alexdb написа:[Това взима да става патент на това ръководство. Поредна година. Отборът тръгва добре, вдига се вълна на еуфория и в най-важния момент изведнъж нещата се сриват. И емоцията отива по дяволите. А лошото е, че с всеки път феновете намаляват. Не знам какви ги върши Раев и Компания. На моменти имам чувството, че припечелват от черно тото. Не може винаги най-очакваните мачове да ги губим, а и по някакви странни причини да губим от средняци и слабаци, които реално не се борят за нищо.
Принципно може да се мисли за тото, но някак не по класическия стил. Преди не давах никой и дума да издума за нещо подобно, но нещо почнах и аз да се смахвам. Може ли Маркович да бъде взет по тази причина? Абе срещу този всеки втори удар е гол. И идва с визитката на рекордьор по получени голове от хърватски изпадняк. И несменяем титуляр на вратата. Като изключим странния трансфер на хърватина, по-скоро:
а) Генчев е изпуснал тотално съблекалнята и
б) Той просто не става за треньор на "Левски".
А не, че в последните години е назначаван някой с визитка, която е достойна за клуб с историята на "Левски" и заявените - поне привидно амбиции. Освен Стоилов.