Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Марин си е най-добре на крилото. Обича някой да му пусне топката в перспектива, да я догони, да излъже защитник и я насочи към дузпата или да пробие и вкара. Зад нападателя се губи. А и няма този мек глезен, като на Дарко да речем. Според мен, де. Ще видим. Днес дали ще има оставка. Хората се събират пред партийния дом да искат оставка на прасетата. А Генчев... сам си преценя.
Kris_men2000 написа:Минавам само за кажа Генчев ВЪН от Левски ама с 300 и си вземи умрялото 3-5-2 и си го заври там където слънце не изгрява.
Да идва следващия викаш
metodito написа:Марин си е най-добре на крилото. Обича някой да му пусне топката в перспектива, да я догони, да излъже защитник и я насочи към дузпата или да пробие и вкара. Зад нападателя се губи. А и няма този мек глезен, като на Дарко да речем. Според мен, де. Ще видим. Днес дали ще има оставка. Хората се събират пред партийния дом да искат оставка на прасетата. А Генчев... сам си преценя.
Е то и части от агитката е тук пред министерски съвет. На работа са днес. Трябва да си заслужат сребърниците. 7-8 бръснати спряха пред мен за проверка
110 години любов!
groti написа:metodito написа:Марин си е най-добре на крилото. Обича някой да му пусне топката в перспектива, да я догони, да излъже защитник и я насочи към дузпата или да пробие и вкара. Зад нападателя се губи. А и няма този мек глезен, като на Дарко да речем. Според мен, де. Ще видим. Днес дали ще има оставка. Хората се събират пред партийния дом да искат оставка на прасетата. А Генчев... сам си преценя.
Е то и части от агитката е тук пред министерски съвет. На работа са днес. Трябва да си заслужат сребърниците. 7-8 бръснати спряха пред мен за проверка
Там може да срещнеш някои колеги от форума, които вярват на Пеевски и го цитират. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Kris_men2000 написа:Минавам само за кажа Генчев ВЪН от Левски ама с 300 и си вземи умрялото 3-5-2 и си го заври там където слънце не изгрява.
И като се махне Генчев с 300 какво ще последва? Ще дойде някой супер треньор и тези крайно лимитирани футболисти ще заиграят супер футбол? Или пък ще се намерят изведнъж пари за футболисти, които да се борят за титлата?
В момента нямаме алтернатива и Генчев трябва да бъде оставен да работо и ако е възможно да вземем по-класни играчи. Тогава ще се види дали става или не.
Вече не сме заплаха за хегемона, така че се надявам поне да спрат да ни режат съдиите.
някой видя ли Вар за гола на Джемили?
Яко мирише на некадърност
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:някой видя ли Вар за гола на Джемили?
Имаше - от друга камера. Май имаше засада.
Аз имам съмнения и за засада при третия гол на Септември, но са само съмнения. Чакаме РАКоводството да направи ново видео с клипове как съдиите са виновни за всичко.
110 години любов!
Няма какво пак да се филмирамне със съдиите. За разлика от мача с морето, където имаше катърско ритане, недаден нарисуван чк, тук си паднахме по левскарски.
Засада на Джемилито имаше, техните голове са си редовни, а защита ни е потрес, след като Септември ти зашива тройка. Отделно Чандъра онази топка според мен я ритна нарочно в аут. Дали толкова си можем, настройката за мача след ранния гол или е нещо друго ще се разбере.
Аз съм против смяна на Генчев сега, но загуби поне моето доверие. Не съм оптимист за мачовете след паузата.
Засада на Джемилито имаше, техните голове са си редовни, а защита ни е потрес, след като Септември ти зашива тройка. Отделно Чандъра онази топка според мен я ритна нарочно в аут. Дали толкова си можем, настройката за мача след ранния гол или е нещо друго ще се разбере.
Аз съм против смяна на Генчев сега, но загуби поне моето доверие. Не съм оптимист за мачовете след паузата.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Кой в какво е сигурен не ме вълнува.
Попитах имаше ли кадър от Вар,ако няма Защо няма?
Не са ли длъжни?
И как мога да съм сигурен ,че пак не сме изръгани от съдиите?
Попитах имаше ли кадър от Вар,ако няма Защо няма?
Не са ли длъжни?
И как мога да съм сигурен ,че пак не сме изръгани от съдиите?
САМО ЛЕВСКИ!
Отговори ти се, че имаше кадър от ВАР и засада имаше.
110 години любов!