Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 20 ное 2024 22:43

realno написа:Значи, ако аз съм инвеститор и желая да инвестирам в нов стадион, когато някой ми каже,че може да събори всичко, но без частния сектор А, ще му кажа да си гледа работата и да си го построи сам. От друга страна проекта може да бъде с друга визия и сектор А да не съвпада с него и ако не се събори и остане в този вид да изглежда като стара кръпка на нова дреха.
Аз също не съм съгласен с това, че няма да можем да го ползваме стадиона безвъзмездно и един ден ще трябва да плащаме наем за да играем. Но когато нямаме пари да си го построим сами, ще трябва някой друг до го направи, а ние да го ползваме. Но ако ще се строи трябва да бъде модерен и с добра визия, а не като сегашния, на който ни се смеят. Веднъж завинаги трябва да приключим с бай Ганьовщината и потурите и бъдем умнокрасиви модерни европейци с папионки и изгладен панталон с ръб. ;)

Ти, ако се вземаш за азиатец, да те открехна, че не си. А тези с ръбовете на панталЬоните, те са били, много от тях, наследници на чорбаджии, бате, по турско. Те, както би казал Ники Митов... "не са точно" българи. Българи с тире са. Ма щом те кефи.
Сега сериозно. Обсъждането на нов стадион в настоящата политическа обстановка е малоумно. Аз не бях от тях, но помните ли колко народ и тук е коментирал още преди събарянето на сектора, че той ни е на свинче звънче и ще ни е воденичен камик? Кои са важните неща за един стадион? Неговата достъпност, удобна инфраструктура и терена. Някои мислят, че важно как изглежда по визортелето. :lol:
За какво настояваше Мъри, когато направихме пробива? За модерен терен. Нали? На "Ботев" терена нали го виждате. "Георги Аспарухов" е на супер комуникативно място. На 40 ли, колко минути от центъра пеша. Има и метростанция вече. Моите съмнения са, че някой си е заплюл това място. Докато Пеевски и ББ са живи (а те ще са живи докато са във властта. После ще изчезнат най-вероятно - или на "островите" или на два метра под земята), не трябва нищо да се пипа! Това е мнението ми. А секторът... какво му е? Нямал козирка. А видимостта към терена да речем в сравнение с преди?
До кога ще рушите ве, демокраЧи? Вие почнахте да рушите разрушеното. Малоумна работа. :lol: Ще излезете накрая обикновени пънкари и анархисти, ма нейсе.

П.С. Имам един приятел пънкар и анархист. Той е хетеросексуален, но много се кефи на LGBT, понеже се всява анархия и разделение.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 ное 2024 09:34

metodito написа:
realno написа:Значи, ако аз съм инвеститор и желая да инвестирам в нов стадион, когато някой ми каже,че може да събори всичко, но без частния сектор А, ще му кажа да си гледа работата и да си го построи сам. От друга страна проекта може да бъде с друга визия и сектор А да не съвпада с него и ако не се събори и остане в този вид да изглежда като стара кръпка на нова дреха.
Аз също не съм съгласен с това, че няма да можем да го ползваме стадиона безвъзмездно и един ден ще трябва да плащаме наем за да играем. Но когато нямаме пари да си го построим сами, ще трябва някой друг до го направи, а ние да го ползваме. Но ако ще се строи трябва да бъде модерен и с добра визия, а не като сегашния, на който ни се смеят. Веднъж завинаги трябва да приключим с бай Ганьовщината и потурите и бъдем умнокрасиви модерни европейци с папионки и изгладен панталон с ръб. ;)

Ти, ако се вземаш за азиатец, да те открехна, че не си. А тези с ръбовете на панталЬоните, те са били, много от тях, наследници на чорбаджии, бате, по турско. Те, както би казал Ники Митов... "не са точно" българи. Българи с тире са. Ма щом те кефи.
Сега сериозно. Обсъждането на нов стадион в настоящата политическа обстановка е малоумно. Аз не бях от тях, но помните ли колко народ и тук е коментирал още преди събарянето на сектора, че той ни е на свинче звънче и ще ни е воденичен камик? Кои са важните неща за един стадион? Неговата достъпност, удобна инфраструктура и терена. Някои мислят, че важно как изглежда по визортелето. :lol:
За какво настояваше Мъри, когато направихме пробива? За модерен терен. Нали? На "Ботев" терена нали го виждате. "Георги Аспарухов" е на супер комуникативно място. На 40 ли, колко минути от центъра пеша. Има и метростанция вече. Моите съмнения са, че някой си е заплюл това място. Докато Пеевски и ББ са живи (а те ще са живи докато са във властта. После ще изчезнат най-вероятно - или на "островите" или на два метра под земята), не трябва нищо да се пипа! Това е мнението ми. А секторът... какво му е? Нямал козирка. А видимостта към терена да речем в сравнение с преди?
До кога ще рушите ве, демокраЧи? Вие почнахте да рушите разрушеното. Малоумна работа. :lol: Ще излезете накрая обикновени пънкари и анархисти, ма нейсе.

