Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 24 ное 2024 21:17

WPWW написа:С това "всички вън" на всеки полусезон клубът беше 13г. без трофей. Десетки и стотици треньори и футболисти бяха обявени за некадърници и това свали рейтинга и на клуба и на публиката. Например Кевин Бру, който уж беше "пословичен", след това направи нелоша кариера.
Генчев прави пълна промяна в игровата концепция, при това с ограничен бюджет. В момента в отбора няма плеймейкъри, ефективността напред може да е съвсем различна. Костов също беше обявен за менте, въпреки че пролетния полусезон на практика нямаше отбор, освен защитата. Щабът нa Генчев има голямо предимство, че е от бивши сини футболисти, ставали шампиони, но отборът трябва да се обиграва и да се привлекат не само чужденци, а и опитни български футболисти.

Както се вижда в Левски кадърните не виреят... Този Бру може да направи нелоша кариера, но нас ни интересува какво направи в Левски и как играеше.
Генчев сам обяви, че няма нужда от повече играчи... Имал всички необходими и дори повече, отколкото са му нужни.
Игровата му концепция изобщо не я виждам. Просто повтаря това, което му носеше успех в Крумовград. :oops:
Ако не се лъжа (може някой да ме поправи), но Левски е трети/четвърти по бюджет... От колко още бюджет има нужда Генчев, за да не падаме от Берое и Септември на Герена?
Кои опитни български футболисти да привлечем, когато такива няма? За справка може да погледнеш нивото на националния отбор... С Попето и Миланов видяхме какво се случи. Освен пак да почнем да си връщаме Цоневите, Стасита, Кабовци, Вутовци и т.н които с нищо няма да вдигнат нивото и после ще се чудим какво да ги правим.

За пореден път ще се повторя: Отбора се нуждае от треньор, който знае какво прави и как да го направи. Качествен спортен директор и качествено скаутско звено. Чак тогава ще видите, че бюджета не е от толкова голямо значение. Но при настоящото ръководство, което не иска можещи, знаещи и кадърни хора - това никога няма да се случи!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 ное 2024 23:06

Относно важността на треньора...
Изображение
Най-неразбираемо ми е поносимостта на привържениците към някакви гьонове за треньори в последните не знам колко години..
И в същото време непоносимостта към треньори с главно 'Т'. Каквито са ви политическите разбирания, такова ви е и всичко.
Ако бях сляп фен на Стоилов, щях да сложа 200 лева на тоя мач. Но не съм. И определено не го смятам и за най-добрия треньор, ръководил "Левски".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 ное 2024 23:21

vvessel написа:
metodito написа:За Николай Василев иначе съм чувал добри думи като финансист. Но явно е трябвало да им играе по свирката.

Ники Василев беше лекенце , дошъл да краде колкото може. Ама тъпо лекенце, щото караше едно Ламборгини, но обясняваше, че някой му го бил подарил. Не си спомням кой, но някой от родата уж беше . Същият като Милен Велчев мошеник. Просто го слагаха в различни министерства за да може да развие схемите. Хората на царя с помощта на ДПС и БСП окрадоха последното останало от НРБ, а Бойко след тях усвояваше главно европейски фондове щото всичко друго беше опоскано.

То всичко беше опоскано. Последният пирон го заби иначе Кунева. Но това за бизнеса съм го чувал от няколко различни човека.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 ное 2024 23:24

Няма как Мъри да е най-добрият треньор, водил отбора. Заявка за силни треньори се появяват, когато в отбора има силни футболисти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 ное 2024 03:12

NOMER14 написа:Няма как Мъри да е най-добрият треньор, водил отбора. Заявка за силни треньори се появяват, когато в отбора има силни футболисти.

Шегуваш се, нали? Дововд: От "Олимпик" Галата до мачове с Ювентус за две години. Айде нема нужда. Това по твоите стандарти "силен" футболист ли е? От Галата!!!!
Примерите са толкова много, NOMER14, че не е истина. Един Гара Дембеле. Който ако беше останал у нас щеше да пори мрежи в Европа. Но той беше тактически неграмотен и неслучайно не се наложи в Германия. Уелтън в едно толкова слабо първенство като японското (за справка - колко финала имат на световното клубно?) нищо не прави. Цунами, който по-горе от бразилската В група не е виждал, но е един от най-достойните капитани на този клуб в последните 20 години. Според мен! Футболът е животинче, което малко разбират. Тук говорим за колектив, за магия, за игра. Не за спорт. А треньорът е магесникът с вълшебната пръчка, който заготвя отварата. Какви имена като тренери имаме в кря 90-те и началото на нулите до Мъри и какви в последните десет години. Мозъкопръскачката, Стоев със сравнението за Райо Валекано, което беше най-обидното нещо, което съм чувал от треньор на "Левски" (след което изказване този трябваше да бъде наритан и изгонен с 200), сегашният Генчев - силно лимитирано интелектуално човече с орехчета вместо топки, което се има обаче за ебаси голямата работа. Илиан, който вкарва и след 60-тата пази резултат. Кой бе, човек. Посочи ми колко са достойните за "Левски" треньори в последните 20 години? Изключи Петрович. Той беше вече на възраст. И не, аватарът ми също не беше за "Левски". Той човекът не разбра къде е до края на престоя си.
При тези футболисти, де ти изброих... в тях имаше страст. Те не бяха "силни" футболисти, каквото и да означава това. Добре, че не написа "класни". И в един Цунами има страст и любов. Не, че е Роберто Карлуш. Между другото изгледай участието му в клубната телевизия. От него се разбира защо играе със сърце за клуба.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 ное 2024 04:10

