с човека чийто име си използвал за ник съм бил един до друг на мачове... вярно главно на юношите... (за Стефчо Павлов говоря, че при юношите... с Аладжата ходя на официални мачове). И тия оправдания с лумпени и тн не минават... нито съм член на някоя фенска групировка, нито седя в Б сектор. А точно обратното - на централната трибуна... Обаче хубаво усещаш кой е виждал и чувал легенда и кой не :lol:
--
Ако държиш може да те заведа зад Раковски в кафето където твоя любимец заедно с другите ветерани на Левски се събират често да карти и приказки да чуеш и позицията на човека от който произлиза ника ти.

Говориш за омраза и неуважение,но от думите ти лъха само това...
Няма да ти отговоря като пуберите на твоята възраст,кого да наричаш смешко.Това ,че се въртиш покрай хора,играли в Левски,не те прави "голям" привърженик...
Освен това явно не можеш да четеш,а само слушаш гласовете в главата си..Ако въртеш няколко страници назад,ще разбереш кого познавам аз..Щом ще си мерим..познанствата :lol:
Няма да споменавам починали хора,които НАИСТИНА СА ЛЕГЕНДИ НА ЛЕВСКИ,от уважение към прахът им.За последен път ти отговарям на теб и на такива като теб,ДЕСЕТГОДИШЕН Левскарю... :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 авг 2011 21:33

Ок. Велик си :lol: След като нито приемаш нито предаваш - друго няма какво да ти кажа.
За едно нещо ме боли обаче... Явно панчеревския манталитет и начин на поведение са се разпространили и при нас. Жалко, но факт. Определено напоследък се радвам, че на мачовете сме малко хора... но поне повечето - истински.
-
Няма нужда да ми отговаряш с заучени фрази. Тегли една майна на Гоньо за да си спокоен и облекчен и вече можеш да си легнеш спокоен.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 31 авг 2011 21:42

Thsmith написа:Ок. Велик си :lol: След като нито приемаш нито предаваш - друго няма какво да ти кажа.
За едно нещо ме боли обаче... Явно панчеревския манталитет и начин на поведение са се разпространили и при нас. Жалко, но факт. Определено напоследък се радвам, че на мачовете сме малко хора... но поне повечето - истински.
-
Няма нужда да ми отговаряш с заучени фрази. Тегли една майна на Гоньо за да си спокоен и облекчен и вече можеш да си легнеш спокоен.

Панчаревци не се обиждат поне помежду си..Хили се колкото искаш.Такова чудо като сега,да се обиждат Левскари помежду си ,не съм виждал,нито очаквал,Всъщност се бихте май преди време в Б?Заучените фрази са от такива като теб.Попитах-дайте поне ЕДИН аргумент,спортно-технически,в полза на ГИ,но вие НЯМАТЕ,а само глупости и обиди сипете.Истински сте ,друг път...Повечето от вас дори не пишат правилно името на стадиона на Левски!Като истински панчаревци!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 31 авг 2011 21:50

В един момент, когато осъзнаеш,че може би вече си жалко смешен-спри!...но когато и да спреш, все ще е късно.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2011 21:51

фифи перото написа:
Thsmith написа:Ок. Велик си :lol: След като нито приемаш нито предаваш - друго няма какво да ти кажа.
-

Панчаревци не се обиждат поне помежду си..Хили се колкото искаш.Такова чудо като сега,да се обиждат Левскари помежду си ,не съм виждал,нито очаквал,Всъщност се бихте май преди време в Б?Заучените фрази са от такива като теб.Попитах-дайте поне ЕДИН аргумент,спортно-технически,в полза на ГИ,но вие НЯМАТЕ,а само глупости и обиди сипете.Истински сте ,друг път...Повечето от вас дори не пишат правилно името на стадиона на Левски!Като истински панчаревци!

Цесекарите си нямат и такива които да защитават на стадиона приятелите си наркомани и престъпници

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 31 авг 2011 22:01

BLUE CHAMPIONS написа:В един момент, когато осъзнаеш,че може би вече си жалко смешен-спри!...но когато и да спреш, все ще е късно.

Ами спри де!Или "децата нямат спирачки" :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 31 авг 2011 22:08

milen.hristov написа:
фифи перото написа:
-

Цесекарите си нямат и такива които да защитават на стадиона приятелите си наркомани и престъпници

Милене,навсякъде ги има такива.Но тук в този форум,явно хора пишещи се Левскари,изливат злобата и комплексите си,защото в живота са никои.
Не знам кои са ицо и любо и не ме интересува,но ме интересува,да няма публикации от сорта-Левскари убиха с бомба човек,Левскари нападнаха кафене във Варна..
Някакъв тук го боляло....Ами да се обърне към Гутугката и да го излекува!
Или към "истинските" Левскари,с бяло прахче в джобовете си...Писна ми от недоносчета,които само крещят,обиждат,без да имат и една гънка в мозъкът си.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 31 авг 2011 22:13

фифи перото написа:Знам,че от доста хора г-н Георги Иванов е недолюбван като ръководител в Левски.Дали основателно или не-това ще покаже следващият сезон.Пускам тази тема,защото не намерих такава,а все пак това е новият треньор на отбора.Основният въпрос за мен е:
Ще издържи ли напрежението на новата за България длъжност,каквато се очертава ,а именно -мениджър от английски тип.
Имайки предвид,че няма опит,учи се в движение и то предимно от ..себе си...По -точно-от собствените си грешки и успехи..Не е бил в щаба на изявен специалист,не е бил в школа за треньори в европейски клуб.
И за финал-
Каквото било,било тези 2 години.Това е едно ..ново начало за него.
Въпреки всички предубеждения и съмнения,да подкрепим мениджъра Георги Иванов ,както подкрепяхме футболиста Гонзо!

САМО ЛЕВСКИ!

Цитирам началото на темата,за да млъкнат хора с лош вкус и лош дъх в устата .
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 авг 2011 23:35

Когато агитката на Левски спре да защитава разни гангстери като Ицо и Любо и се съсредоточи върху случващото се на терена, тогава ще имаме силен отбор.
Платените фенове само пречат. Гонзо още повече.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Левски”