Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Числото според мен играят тото.
metodito написа:Числото според мен играят тото.
Числото да играят каквото си искат. Въпросът е ние какво играем.. Отговорът е нищо според мен
110 години любов!
Aronaks написа:Eminem написа:realno написа:Eminem написа:Нещастник!
Не знам към кого се обръщаш, но България е нещастна от подобни "патриоти".
Не е към теб.
Иначе, браво на българите, които протестираха срещу антибългарската пиеса.
"Реално", смешно е вие либералите да обезбългарявате населението и после да се чудите защо хората не протестират срещу мафията. Протести ще има, ако има народ! Има народ и гражданско общество, ако има родолюбци!
Няма лошо да се протестира срещу подобна пиеса, но защо няма никой пред парламента? Вместо всички депутати да са изкарани пред пълния площад и да им се търси сметка за кражбите, корупцията, купения вот и т.н. пред парламента е тихи и спокойно. Отишли да бият шефа на театъра. Не там са истинските душмани на България. Отдавна Шиши и Тиквата трябваше да висят за назидание пред парламента.
На фона на населението на София, колко хора имаше снощи? Малко или много? По-скоро малко. Когато си малка група от 50 човека, какви протести ще правиш пред парламента? Какво ще постигнеш с 50 човека? Затова на тази малка група й остава единствено да се бори срещу единични антибългарски прояви и да отбелязва и почита български празници и българи, забравени от останалите хора и от държавата.
На 31 имаше надпартиен протест пред парламента. Колко хора имаше? Ами в пъти по-малко от хората, празнуващи малоумието хелоуин! Е, защо по дяволите да протестираш, когато "народът" се интересува повече от хелоуин, отколкото от родината му?
Тази група кого да поведе на протест? Нищо не ни интересува или вълнува, освен простотии!
Какви идеали, какви ценности имаме? Родолюбието е под нулата. Всеки си гледа собствения гъз и не се вдига за ближния. Ами така да бъде, но тогава не обвинявайте тази група. Тя не може насила да ви изведе да протестирате!
realno написа:Да разбирам ли от написаното от теб, че снощните "патриоти" не протестират срещу мафията, защото са обезбългарени от либералите, които са им промили плоскоземските мозъци? :)))
Един от организаторите от снощи е една много малка група, млади българи, които нямат нищо общо с ултрасите и поради малката си численост, може да се ограничи само до това - единични прояви в защита на нещо българско.
Тази група не може да ви поведе насила да протестирате. Когато народът е обезбългарен, няма кой да протестира.
Ти беше ли на протеста на 31? На готов, организиран протест, а ти само трябваше да отидеш наготово, без да полагаш някакви усилия. Отиде ли? Да или не?
Ясно, ще протестират избирателно, щото "патриотите" са малко, а корупцията не е важна, защото си е българска, а те си тачат и милеят всичко българско и родно. А може би са са част нея. Както и да е.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
tmanolov написа:realno написа:tmanolov написа:1914.1902 написа:realno написа:На жребия ни се пада да играем с Дунав Рс на Герена и след това започват слухове за намеса на Гонзо реформатора в жребия и как Левски е в неговия скут и пие мазно футболно кафе. :)))
Позна хаха. :lol:
егасиму, кажи честно - Дунав, че и на Герена. Всички други са с кофти жребие - слочаенос :mrgreen:
Време е за кафенцето в скута на реформатора. Все пак има стадо, което има нужда от подобна храна. :)))
Както казва Въргала във филма за Гунди - когато видя дърво, аз знам, че е дърво :mrgreen:
Ся чакам на 1/4 финалите Ботев Враца, та да е пълна картинката, на Герена, разбира се.
Иначе, направи ми впечатление, че нашите са дарили на МБАЛ в Ботевград кувьоз. Това е една изключително похвална инициатива, която адмирирам по всякакъв начин, но не е ли малко странна на фона на финансовото състояние на клуба? Или вече имаме пари и можем да си угаждаме? Дано!
Най-вероятно кувьозът е втора употреба, от него излизат юношите на клуба, които са с вид на недоносени. И сега са го подновили с друг
metodito написа:1palq4o1 написа:Не виждам, обаче да ми отговори нито за компютрите, нито за автомобилите. Признак на слабост е вместо да отговаряш аргументирано, да почваш да бълваш глупости, надявайки се да обидиш опонента си, но...явно това сега е модерно това.
Защо не се хванете с Методи и да отидете в Неофит Рилски - там сега се възражда мечтания от вас строй :)
Казваш горното и допълваш с обида. Евала, пич. ГоУем си.
Моля те да подчертаеш кое точно е обида!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