П.С. Имам един приятел пънкар и анархист. Той е хетеросексуален, но много се кефи на LGBT, понеже се всява анархия и разделение.

Дякона Левски е бил с костюм, но не е бил "тире" българин. Освен това според стандартите на червеноплощадните патриоти е умнокрасив европеец, а не продажна копейка с потури, който си е пил мазното руско кафе в скута на "братска" Русия. ;)
Относно стадиона съм съгласен с теб. Риск е да се строи при завладяна държава. Риск от некачествено строителство, риск от ново задлъжняване, риск от поставен инвеститор на двамата толупи и клуба да бъде превзет от тях.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 21 ное 2024 12:34

Ами сменете я тази власт, като искате стадион! Само че тези, които я свалиха, начело с юмрука, сега се оказаха недолюбвани, че и чак осмивани, кръстиха ги и тях по нашенска традиция. И кои останаха - новите? Ами имаме и ново начало, и нови патриоти - все отбор юнаци. И тогава - ще си кютаме със старата трибуна, ще умуваме наша ли е или не и ще чакаме да се появи някой да ни възстанови държавичката. Както се казва в един стар виц - ами чаках, и какво - не дойдоха ли.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 ное 2024 12:54

Странджата написа:Ами сменете я тази власт, като искате стадион! Само че тези, които я свалиха, начело с юмрука, сега се оказаха недолюбвани, че и чак осмивани, кръстиха ги и тях по нашенска традиция. И кои останаха - новите? Ами имаме и ново начало, и нови патриоти - все отбор юнаци. И тогава - ще си кютаме със старата трибуна, ще умуваме наша ли е или не и ще чакаме да се появи някой да ни възстанови държавичката. Както се казва в един стар виц - ами чаках, и какво - не дойдоха ли.

Ами не, Странджа, колко по-ясно да го напиша - сектор А си е наш. Наш бре, на Левски - дадох достатъчно доказателства, за да стане ясно. А останалата част е дадена безсрочно и безвъзмездно пак на Левски. Сега ние се отказваме от сектор А, който струва над 15 милиона лева, и си е наш, пак да го кажа, отказваме се от "безвъзмездно и безсрочно" и съвсем ставаме курбан в ръцете на някакви мръсни политици. И за всичко това е виновен само и единствено този нефелен боклук г.з., а и прислужващите му наркоси, повечето умнокрасиви, разбира се!

Никой, ама никой и никъде не надава вой за това нещо - ние се отказваме от собствен сектор за 15+ милиона, отказваме се от безвъзмездно и безсрочно ползване на останалата база, срещу имагинерното обещание някой нещо си да ни строи, някога си, на концесия. Кой е този някой, кога ще строи, какви ще са условията след това за нас - щото вече ще плащаме, нали се сещате, и то на 5000 лева на месец като едни други! Това и най-лудият ще го проумее, че не е ок, звучи като "той обеща да ме пази, затова го карахме без презерватив, ама сега съм бременна - той е виновен, не аз!"

Ай сиктир бре, ай сиктир на всички наркоси и наСкоси
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 ное 2024 13:08

Нов стадион ще ни приключи :evil:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 21 ное 2024 13:47

от днес и с виза за проектиране.
оставям на Манолов да ни обясни добро или лошо е това

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 ное 2024 13:52

mikata написа:Нов стадион ще ни приключи :evil:

:cry:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 ное 2024 14:08

helic написа:от днес и с виза за проектиране.
оставям на Манолов да ни обясни добро или лошо е това

не е от днес, а е от вчера, просто мисирките научиха днес, щото са мисирки. Визата е пунта мар в нашия случай, просто формалност и 3 секунди работа на някой чиновник, въпросът е основно един - кой е митичният инвеститор! Без отговор на този въпрос, всичко друго е маловажно!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 21 ное 2024 14:11

Някой много се рзбързал с новото стадио.

Тамън малко позакрепихме финансовото положение (като клуб още сме далеч от това, но с кухи лейки екс футбалери тази работа няма как да стане) и хоп нов стадион, при това доста на тъмно не е ясно кой, какво с какви папри и т.н.

Съфласем - нов стадион ще ни приключи за норматив и гък няма да можем да кажем.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 ное 2024 14:15

В фейса лятото бяха писали,че някакъв приятел на Черепа :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”