Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Тия 3,9млн.към Главболгарстрой 2025г.на куп ли трябва да се платят или ще се разсрочват и те?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Според мен стадион ще има... Няма да ни оставят без такъв след като се прави на -София. Но вероятно ще бъде направен на тройна-четворна цена, а минимум 50% от парите ще бъдат разпределени по нечии джобове. Нещо подобно на стадионите в Пловдив. Зле замислен стар модел построен с евтини материали и стотици неизправности, които ще лъснат на по-късен етап. :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Интересни неща казва Цветан Василев.
„Някой се притеснява, че феновете на Ботев Пловдив като една организирана и осъзната маса от хора не е под този техен контрол, както да кажем една не малка част от феновете на Левски и специално организацията им от Люлин.“
„Не е тайна, че при строителството на стадиона на Ботев Пловдив са отклонени изключително много средства“
Малко материал за размисъл .
„Някой се притеснява, че феновете на Ботев Пловдив като една организирана и осъзната маса от хора не е под този техен контрол, както да кажем една не малка част от феновете на Левски и специално организацията им от Люлин.“
„Не е тайна, че при строителството на стадиона на Ботев Пловдив са отклонени изключително много средства“
Малко материал за размисъл .
Излиза новината за прехвърлена собственост и моментално се хвърля новина за дългове, скандали и тн. Аз лично съм много изненадан :). Не се филмирайте, Главбулгатстрой са на Боко, не знам дали знаете но сън не го лови, че не сме шампиони!!!! Не ги мислете тези милиони.
Не се притеснявайте за ГБС. Те ще си вземат парите с новия стадиот. Няма да е изненада ако някоя от двете компании ГБС или Щрабаг го строят. Или пък двете заедно.
110 години любов!
Естествено, че ще построят стадион. Нали трябва да откраднат поредните милиони. Много правилно си го казва Цветан Василев, че за стадиона на Ботев са отклонени и откраднати страшно много пари, затова и стадиона е в такова положение в момента, нищо че е нов. Тук кражбата ще е двойна предполагам, защото мащабите ще са по-големи. Не знам ГБС на кой са, но знам че дебелото момче феномен и носител на медал от Украйна, държи не само Боко на каишка, а и огромна част от политиците от всички партии. Тази свиня е създала компромати за толкова много политици, че ви е бедна фантазията. Но това е всъщност за друга тема.
- metodito
- Контакти:
Aronaks написа:Естествено, че ще построят стадион. Нали трябва да откраднат поредните милиони. Много правилно си го казва Цветан Василев, че за стадиона на Ботев са отклонени и откраднати страшно много пари, затова и стадиона е в такова положение в момента, нищо че е нов. Тук кражбата ще е двойна предполагам, защото мащабите ще са по-големи. Не знам ГБС на кой са, но знам че дебелото момче феномен и носител на медал от Украйна, държи не само Боко на каишка, а и огромна част от политиците от всички партии. Тази свиня е създала компромати за толкова много политици, че ви е бедна фантазията. Но това е всъщност за друга тема.
Офтопик: Кой според теб стои зад свинята? Засега се виждат две сенки. Първо, Анкара. Защо? Доган от край време е опозиция на Ердоган. БГ изселниците в Турция съм чувал, че принципно гласуват срещу Ердо. Второ - може би САЩ? Зад ББ е Брюлсел. Брюксел беше и зад доган, но явно вече не е (масово в автобиографиите на лидерите на старото дпс може да видиш, че имат прекарани "курсове" в разни либерални алианси и фондации в Германия. Има и още една възможност, която не ми изглежда вероятна. Че е самостоятелен играч, който обслужва всяка външна страна, която поиска, но си гледа гъза. Нещо като ББ преди.
- metodito
- Контакти:
През годините съм изразявал пристрастията си тук към определени футболисти. Дарко, Прохи, Жо, Давид... И то на фона на линията ми, която винаги съм поддържал за бг футболисти. Но има чужденци, които са ставали сини сърца и си го виждал на терена. Такъв е и сър Цунами за мен.
