luxorus написа:За кое Памукчии говориш,
Село до Стара Загора![]()
![]()
Хахах, аз знам за едно друго, но пак е култово с футболните си традиции

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
luxorus написа:За кое Памукчии говориш,
Село до Стара Загора![]()
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
santiliana написа:то, не че нашето мнение тук има някакво значение за шефовете в Левски, но нищо не ни пречи да си го кажем. Може пък някой да го забележи
Чудно ми е, защо нашите не пробваха да вземат тази горила (казвам го в добрия смисъл на думата) Аласан Н`Диае. Момчето беше освободено от Берое и щеше да ни излезе без пари... Миналата година, в играната в Правец контрола някъде по това време, тоя ни разнасяше в средата на терена като пръскачка из лозе... Става и за разбивач, и за нападател... Убеден съм, че би ни бил много полезен...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
santiliana написа:то, не че нашето мнение тук има някакво значение за шефовете в Левски, но нищо не ни пречи да си го кажем. Може пък някой да го забележи
Чудно ми е, защо нашите не пробваха да вземат тази горила (казвам го в добрия смисъл на думата) Аласан Н`Диае. Момчето беше освободено от Берое и щеше да ни излезе без пари... Миналата година, в играната в Правец контрола някъде по това време, тоя ни разнасяше в средата на терена като пръскачка из лозе... Става и за разбивач, и за нападател... Убеден съм, че би ни бил много полезен...
korteneca написа:ivaka написа:Австриецът дойде.
Максимилиан Карнер на 25 години.
Играел на позиция централен защитник.
Гледам му статистиката, има някои несъответствия, НО ПОНЕ Е ВКАРВАЛ ГОЛОВЕ, КАТО ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК.
ОТКОГА НЕ БЯХ ГЛЕДАЛ ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК, КОЙТО ДА ВКАРВА ГОЛОВЕ ЗА ЛЕВСКИ.
Всъщност гледах, но Иво Главата и Везалов все в нашата врата вкарваха.
Дано на тоя му тръгне пък и с някой гол от корнер да помогне някой път на Левски.
Сегашните централни също не са се отчели с нито един гол.
Белаид и Стойчев нямаха ли вкарани няколко гола общо?![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Левски приключи с търсенето на нападател, след като "сините" вече намериха такъв. Става дума за тарана Бебето, който се подвизава по унгарските терени, разба LIVESPORT.BG.
Съдейки по справката, която направихме футболистът е играл през изминалия сезон в Кешкемети, а преди това е бил част от швейцарския Лугано. Той е на 23 години, роден е в Сенегал и е висок 186 см.
Преди няколко дни стана ясно, че Левски търси таран от типа на Гара Дембеле, който направи фурор със "синия" екип, като за един сезон на "Герена" вкара близо 40 гола.
Бара Мамаду Ндайе-Бебето, ще пристигне в София в сряда, за да подпише своя договор с Левски, за който двете страни вече са стигнали до споразумение относно заплата, бонуси и т.н. Контрактът ще е за 2+1 години, взависимост от представянето на футболиста със "синята" фланелка.
Острието идва на "Герена" без трансферна сума, като ще му бъдат платени пари на ръка при подписването на договора, което е често срещана практика при този тип трансфери.
Потребители, разглеждащи този форум: noo, tiamat, Udoji90 и 17 госта