Покойният Георги Марков, Бисер Иванов, Станков, Пелето, Тошко Колев... Има толкова много футболисти, минали в "Левски", които като качества са... да не ги обиждам, но са компенсирали със страст и сърце (и имаха много сериозни тренери). Може би, ако Генчев разполагаше с повече такива, щеше да му се получи. Както му се е получило в Крумовград. Някакви ентусиасти, но колектив явно.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 25 ное 2024 09:26

Колективът се прави от треньорския щаб. Да не би Стоилов да взе футболисти, които бяха приятели преди това?
Иначе Цветан Василев хубаво го казва за Ботев, като намесва и нашите наркомани от сектор ББ

"Ботев Пловдив е поставен отново в непоносима ситуация с цел неговото овладяване, Знае се горе-долу кои могат да бъдат накарани да влязат в този отбор.

Някои се притесняват, че самата маса от хора не е под този техен контрол, както да кажем една не малка част от феновете на Левски и специално организацията им от Люлин.Неравностойна е битката, когато срещу теб е изправена държавата, а пък тя служи за частни интереси.
110 години любов!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 25 ное 2024 10:59

metodito написа:[Мозъкопръскачката, Стоев със сравнението за Райо Валекано, което беше най-обидното нещо, което съм чувал от треньор на "Левски" (след което изказване този трябваше да бъде наритан и изгонен с 200), сегашният Генчев - силно лимитирано интелектуално човече с орехчета вместо топки, което се има обаче за ебаси голямата работа.

Мозъкопръскачка? Как да тълкувам това? Явно някаква обида. Щото бил сравнил Левски с Райо Валекано. Ами с кой да го сравни? Ето вземи испанското първенство, вземи последните 15 години на Левски и по- конкретно момента в който Стоев беше треньор и ми кажи на кой отбор приличаме. Само да ти припомня, че тогава футболистите не бяха взимали заплати няколко месеца, Гонзо им беше дал лични пари и въпреки това на края на годината бяхме с равни точки с Лц, но Люпко курвата, който толкова харесваш , извади Литекс от терена за да го правят цска. И съответно извадиха точките които бяхме спечелили от тях, въпреки, че беше последен мач от есенния дял. "Синьото" БФС пак помогна на Лц с точките.
Та като вземеш предвид Лц , които имат заплати пет пъти по-големи от нашите , играчите им са от първа лига, нашите са трета, собственикът им е милиардер, нашия предполагам само пурите си ги купува със собствени пари, с кой отбор да сравним Левски? Стоев поне си ги казва честно нещата, докато Генчев е точно на обратния полюс. С големи приказки, популистки, но видимо без покритие. Иска всички да се съобразяват с Левски и няма да сменя схемата, но реално си вкарва автогол, защото всички знаят как ще играе и вземат мерки и единственото което му остава са корнерите. Затова ни бият Септември и Берое, защото явно треньорите им са по-добри от нашия. Та ако някой ти каже , че сме Реал Мадрид, а ние сме Райо Валекано, по-добри ли ще станем и ти по-добре ли ще се почувстваш?
Между другото Стоев е единият от двамата треньори, който отстрани Лц в два мача за купата. Може би беше малко късметлийски, но пък на финала късмета тотално му обърна гръб.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 25 ное 2024 12:45

Днес отново гледах интересно студио Геренабг с Нико. Явно той е на същото мнение, че целият проблем със схемата е егото на Генчев. Аз съм на същото мнение. Ако си го счупи да остава. Ако се вземе за по-голям от Левски с 300 шут в гъза и навън.
110 години любов!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 25 ное 2024 13:04

Вълчан написа:
scooool написа:Без стадион, просто ще изостанем на светлинни години зад всички!!!! Въпрос на развитие, като взимаш играчи същи е важно. Изобщо да не говоря за нас като зрители.

Искам да попитам някой по остри членове по отношение на стадиона. Милан и Интер имат ли собствени или играят на общински такъв.

от години Милан и Интер искат да си построят стадион. Общ

Върни се в “Левски”