-София са точен пример, че не всичко е до пари. Някои сини привърженици упорито налагат тезата, че безпаричието е основната причина да нямаме добър отбор. И умишлено облъчват останалите, че заради това трябва да се радваме, ако изобщо стигнем до бараж.
Без да мога да го докажа съм 100% сигурен, че на момента някой да изсипе на Сираков, Боримиров и Йовов 20 млн. за селекция + още 20 млн. за заплати, пак няма да направят шампионски отбор.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- Странджата
- Контакти:
Re: groti
Гледах началото - когато се обсъждаше дали Чандъра и Рупанов е трябвало да ги дадат под наем. Не ми хареса, че не бе формулиран основния въпрос - защо играчи, които се дават под наем, за да се развиват ( казано там - защото сега не са за Левски, но имат възможности да са по-добри), се преотстъпват без забрана да играят срещу нас. Не бе казано най-важното - щом не сме ги освободили, не сме докрай сигурни, че не могат да играят за Левски (ще рече и срещу Левски). Щом им даваме възможност да се докажат, че стават за Левски, защо да им предоставяме най-добрия случай за това - мачът срещу нас. Той беше последен в първата врътка на първенството - с други думи накрая на "пробния им период". И ние ги тествахме срещу нас самите. И това ако не е бездарност управленска - здраве му кажи.
Не знам дали ще гледам по-нататък. Едва ли ще е по-смислено, отколкото тука...
Като чета някои мнения, оставам с впечатление, че сме преотстъпили Имобиле и Лаутаро в Драгалевци. :roll:
Ще рече човек, че не сме виждали "уменията" на Пъндъров на Герена. Айде, Рупанов уж има накъде да се развива. А и толкова бързо ли забравихме, че нашите кадри традиционно правят мачовете на живота си срещу нас, за разлика от едни други оранжево-червени чедородни органи?
Лошо няма, нека да са надъхани, нека да ни вкарват, та белким на някой му светне лампичката, че щом тия клетници ни ушиват три парцала, то има много, ама много работа, която трябва да се свърши в нашия отбор.
Ще рече човек, че не сме виждали "уменията" на Пъндъров на Герена. Айде, Рупанов уж има накъде да се развива. А и толкова бързо ли забравихме, че нашите кадри традиционно правят мачовете на живота си срещу нас, за разлика от едни други оранжево-червени чедородни органи?
Лошо няма, нека да са надъхани, нека да ни вкарват, та белким на някой му светне лампичката, че щом тия клетници ни ушиват три парцала, то има много, ама много работа, която трябва да се свърши в нашия отбор.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Re: groti
Странджата написа:Гледах началото - когато се обсъждаше дали Чандъра и Рупанов е трябвало да ги дадат под наем. Не ми хареса, че не бе формулиран основния въпрос - защо играчи, които се дават под наем, за да се развиват ( казано там - защото сега не са за Левски, но имат възможности да са по-добри), се преотстъпват без забрана да играят срещу нас. Не бе казано най-важното - щом не сме ги освободили, не сме докрай сигурни, че не могат да играят за Левски (ще рече и срещу Левски). Щом им даваме възможност да се докажат, че стават за Левски, защо да им предоставяме най-добрия случай за това - мачът срещу нас. Той беше последен в първата врътка на първенството - с други думи накрая на "пробния им период". И ние ги тествахме срещу нас самите. И това ако не е бездарност управленска - здраве му кажи.
Защо да не играят? Нали са отстъпени, защото останалите в Левски са по - добри от тях? Проблема не е в тях, а в нас. Ако двамата преотстъпени не играеха, а ние случайно бием ( което пак не е сигурно), щяхме да продължим да живеем в самозаблуда, като припоците.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Абсолютно. Дал си ги под наем като проблемни ама не трябва да играят срещу нас. Не става така. Те си ги отписал един вид да не ти тежат,ама другите да не се възползват от това.
Симпатизирам на Рупанов,запомних го ,когато го пуснаха резерва срещу Ботев мисля ,че беше и в последната минута можеше да изравни с глава ,направи страхотен плонж.
Но какво толкова е направил срещу Левски ,съдбата му поднесе подарък ,две топки да стигнат до него централно и близо срещу вратата и никой да не му пречи.
