Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот mikata » 09 сеп 2016 09:11

Левски продължава да търси играчи, с които да бъде засилена конкуренцията в тима. След като в последните два дни договори с клуба подписаха националите Илиян Мицански и Галин Иванов, "сините" се надяват да си осигурят услугите на още футболисти.

През следващата седмица на "Герена" ще акостират двама чужденци, които ще се опитат да впечатлят Люпко Петрович. Играчите ще изкарат проби в тима и ако сърбинът прецени, ще получат предложение за договори, информира "Меридиан мач".

В същото време стана ясно, че преговорите между Левски и Иван Бандаловски продължават с пълна сила и не е изключено той да се присъедини към отбора през следващата седмица.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 09 сеп 2016 09:35

Не се научихме като отбор да приключваме със селекцията най-късно в края на подготовката. Навлизаме в шести кръг от първенството, а още чакаме играчи на проби и взимаме такива с няколко мача през последната година. Не, че нещо, ама това изглежда смешно въз основа на поставените цели. :oops:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 сеп 2016 09:39

Както каза Сираков..така е от 7- 8 години :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 сеп 2016 09:47

То па по Сираково време не беше същото, айде нема нужда.

Селекцията да ти е готова в началото на подготовката, трябва преди това да си набелязал хората, които искаш, да си водил преговори и естествено, да имаш пари-било то за трансфери, заплати, агенти и т.н. При нас нищо от това не се случва от години.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 сеп 2016 10:31

rhaegar написа:То па по Сираково време не беше същото, айде нема нужда.

Селекцията да ти е готова в началото на подготовката, трябва преди това да си набелязал хората, които искаш, да си водил преговори и естествено, да имаш пари-било то за трансфери, заплати, агенти и т.н. При нас нищо от това не се случва от години.

Бих допълнил, че за да вземеш читав играч в началото на подготовката, ще трябва да му дадеш заплата с поне 20-30% по-висока, отколкото ако го вземеш в края на джама. Кога си скъсан кат вестник, нямаш много опции.
Показателно е кога правят трансферите си Лц и кога останалите.
Ако перефразираме бай Тодар: "Може да селектира тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще селектираш ти, бе?" :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 сеп 2016 11:20

Какви нови попълнения ще търсят бре ?
Трябва един поливалентен краен защитник, и толкова.
Тая инвазия за нови попълнения ми мирише на комисионни.
В Клуба замириса на пари, явно резултатът от това, ще е селекция в продължение на целият сезон. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 сеп 2016 12:07

THE G.A.M.E написа:Какви нови попълнения ще търсят бре ?
Трябва един поливалентен краен защитник

О, човек, сакън, недей. Аз искам човек за позиция, а не някой да дойде и да каже: "Играя отляво, отдясно, в средата... и вратар може да играя...". Искам като шведа. Някой играл на една позиция няколко години в един отбор.

Иначе вие как мислите? Ще са успешни ли трансфери Мицански и Галин? Аз имам скрити надежди за Илиян, но не знам в каква форма е. Много интересен нападател е. Тип Емил Ангелов. Такъв отдавна нямаме. Имали сме главно колчета. Изключение бяха Цветков,Йово и Арш, ма то кога беше...

За Галин... :roll: Абе не съм оптимист, ама не знам къде ще го поставят.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 09 сеп 2016 16:06

Трансферите са пълна скръб...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 09 сеп 2016 16:16

Rivaldo10 написа:Трансферите са пълна скръб...

Що :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 09 сеп 2016 16:24

sin4ec написа:
Tommi написа:Напълно излишен трансфер.

Така не се говори! Виж в оранжевия форум как се венцеслави всяко решение на Бащицата! Изхвърлил Янев и всички от онзи отбор? Браво, така се прави, господин Ганчев! Докарал Трифончо и Вутов? Мъдро решение, господин Ганчев! Докарал разни цигани и анонимници? Правилен ход, господин Ганчев! :mrgreen:
То бива, бива еветчийство, ама чак такова не съм виждал...

Така е ,трябва да се спазва партийна дисциплина :lol: Иначе очаквам ваЩо бащица,милиардерО,да развърже кесията и да докара на Герена,само българи и известни чужденци-треньори и футболисти :!: Никакви анонимници свободни агенти :!: Край вече!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Левски”