Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mikata » 10 ное 2024 09:14

След като Генчев ходи на срещата с феновете започна слабата игра.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2024 09:53

mikata написа:След като Генчев ходи на срещата с феновете започна слабата игра.

Аз си мисля, че след Лудогорец са се изпокарали в съблекалнята. Ние тогава надиграхме Разград. Хомосекшуалът в черно и глупавия рикошет направо разказа играта на целия сезон. До Лудогорец имаше живец в играта. След това нещо сякаш се счупи.
А инак като прочета как трябвало да се вземат 15-16 нови и ми кипват л...та. Една от причините за загубата беше именно това бе, хора. Как не го разбирате? Колко са футболистите с повече от два сезона, които са играли заедно. Аз виждам един - Цунами. Марин винаги си е бил периферен футболист. Миналият сезон игра редовно, но по-миналия сезон - не. На Джемили това ще му е втори сезон, като що-годе титуляр. А това за трите сини дето ни наказаха... е тя съдбата да ни го нарисува ли трябва?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 ное 2024 10:10

metodito написа:Аз си мисля, че след Лудогорец са се изпокарали в съблекалнята. Ние тогава надиграхме Разград. Хомосекшуалът в черно и глупавия рикошет направо разказа играта на целия сезон. До Лудогорец имаше живец в играта. След това нещо сякаш се счупи.
А инак като прочета как трябвало да се вземат 15-16 нови и ми кипват л...та. Една от причините за загубата беше именно това бе, хора. Как не го разбирате? Колко са футболистите с повече от два сезона, които са играли заедно. Аз виждам един - Цунами. Марин винаги си е бил периферен футболист. Миналият сезон игра редовно, но по-миналия сезон - не. На Джемили това ще му е втори сезон, като що-годе титуляр. А това за трите сини дето ни наказаха... е тя съдбата да ни го нарисува ли трябва?

50 сезона да имат заедно, когато футболистите са ниска класа или посредствени, няма да се постигне нищо значимо. Ти това как не го разбираш?
Номера е да се направи качествен отбор и на всеки трансферен прозорец да се добавят по един или двама с цел повишаване или запазване на класата на отбора. Ние такъв отбор нямаме, че да искаш да играят 15 години заедно.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 ное 2024 10:16

koisa написа:Ако Генчев ще остава трябва да смени схемата, тактиката и да се залага на бърз и комбинативен футбол. И задължително да спечели всички оставащи срещи до края на полусезона. Особено тази за купата.
През зимата вече както казах преди време, ще трябва да се вземат поне пет-шест добри попълнения.
Приказките тип: да продадем двама и да вземем трима + добра зимна подготовка и напролет ще мачкаме не са сериозни!

Тцъ, мантрата ще е същата, като при припоците - шъ ви праим ещадио, цаливайте ръка, говеда, и не забравяйте - гласувайте за една разумна България
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 ное 2024 10:25

tmanolov написа:Тцъ, мантрата ще е същата, като при припоците - шъ ви праим ещадио, цаливайте ръка, говеда, и не забравяйте - гласувайте за една разумна България

Ти само гледай до година-две как припоците ще ни спукват от бой. Онези се усетиха и почнаха да си подреждат скаутското звено/мрежа. Нещо, за което отдавна мрънкам, че трябва да се направи при нас. Но нали според мажоритаря имаме невероятен футболен капацитет в негово лице и тези на Борето и Йовов.
R.I.P.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2024 11:27

koisa написа:
metodito написа:Аз си мисля, че след Лудогорец са се изпокарали в съблекалнята. Ние тогава надиграхме Разград. Хомосекшуалът в черно и глупавия рикошет направо разказа играта на целия сезон. До Лудогорец имаше живец в играта. След това нещо сякаш се счупи.

50 сезона да имат заедно, когато футболистите са ниска класа или посредствени, няма да се постигне нищо значимо. Ти това как не го разбираш?
Номера е да се направи качествен отбор и на всеки трансферен прозорец да се добавят по един или двама с цел повишаване или запазване на класата на отбора. Ние такъв отбор нямаме, че да искаш да играят 15 години заедно.

Статистиката на един футболист на клуба от 60/70 - те.
Изображение
и от 80-те.
Изображение
От 90-те:
levskisofia.info/player/valentin-dartilov/17400/ .
Забележи отличията им.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 ное 2024 11:34

metodito написа:Статистиката на един футболист на клуба от 60/70 - те.
Изображение
и от 80-те.
Изображение

Сега сме края на 2024г. ако си забравил случайно. Онези времена и начини нямат нищо общо със сегашната реалност и положение.
R.I.P.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2024 11:37

koisa написа:
metodito написа:Статистиката на един футболист на клуба от 60/70 - те.
Изображение
и от 80-те.
Изображение

Сега сме края на 2024г. ако си забравил случайно. Онези времена и начини нямат нищо общо със сегашната реалност и положение.

А в "морето" да речем как е? Да не споменавам примери от Запад, като Атлетико или Атлетик. Разград виж как е.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2024 11:40

Няма, koisa, нормален отбор, който сменя повече от половината си стартов състав на сезон. Всеки сезон. Няма. Може, ако се прави старт на дългосрочен проект да се направи веднъж и след това се бута съвсем леко.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 ное 2024 12:52

metodito написа:А в "морето" да речем как е? Да не споменавам примери от Запад, като Атлетико или Атлетик. Разград виж как е.

Морето какво точно постигнаха като играят от години с посредствени играчи? Едно второ място и то без да са били в борбата за титлата... Ти това ли искаш за Левски? Разград са друга бира. Там са вложени много пари и играчите биха стояли до края на кариерите си заради заплащането. Само трансфер в престижен отбор или първенство би ги накарало да напуснат. Западните първенства и отбори са пример от друга Вселена!
R.I.P.

Върни се в “Левски”