Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kris_men2000 » 10 ное 2024 17:42

Минавам само за кажа Генчев ВЪН от Левски ама с 300 и си вземи умрялото 3-5-2 и си го заври там където слънце не изгрява.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 ное 2024 17:45

metodito написа:25 поредни мача на "Тича" за първенство без загуба как ти звучи? .

Мето, бил ли си на Тича? Това е една крива нива с размери малко по+големи от игрище за мини футбол, където се играе главно ръгби. Там с рефери като Железов могат да не загубят и от Барселона, Байерн и ПСЖ подред.
Така че това "постижение" спокойно можем да го пишем в графата чрезвичайни обстоятелства. Да не говорим и за калните им номера да подгизват терена преди мач. Предимството което имат е, че са дълги години с грамотен треньор и гръбнак от едни и същи футболисти, които обаче вече са пред пенсия. Другото предимство е, че са си средняшки отбор и никой не ги гони за постижения. Докато в Левски всичко се приема на живот и смърт и няма търпимост към неуспехи. Нямат и задължения които висят като демоклиев меч над главата им. Минуса е собственика, който се стиска за заплати и трансфери и това ги обрича на вечна посредственост. Но при хегемонията на Лц, това второ място си е успех за тях, въпреки че извадиха късмет с кризата при нас и тирето по едно и също време.
Та с други думи не че те да са постигнали кой знае какво, просто останалите отбори са отчайващо ниско ниво. Справка - евротурнирите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2024 18:17

vvessel написа:
metodito написа:25 поредни мача на "Тича" за първенство без загуба как ти звучи? .

Мето, бил ли си на Тича? Това е една крива нива с размери малко по+големи от игрище за мини футбол, където се играе главно ръгби. Там с рефери като Железов могат да не загубят и от Барселона, Байерн и ПСЖ подред.
Така че това "постижение" спокойно можем да го пишем в графата чрезвичайни обстоятелства. Да не говорим и за калните им номера да подгизват терена преди мач. Предимството което имат е, че са дълги години с грамотен треньор и гръбнак от едни и същи футболисти, които обаче вече са пред пенсия. Другото предимство е, че са си средняшки отбор и никой не ги гони за постижения. Докато в Левски всичко се приема на живот и смърт и няма търпимост към неуспехи. Нямат и задължения които висят като демоклиев меч над главата им. Минуса е собственика, който се стиска за заплати и трансфери и това ги обрича на вечна посредственост. Но при хегемонията на Лц, това второ място си е успех за тях, въпреки че извадиха късмет с кризата при нас и тирето по едно и също време.
Та с други думи не че те да са постигнали кой знае какво, просто останалите отбори са отчайващо ниско ниво. Справка - евротурнирите.

Не. Само на "Гагарин" във Варна съм бил.
Това за терена... много бг терени са така.Може би размера му. Не е ли по-малък? Иначе гръбнакът. Това е. И другото, не знам само срещу нас ли или и срещу други отбори е, не гледам мачове на "морето" освен с "Левски", но излизат с огромен хъс и агресия. На хъс и агресия има само един отговор - хъс и агресия. Примерно, "Левски" традиционно излиза с такава аресия и хъс срещу Разград в София. Не може да отидеш във Варна да клатиш. Там е корида. Сега, че са агресивни и играят на границата на допустимото... Аз Премиършип за това не гледам. Някои от мачовете им са ей такива - има много агресия. Ама така се печели.

В "Левски" няма нетърпимост към успехи? Тук не мога да се съглася. За справка ще ти дам три примера: Стоев, Костов и Генчев. След три поредни загуби за първенство, той не е уволнен или си е подал оставката. Ако не беше Наско, Хубчев щеше да е треньор още месеци. И тримата изброени треньора имат и имаха необяснима фенска подкрепа и спокойствие. Подкрепа и от ръководството. Аз пак ще призова хората да погледнат страницата levski.info. Да видят през годините средно колко изкарва един треньор начело на "Левски" и то независимо дали е спечелил предния сезон титлата. Една-две грешки и аут. Сега правилно ли е... Статистиката с отличията говори най-добре.
И А група тогава не е съставена от три отбора и 15 отбора пълнеж.
Последна промяна от metodito на 10 ное 2024 18:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 ное 2024 18:22

