realno написа:Значи, ако аз съм инвеститор и желая да инвестирам в нов стадион, когато някой ми каже,че може да събори всичко, но без частния сектор А, ще му кажа да си гледа работата и да си го построи сам. От друга страна проекта може да бъде с друга визия и сектор А да не съвпада с него и ако не се събори и остане в този вид да изглежда като стара кръпка на нова дреха.
Аз също не съм съгласен с това, че няма да можем да го ползваме стадиона безвъзмездно и един ден ще трябва да плащаме наем за да играем. Но когато нямаме пари да си го построим сами, ще трябва някой друг до го направи, а ние да го ползваме. Но ако ще се строи трябва да бъде модерен и с добра визия, а не като сегашния, на който ни се смеят. Веднъж завинаги трябва да приключим с бай Ганьовщината и потурите и бъдем умнокрасиви модерни европейци с папионки и изгладен панталон с ръб. ;)
Ти, ако се вземаш за азиатец, да те открехна, че не си. А тези с ръбовете на панталЬоните, те са били, много от тях, наследници на чорбаджии, бате, по турско. Те, както би казал Ники Митов... "не са точно" българи. Българи с тире са. Ма щом те кефи.
Сега сериозно. Обсъждането на нов стадион в настоящата политическа обстановка е малоумно. Аз не бях от тях, но помните ли колко народ и тук е коментирал още преди събарянето на сектора, че той ни е на свинче звънче и ще ни е воденичен камик? Кои са важните неща за един стадион? Неговата достъпност, удобна инфраструктура и терена. Някои мислят, че важно как изглежда по визортелето. :lol:
За какво настояваше Мъри, когато направихме пробива? За модерен терен. Нали? На "Ботев" терена нали го виждате. "Георги Аспарухов" е на супер комуникативно място. На 40 ли, колко минути от центъра пеша. Има и метростанция вече. Моите съмнения са, че някой си е заплюл това място. Докато Пеевски и ББ са живи (а те ще са живи докато са във властта. После ще изчезнат най-вероятно - или на "островите" или на два метра под земята), не трябва нищо да се пипа! Това е мнението ми. А секторът... какво му е? Нямал козирка. А видимостта към терена да речем в сравнение с преди?
До кога ще рушите ве, демокраЧи? Вие почнахте да рушите разрушеното. Малоумна работа. :lol: Ще излезете накрая обикновени пънкари и анархисти, ма нейсе.
П.С. Имам един приятел пънкар и анархист. Той е хетеросексуален, но много се кефи на LGBT, понеже се всява анархия и разделение.