Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
tiamat написа:https://x.com/terziev/status/1858896492322288091?t=it7kxo0wkOrE-ROm8z4UpA&s=19
След свирката, която рАководството направи предизборно на ББоклука нещата си останаха в дивия. Сега се виждат на хоризонта нови избори явно и се започва ново раздвижване. рАко-водителите ще го нагълтат до сливиците отново на ББоклука и така докато най-накрая ББоклука и Пеераса си направят правителство. После пак в поза партер и наркоманите от сектор ББ ще са доволни на хранилка.
110 години любов!
tmanolov написа:пичуи, ама вие май не виждате, че пред очите ни ще се разбие сектор А, плащан буквално с кръв, пот, сълзи от всички нас, който си е на клуба и заради който влязохме в една поронча спирала, от която временно излязохме само заради Мъри, иначе фалирахме и слагахме тире, а се занимавате с дребнотемия за селекцията! Ми това са огромни суми, платени за нещо, за което ще платим още, за да го съборят отново! И то наше си нещо, не на държавата! Това е изключително сериозен въпрос, и като всички подобни въпроси в нашата държава, когато става дума за милиарди тип КТБ, саниране, сАвеЦки пАток, ф-ки на картинки, оружие за Украйна и т.н., просто се замита и никой дума не обелва!
Питайте бре, питайте навсякъде - онези от свинска приказка, г.з., наркосите, издухания дядка с фланелката на Гьозтепе, трибуни, мрибуни - навскяъде питайте. Щото ако не питате и не вдигате шум, ще сте хвърлили едни пари на вятъра за тези години. И срещу тях ще видите поредно рутиално самоубийство на любимия ни отбор. А отбор не се заебава толкова лесно като държава....
Това ако е нормален сектор здраве му кажи. Абсолютна грозотия от половината нагоре. Прилича на блока от задната му страна. Трябва да се махне всичко в периметъра....входът за стадиона е добър. Заставаш пред сектор А и ти се свива сърцето. Един кьопав магазин и нагоре визия на панелен блок прикрит с пана на футболисти сменящи се всяка година. От другият край влизаш в сектора Б сякаш си на обществен паркинг. Да не говорим за мястото където се продават билети там. Всичко трябва да се изрине и направи наново за поколенията напред. Какво ми жалееш за един сектор А предизвикващ единствено мисъл за корупция и некадърност. Бил си на други стадиони извън страната. Сериозно ли ще браниш този панелен блок изумително съвършен наречен сектор А
Вълчан написа:
Това ако е нормален сектор здраве му кажи. Абсолютна грозотия от половината нагоре. Прилича на блока от задната му страна. Трябва да се махне всичко в периметъра....входът за стадиона е добър. Заставаш пред сектор А и ти се свива сърцето. Един кьопав магазин и нагоре визия на панелен блок прикрит с пана на футболисти сменящи се всяка година. От другият край влизаш в сектора Б сякаш си на обществен паркинг. Да не говорим за мястото където се продават билети там. Всичко трябва да се изрине и направи наново за поколенията напред. Какво ми жалееш за един сектор А предизвикващ единствено мисъл за корупция и некадърност. Бил си на други стадиони извън страната. Сериозно ли ще браниш този панелен блок изумително съвършен наречен сектор А
Оф, абе всички ли в Добрич сте на това ниво, кажи честно! Значи, ще ти го обясня с думи прости, както едно време обяснявах на припоците. Така, представи си го по следния начин: имаш ти една къща, ама нещо децата растат, пък и не те кефи, стара е, та си бутнал единия етаж и си решил да строиш нов, по-модерен етаж, там с енергийни сертификати и т.н., щото да има за децата. Хубаво да строиш, ама нямаш пари, или поне не достатъчно, пък и земята под къшата не е твоя, само суперфиция имаш - теглиш заеми, набутваш се, почти се разоряваш, молиш децата ти да ти помогнат, та те отделят буквално от залъка си, а за капак бившия любовник на жена ти направо се е натресъл у вас и вика, че ако не бил той да помага, и къщата ти щяла да загине, щото той бил леганеда, при това жива, та ви оправил в прекия и преносния смисъл. Та криво-ляво си закъпил положението - етажът не е точно готов, ама поне си е твой - имаш си акт 16 за него, макар да дължиш на един череп едни пари, дето той нямало да си ги иска. И тогава бившият на жена ти вика - абе я я заебете тая къща, то мястото е хубаво, нищо че не е ваше, само един етаж си имате, а и аз имам тука едни инвеститори, , не бе, не са като бай Дик, пък и се познвам с едни големи хора - ще вдигнат блокче за чудо и приказ, пък и за вас ще има, ще плащате символичен наем, за да живеете - вервайте ми. И ти какво ще направиш - ще заебеш всичко, дето ти е безсрочно и безвъзмездно и за което си плащал като луд и почти си фалирал, пък и цял етаж си имаш, твой си или? Риторично е питането и е толкова опростено само и единствено, за да ме разбереш!