Този кръг само доказа, че ние сме посредствен отбор, бием слабите (като тирето) и не можем да победим никой отбор с що-годе грамотен треньор. Разкриха ни Берое, Септември, Спартак и Лудогорец. Загубите от Ботев и Ч. Море не ги приемам като кой знае каква драма, защото при първите беше безобразен карък, а ЧМ не губи лесно във Варна. Победата срещу Локо Сф ни излъга че ставаме за нещо. Аз все още не държа Генчев да си ходи, но час по-скоро да изгуби егото си и да разбере, че не е постигнал нищо и има много хляб да изяде за да настигне дори Ники Митов. Инат и прочие просто да ги забрави. Да връща веднага в състава Джими, Маринчо и Мислович и то на позициите им. Това са единствените ни играчи с някаква мисъл. Мисля, че те са по-важни за отбора от него. Дано рАк-оводството не му даде да ги разкара.. Още лятото бях в недоумение при всичките слухове...Не искам да говоря за пропуснатите трансфери на качествени вратари в полза на Маркович...
Иначе ако ще го сменяме да се вземе някой дето има идея от тази игра. Стига вече ученици на наш гръб.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2024 18:28

groti написа:Този кръг само доказа, че ние сме посредствен отбор, бием слабите (като тирето) и не можем да победим никой отбор с що-годе грамотен треньор. Разкриха ни Берое, Септември, Спартак и Лудогорец. Загубите от Ботев и Ч. Море не ги приемам като кой знае каква драма, защото при първите беше безобразен карък, а ЧМ не губи лесно във Варна. Победата срещу Локо Сф ни излъга че ставаме за нещо. Аз все още не държа Генчев да си ходи, но час по-скоро да изгуби егото си и да разбере, че не е постигнал нищо и има много хляб да изяде за да настигне дори Ники Митов. Инат и прочие просто да ги забрави. Да връща веднага в състава Джими, Маринчо и Мислович и то на позициите им. Това са единствените ни играчи с някаква мисъл. Мисля, че те са по-важни за отбора от него. Дано рАк-оводството не му даде да ги разкара.. Още лятото бях в недоумение при всичките слухове...Не искам да говоря за пропуснатите трансфери на качествени вратари в полза на Маркович...
Иначе ако ще го сменяме да се вземе някой дето има идея от тази игра. Стига вече ученици на наш гръб.

И аз искам да виждам словака. И Маринчо на крилото. В едно 4-42 или някаква тактика с крила.
Интересно ми е един Майкон как ще е на крилото. Има много агресия в него.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2024 18:31

koisa написа:
Последно в борбата за титлата бяхме през 2013/14 при Илиев и Митов. На една победа от титлата. Това е борба за титлата, ако си в играта до последния кръг.

Прав си, поправям се. Ясен беше треньор преди това.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 ное 2024 19:08

Kris_men2000 написа:Минавам само за кажа Генчев ВЪН от Левски ама с 300 и си вземи умрялото 3-5-2 и си го заври там където слънце не изгрява.

Банкянските ухилени слуги Йовов и Боримиров също ВЪН.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2024 19:12

1914.1902 написа:https://www.youtube.com/watch?v=YsC4QDM9qpI

Изображение

Мендоса с глава! Обърнах масата като го гледах този мач. И ме изгониха от барчето.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 ное 2024 23:55

metodito написа:
groti написа:Този кръг само доказа, че ние сме посредствен отбор, бием слабите (като тирето) и не можем да победим никой отбор с що-годе грамотен треньор. Разкриха ни Берое, Септември, Спартак и Лудогорец. Загубите от Ботев и Ч. Море не ги приемам като кой знае каква драма, защото при първите беше безобразен карък, а ЧМ не губи лесно във Варна. Победата срещу Локо Сф ни излъга че ставаме за нещо. Аз все още не държа Генчев да си ходи, но час по-скоро да изгуби егото си и да разбере, че не е постигнал нищо и има много хляб да изяде за да настигне дори Ники Митов. Инат и прочие просто да ги забрави. Да връща веднага в състава Джими, Маринчо и Мислович и то на позициите им. Това са единствените ни играчи с някаква мисъл. Мисля, че те са по-важни за отбора от него. Дано рАк-оводството не му даде да ги разкара.. Още лятото бях в недоумение при всичките слухове...Не искам да говоря за пропуснатите трансфери на качествени вратари в полза на Маркович...

И аз искам да виждам словака. И Маринчо на крилото. В едно 4-42 или някаква тактика с крила.
Интересно ми е един Майкон как ще е на крилото. Има много агресия в него.

Аз Марин бих го пуснал втори нападател. Такъв от задна позиция. Ама нашите треньори смятат че е по-полезен като бек.
110 години любов!

Върни се в “Левски”