За да станат сини сърца обаче, освен морала им и характера, роля има и левскарската публика на стадиона. Те виждат любов и доверие и отговарят на това.
"Не е изключено да остана в България и след футбола. Може да си купя апартамент и да живея тук. Мисля да играя до 45 години. Всички казват, че съм добър човек и може би моето поприще е да работя с деца. Искам да ги науча да бъдат добри хора. Може да бъда и скаут на Левски в Бразилия!"
За да станат сини сърца обаче, освен морала им и характера, роля има и левскарската публика на стадиона. Те виждат любов и доверие и отговарят на това.
metodito написа:Aronaks написа:Естествено, че ще построят стадион. Нали трябва да откраднат поредните милиони. Много правилно си го казва Цветан Василев, че за стадиона на Ботев са отклонени и откраднати страшно много пари, затова и стадиона е в такова положение в момента, нищо че е нов. Тук кражбата ще е двойна предполагам, защото мащабите ще са по-големи. Не знам ГБС на кой са, но знам че дебелото момче феномен и носител на медал от Украйна, държи не само Боко на каишка, а и огромна част от политиците от всички партии. Тази свиня е създала компромати за толкова много политици, че ви е бедна фантазията. Но това е всъщност за друга тема.
Офтопик: Кой според теб стои зад свинята? Засега се виждат две сенки. Първо, Анкара. Защо? Доган от край време е опозиция на Ердоган. БГ изселниците в Турция съм чувал, че принципно гласуват срещу Ердо. Второ - може би САЩ? Зад ББ е Брюлсел. Брюксел беше и зад доган, но явно вече не е (масово в автобиографиите на лидерите на старото дпс може да видиш, че имат прекарани "курсове" в разни либерални алианси и фондации в Германия. Има и още една възможност, която не ми изглежда вероятна. Че е самостоятелен играч, който обслужва всяка външна страна, която поиска, но си гледа гъза. Нещо като ББ преди.
Аз пък мисля, че турците няма да му простят разцепването на ДПС и него го чака съдбата на Трактора, рано или късно. А кой стои зад него не знам. Според мен си плаща където трябва, за да може да има това влияние, отделно държи страшно много народ с компромати, както казах, има прокуратурата, данс и т.н. Общо взето сме шах и мат с тази конфигурация от хора имащи власт и пари. И в цялата тая работа нищо добро не чака Левски.
- metodito
- Контакти:
Aronaks написа:metodito написа:Aronaks написа:Естествено, че ще построят стадион. Нали трябва да откраднат поредните милиони. Много правилно си го казва Цветан Василев, че за стадиона на Ботев са отклонени и откраднати страшно много пари, затова и стадиона е в такова положение в момента, нищо че е нов. Тук кражбата ще е двойна предполагам, защото мащабите ще са по-големи. Не знам ГБС на кой са, но знам че дебелото момче феномен и носител на медал от Украйна, държи не само Боко на каишка, а и огромна част от политиците от всички партии. Тази свиня е създала компромати за толкова много политици, че ви е бедна фантазията. Но това е всъщност за друга тема.
Аз пък мисля, че турците няма да му простят разцепването на ДПС и него го чака съдбата на Трактора, рано или късно. А кой стои зад него не знам. Според мен си плаща където трябва, за да може да има това влияние, отделно държи страшно много народ с компромати, както казах, има прокуратурата, данс и т.н. Общо взето сме шах и мат с тази конфигурация от хора имащи власт и пари. И в цялата тая работа нищо добро не чака Левски.
Колкото и перверзно да звучи, но докато е на власт - не. За мен много опасно е, че държи хулиганите (срв. хулиганите на Динамо Киев през 2014). Тоя няма никакъв морал и ако тръгне да ги спретва в шпиц команди... Инак през годините бяхме свидетели на убийствата на много силни хора. Но този явно го пазят много силни служби. Евреите? Кремъл? Киев?