П.С. Ако имаш нещо обшо със семейство Раеви, за да говориш подобни глупости, няма да те съдя, то си е за оплакване в такъв случай :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- metodito
- Контакти:
Ще възстановяваме ли "Легиона":
https://topsport.bg/national/fenove-na- ... larus.html
https://www.youtube.com/watch?v=VPhPAzM ... t0&index=2
Не забравяйте - дясната ръчичка нагоре под 75 градуса, нали така беше?
https://topsport.bg/national/fenove-na- ... larus.html
https://www.youtube.com/watch?v=VPhPAzM ... t0&index=2
Не забравяйте - дясната ръчичка нагоре под 75 градуса, нали така беше?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
На мръсните ГЕРБаджии им трябва чатал на врата за да си свършат работата. Нищо не вършат в интерес на хората, но само ако от това има добър пиар за тия калинки или има натиск.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Тази проста Тиква днес пак е говорил за Левски, станал с мисълта дали ще бием в събота. Баси долния боклук. Как не го е срам да постоянно да говори за отбора. Всичко това не е случайно, както и темата със собствеността на стадиона.
България има природни богатства,
tmanolov написа:Вълчан написа:
Оф, абе всички ли в Добрич сте на това ниво, кажи честно! Значи, ще ти го обясня с думи прости, както едно време обяснявах на припоците. Така, представи си го по следния начин: имаш ти една къща, ама нещо децата растат, пък и не те кефи, стара е, та си бутнал единия етаж и си решил да строиш нов, по-модерен етаж, там с енергийни сертификати и т.н., щото да има за децата. Хубаво да строиш, ама нямаш пари, или поне не достатъчно, пък и земята под къшата не е твоя, само суперфиция имаш - теглиш заеми, набутваш се, почти се разоряваш, молиш децата ти да ти помогнат, та те отделят буквално от залъка си, а за капак бившия любовник на жена ти направо се е натресъл у вас и вика, че ако не бил той да помага, и къщата ти щяла да загине, щото той бил леганеда, при това жива, та ви оправил в прекия и преносния смисъл. Та криво-ляво си закъпил положението - етажът не е точно готов, ама поне си е твой - имаш си акт 16 за него, макар да дължиш на един череп едни пари, дето той нямало да си ги иска. И тогава бившият на жена ти вика - абе я я заебете тая къща, то мястото е хубаво, нищо че не е ваше, само един етаж си имате, а и аз имам тука едни инвеститори, , не бе, не са като бай Дик, пък и се познвам с едни големи хора - ще вдигнат блокче за чудо и приказ, пък и за вас ще има, ще плащате символичен наем, за да живеете - вервайте ми. И ти какво ще направиш - ще заебеш всичко, дето ти е безсрочно и безвъзмездно и за което си плащал като луд и почти си фалирал, пък и цял етаж си имаш, твой си или? Риторично е питането и е толкова опростено само и единствено, за да ме разбереш!
П.С. Ако имаш нещо обшо със семейство Раеви, за да говориш подобни глупости, няма да те съдя, то си е за оплакване в такъв случай :mrgreen:
ето ти и другата гледна точка.
Набалбукан си със заеми, построил си грозен етаж, твой си е, имаш си Акт 16. Живуркаш си в него, и ти знаеш че е грозен и малце така нефункционален, но като се съберете родата и си е биеш в гърдите и викаш - абе има там разни кусури, ама си е мое и ще си векуваме така.
Същевременно баджанака, уж кадрови военен, си е съборил старата съборетина у центъро на София и някакви си там момчета му строят на обезщетение и скоро вероятно ще си има нов апартамент.
Роднините от страната на жената от Майна таун си имат вече нов апартамент, другата рода от Майнатаун, тия от твоята страна, също може съвсем скоро да завършат строежа и на техния апартамент.
Далечните братчеди от морския бряг, същите дето им ходиш на гости два пъти годишно, за да се дуеш на плажа (нищо че напоследък всеки път като се видите и те поступват на изпроводяк) и те ти разправят, че след две-три години ще си имат чистак бърсак нов апартамент. В който даже ще могат с airbnb да посрещат и европейски гости.
И бившия любовник на жена ти води разни момчета, които ти обещават да ти строят и на теб на обезщетение, ама ти като си се запънал като магаре на мост и си викаш - не не, в моята съборетина си ми е добре, живуркам си тука, не ме пипайте, дума да не става, нали си пия уискито като ми идват на гости от Враца и от Надежда, какво му е на моя нов етаж, глей даже отдолу съм го дал и на една бакалия да продават там разни дреболии, не ща аз баце да съм европеец, неща да ме клатят тия еврогейове, искат да ми отмъкнат и новия и стария етаж за без пари.