Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 08 ное 2024 13:29

Вие "Моята борба" на Хитлер, чели ли сте я? И ако не, имате ли нещо против да се поставя в "народния"?

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 08 ное 2024 13:40

Започвам да се убеждавам, че тая държава няма да се оправи докато и последния комунист не си отиде.

Някакъв когнитивен дисонанс е да си Левскар и да си за комунизма и против свободата на словото.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2024 14:22

Крадено от нета:

Боримиров най-накрая свърши някаква
работа в Левски, като изтегли Дунав, при
това домакин. :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 08 ное 2024 14:28

Бей, пишман патрЕотите окрадоха темата от дЗингоревич. Попето сега къде ще дири заплата, че да се раздава?! Нещо в морето го виждам.
Не съм се озлобил срещу него, все пак си е левскар, макар и да ми е леко фалшив.

За протестЪрите патриоти, иска да им пуснат една анкета - коя е последната театрална (не футболна) постановка, която са посетили? Ако въобще са били на такава в живота си, била ли е случайно в народния театър?
Тоя “протест” е прозрачен, сякаш чичо Венци го е режисирал.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 ное 2024 14:43

Снощи руските патриотЕ са намерили Народния театър с навигация, камо ли да са гледали постановка някога. ;)
П.С. Ако същата постановка беше поставена от путинофил македоноубиец днес нямаше да ни занимават с техния протест. ;)
Последна промяна от realno на 08 ное 2024 15:00, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 ное 2024 14:58

icemanbg33 написа:Започвам да се убеждавам, че тая държава няма да се оправи докато и последния комунист не си отиде.

Някакъв когнитивен дисонанс е да си Левскар и да си за комунизма и против свободата на словото.

Към комунистите ще добавя и копейките Там където тия продажни индивиди са много, толкова този народ е по - беден, корумпиран и разделен. Това е почти като закон на физиката. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 08 ное 2024 15:18

realno написа:"Патриотите" разгневени от постановка ( не съм я гледал и нямам мнение), но приемат и търпят купения вот, Пеевски, банкянския тулуп, продажните Путинофили, чалгаризацията, корупцията, престъпността и липсата на справедливост, откраднатото бъдеще на децата им .......Това не е народ, а стадо.

Какъв ти е промллема?

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 08 ное 2024 15:19

realno написа:
Eminem написа:Нещастник!

Не знам към кого се обръщаш, но България е нещастна от подобни "патриоти".

Ти какъв си?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 ное 2024 16:39

filcolins написа:
realno написа:"Патриотите" разгневени от постановка ( не съм я гледал и нямам мнение), но приемат и търпят купения вот, Пеевски, банкянския тулуп, продажните Путинофили, чалгаризацията, корупцията, престъпността и липсата на справедливост, откраднатото бъдеще на децата им .......Това не е народ, а стадо.

Какъв ти е промллема?

Да повторя ли написаното по горе или да го напиша по бавно, че да го разбереш?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 08 ное 2024 16:47

metodito написа:
1palq4o1 написа:
metodito написа:
1palq4o1 написа:Не виждам, обаче да ми отговори нито за компютрите, нито за автомобилите. Признак на слабост е вместо да отговаряш аргументирано, да почваш да бълваш глупости, надявайки се да обидиш опонента си, но...явно това сега е модерно това.

Защо не се хванете с Методи и да отидете в Неофит Рилски - там сега се възражда мечтания от вас строй :)

Казваш горното и допълваш с обида. Евала, пич. ГоУем си.

Моля те да подчертаеш кое точно е обида!

Ми, когато пращаш някой да ходи някъде, не е да му пожелаваш нещо хубаво.

Защо?!?
Ако ти пожелая да отидеш за няколко седмици на презокеанско пътешествие, на 7 звезден кораб с включени всякакви екстри, това не е ли хубаво?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”