Левски официално опровергава оставката на Генчев и отбора от утре започва да се готви за следващия мач. Когато започват да опровергават оставки, много често следва оставка в скоро време. Ако вземе да вземе всички мачове до края може и да няма, но си мисля, че не му остава много след фиаското последните мачове. Особено последния си яде бой по всички правила. И най-лошото е, че не си учи уроците от предните издънки. Например на мача с Морето се видя, че или Лима не е готов или не му е там мястото и с него бяхме с човек по-малко и като го извади, тръгна играта. Вчера той пак го пуска титуляр. Видя се от всички, че Фадига не става, той го пуска да обръща мача, на мястото на Джемили, който единствен правеше нещо опасно в нападение. Имам предвид от нашите нападатели, защото първото полувреме всички опасности ги създадоха защитници.
Колев не знам колко положения опропасти, но си е твърд титуляр до края, вместо да се пусне малко Бачев или Стефанов . Ако тръгна да му броя пропуските, не знам до къде ще ги докарам, но се сещам за най-фрапиращите - срещу Тирето сам, срещу Берое сам, срещу Морето на празна врата остана под топката, срещу Септември поне два удара с глава от чиста позиция във вратаря. Наистина недоумявам как е станал голмайстор и то с Крумовград, а тук не вкарва това, което вкарват дадените под наем в Септември. И ако е в дупка, което се случва, има и други на неговия пост, защо трябва да проваля толкова мачове.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
groti написа:metodito написа:Марин си е най-добре на крилото. Обича някой да му пусне топката в перспектива, да я догони, да излъже защитник и я насочи към дузпата или да пробие и вкара. Зад нападателя се губи. А и няма този мек глезен, като на Дарко да речем. Според мен, де. Ще видим. Днес дали ще има оставка. Хората се събират пред партийния дом да искат оставка на прасетата. А Генчев... сам си преценя.
Е то и части от агитката е тук пред министерски съвет. На работа са днес. Трябва да си заслужат сребърниците. 7-8 бръснати спряха пред мен за проверка
Много тъжно. Но паралелът на футбола с живота е неизбежен. Превзета България, превзет "Левски".
- Странджата
- Контакти:
Re: vvessel
Както май беше казал Чърчил - не вярвай на един слух, докато не бъде опроверган официално :)
- Странджата
- Контакти:
Както се казва отиде коня в ряката :). Но положението е изтървано - всеки знае това, от времето разногласията между Мажоритаря и Треньора-спасител. Ако не ме лъже паметта, те тръгнаха с късната фаза на преговорите с Чолак. Май от тогава Треньорът тръгна нещастен на работа. После беше въпрос на време да си намери щастието другаде. Дали при сделка с Чолак на Мажоритаря му изстиваше мястото може да гадаем. Но Треньорът оглед на развилата се сетне ситуация, оставаше и по-всяка вероятност с много по-големи пълномощия. А Мажоритаря после се закрепи с Милото, като му понесе най-милото ни. Сега - пътища много, но както писах вече, конят е в ряката с каруцата барабар, а каруцарят даже и камшик няма ...
У ряката
-
- Контакти:
Вярно, че Генчев упорито повтаря едни и същи грешки. Алдаир е супер слаб, Лима не е тренирал и играл пълноценно от месеци, избора на позиции на Бала и Лима, факта, че играем по един и същи начин и U19 на противниците ни научиха... Но казват, че когато повтаряш една и съща грешка, тя вече се превръща в избор.
-
- Контакти:
Re: vvessel
Странджата написа:Както май беше казал Чърчил - не вярвай на един слух, докато не бъде опроверган официално :)
Извинявай, но всички имаме интернет. Не е Чърчил, стига сте цитирали ей-така велики личности, не е честно спрямо тях!
Do Something Different!
olimpi написа:Няма какво пак да се филмирамне със съдиите. За разлика от мача с морето, където имаше катърско ритане, недаден нарисуван чк, тук си паднахме по левскарски.
Засада на Джемилито имаше, техните голове са си редовни, а защита ни е потрес, след като Септември ти зашива тройка. Отделно Чандъра онази топка според мен я ритна нарочно в аут. Дали толкова си можем, настройката за мача след ранния гол или е нещо друго ще се разбере.
Аз съм против смяна на Генчев сега, но загуби поне моето доверие. Не съм оптимист за мачовете след паузата.
Баш сега си му е времето ако ще се сменя треньор. Да може новият да си направи подготовката, евентуално селекция и да се бори за купата. Иначе става като миналата година с Кольо - още от януари си знаеше, че доиграва и е аут, а с такава нагласа мотивацията е нулена, пък и играчите не го приемат на сериозно.
alexdb написа:olimpi написа:Няма какво пак да се филмирамне със съдиите. За разлика от мача с морето, където имаше катърско ритане, недаден нарисуван чк, тук си паднахме по левскарски.
Засада на Джемилито имаше, техните голове са си редовни, а защита ни е потрес, след като Септември ти зашива тройка. Отделно Чандъра онази топка според мен я ритна нарочно в аут. Дали толкова си можем, настройката за мача след ранния гол или е нещо друго ще се разбере.
Аз съм против смяна на Генчев сега, но загуби поне моето доверие. Не съм оптимист за мачовете след паузата.
Баш сега си му е времето ако ще се сменя треньор. Да може новият да си направи подготовката, евентуално селекция и да се бори за купата. Иначе става като миналата година с Кольо - още от януари си знаеше, че доиграва и е аут, а с такава нагласа мотивацията е нулена, пък и играчите не го приемат на сериозно.
Свърши тая. Пак футбалерите ще са виновни. Икена, Мислович, Охене.. Търси се вина в тоя и оня, а не в главните виновници - РАКоводството и треньорския щаб. Всичко, което беше натрупано като позитив от началото на сезона отиде в канала. не говоря за точки, а за емоция и еуфория в привържениците. Ще си играят пред 2-3к отново и толкова. Имам чувството, че в края на сезона тирето пак ще е при нас.
110 години любов!
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ski-817347
Не знам до колко може да вярваме на подобни публикации, но ако това е вярно задължително трябва да трансферираме Сангаре и в никакъв случай Майкон. Ако има някой футболист на Левски , който е най-близко до средно-европейско равнище, според мойто скромно мнение тава са Цунами и Майкон. И понеже наближава зимният трансферен период в момента са се спуснали тъмни черни облаци над Колежа ? Там има някои доста ковертируеми млади футболисти. "Говори" се че от два месеца не са получавали заплати, което може да доведе до напускане по вина на клуба ?
Не знам до колко може да вярваме на подобни публикации, но ако това е вярно задължително трябва да трансферираме Сангаре и в никакъв случай Майкон. Ако има някой футболист на Левски , който е най-близко до средно-европейско равнище, според мойто скромно мнение тава са Цунами и Майкон. И понеже наближава зимният трансферен период в момента са се спуснали тъмни черни облаци над Колежа ? Там има някои доста ковертируеми млади футболисти. "Говори" се че от два месеца не са получавали заплати, което може да доведе до напускане по вина на клуба ?