Чандъров се постара повече,ама видяхме онова положение къде го пропусна,а при гола топката му кацна на главата на метър от вратата,и това ли да изпусне?
При такава слаба защита всеки може да стане герой,даже и един Кабов.
Но какво толкова е направил срещу Левски ,съдбата му поднесе подарък ,две топки да стигнат до него централно и близо срещу вратата и никой да не му пречи.
Чандъров се постара повече,ама видяхме онова положение къде го пропусна,а при гола топката му кацна на главата на метър от вратата,и това ли да изпусне?
При такава слаба защита всеки може да стане герой,даже и един Кабов.
САМО ЛЕВСКИ!
Много е странно, толкова ли са били зле, че са предпочетени Фадита и Мислович.
Чандъров, колкото и да зле за някой, поне знае как да застава и какво да прави и надигра нашите звизди. Рупанов реално е точно това което нашия треньор търси... Висок, здрав атакуващ футболист. Генчев и изборите му ме хвърлят в размисли. Интересното е, че знам какво ще стане!!!! Ще вземем нови два халфа, неустоики на освободените, преотстъпен от нас довършват сезона в Септември и може би Рупанов се връща другото лято...няма шанс за Чандъров. Очаквам да вземем Юсейн и един здрав дефанзивен халф.
Чандъров, колкото и да зле за някой, поне знае как да застава и какво да прави и надигра нашите звизди. Рупанов реално е точно това което нашия треньор търси... Висок, здрав атакуващ футболист. Генчев и изборите му ме хвърлят в размисли. Интересното е, че знам какво ще стане!!!! Ще вземем нови два халфа, неустоики на освободените, преотстъпен от нас довършват сезона в Септември и може би Рупанов се връща другото лято...няма шанс за Чандъров. Очаквам да вземем Юсейн и един здрав дефанзивен халф.
- Странджата
- Контакти:
Отстъпени, а не продадени. Значи на тях все още се разчита, ако покажат качества. Защо тези качества трябва да ги показват срещу нас? Вярно е, че другите навярно не са им дали такива възможности, които им предоставихме ние. И все пак, защо това да не бъде избягнато, като е стандартна процедура? Не е ли това недалновидност? На какво отгоре трябва да сме самонадеяни? Да разчитаме на това, че наши "млека" срещу нас ще бягат от топката? Малко ли ни показаха, че ако не са намерили място при нас, се скъсват срещу нас, само и само да се докажат ...
groti написа:alexdb написа:olimpi написа:Няма какво пак да се филмирамне със съдиите. За разлика от мача с морето, където имаше катърско ритане, недаден нарисуван чк, тук си паднахме по левскарски.
Засада на Джемилито имаше, техните голове са си редовни, а защита ни е потрес, след като Септември ти зашива тройка. Отделно Чандъра онази топка според мен я ритна нарочно в аут. Дали толкова си можем, настройката за мача след ранния гол или е нещо друго ще се разбере.
Аз съм против смяна на Генчев сега, но загуби поне моето доверие. Не съм оптимист за мачовете след паузата.
Баш сега си му е времето ако ще се сменя треньор. Да може новият да си направи подготовката, евентуално селекция и да се бори за купата. Иначе става като миналата година с Кольо - още от януари си знаеше, че доиграва и е аут, а с такава нагласа мотивацията е нулена, пък и играчите не го приемат на сериозно.
Свърши тая. Пак футбалерите ще са виновни. Икена, Мислович, Охене.. Търси се вина в тоя и оня, а не в главните виновници - РАКоводството и треньорския щаб. Всичко, което беше натрупано като позитив от началото на сезона отиде в канала. не говоря за точки, а за емоция и еуфория в привържениците. Ще си играят пред 2-3к отново и толкова. Имам чувството, че в края на сезона тирето пак ще е при нас.
Това взима да става патент на това ръководство. Поредна година. Отборът тръгва добре, вдига се вълна на еуфория и в най-важния момент изведнъж нещата се сриват. И емоцията отива по дяволите. А лошото е, че с всеки път феновете намаляват. Не знам какви ги върши Раев и Компания. На моменти имам чувството, че припечелват от черно тото. Не може винаги най-очакваните мачове да ги губим, а и по някакви странни причини да губим от средняци и слабаци, които реално не се борят за нищо.