teerr написа:Ееее, така, така...важното е да се помни :)
Не виждам, обаче да ми отговори нито за компютрите, нито за автомобилите. Признак на слабост е вместо да отговаряш аргументирано, да почваш да бълваш глупости, надявайки се да обидиш опонента си, но...явно това сега е модерно това.
Защо не се хванете с Методи и да отидете в Неофит Рилски - там сега се възражда мечтания от вас строй :)
Драги, когато някой ми обижда родината,не заслужава уважение.Спецеално на теб ще ти вляза малко в обеснителен режим,какви тъпотии бяха за Балканкар,не е за вярване.....Право куме в очи,два квартала сте и три блока и тровите цяла България(умно -красивите),когато навремето ходихме на пазар с платнени чанти и торби пълни със стъклени бутилки и бурканчета от кисело мляко, бяхме дивашка социалистическа и колхозна република, изостанала от света, в която нямаше банани, пускаха ги само по Нова година и то с връзки. Тогава само прогресивните демократи си купуваха найлонови торби от виетнамците и битаците, най-желаните и скъпоценни бяха с логото на Марлборо или с лика на Сандра.
Сега сме модерна и демократично развита държава, банани има бол, но един банан да купиш, трябва да го туриш в найлон и да му лепнеш баркод. Да пиеш вода - основното и неотменимо човешко право, но си я купуваш в пластмасови бутилки. Няма вече гратис чешми като в нецивилизованото време. Имаш право да избираш, според Кодекса на труда, как да ти плащат заплатата - в брой или по банков път, ама си задължен да е по банков път от Министерството. Щото нале демокрация и свобода. Въобще демокрацията и свободата ни донесоха много ограничения, дами и господа, бивши другарки и другари. От това да не можем да наречем ромите така, както те се наричат, половите извратеняци също...Сичката им демократунщина е такава. Уж за свобода, за равенство, за щастие и просперитет и докат' се огледаш си един роб с хамут, по-голям и от идиот.
П.С.Това не е моята родина,да ви е честит циганският преврат, наречен "демократични" избори, на който станахме свидетели на 27-ми октомври!Не ми пука кой ще води краварите.Кефят ме смачканите човки на мисирите и надетата.
П.С2.И така неусетно борците срещу държавна сигурност се оказаха деца и внуци на държавна сигурност... Театър с много посредствени актьори... Или цирк с все така посредствени клоуни...
П.С3.Ако искаш мога да избълвам още глупости,като,как изглежда училището в което учих,казармата,селото на баба и т.н[/quote]
Честно казано не разбрах какво точно се опитваш да кажеш, но в София има чешми по градинките ( ако това ти е основния проблем )!
много се плюнчиш, но не ми отговори за компютрите и автомобилите!
Както помолих Методи, така ще помоля и теб - би ли подчертал къде и как точно съм обидил Родината ( не само твоята, моята също)!
Предварително ти благодаря :)

Eminem написа:realno написа:Eminem написа:Нещастник!
Не е към теб.
"Реално", смешно е вие либералите да обезбългарявате населението и после да се чудите защо хората не протестират срещу мафията. Протести ще има, ако има народ! Има народ и гражданско общество, ако има родолюбци!
Чел ли си я?
Или са ти я преразказали?

1palq4o1 написа:Eminem написа:realno написа:Eminem написа:Нещастник!
Не е към теб.
Чел ли си я?
Или са ти я преразказали?
Ти пък сега, и да я чете ли трябва?
- metodito
- Контакти:
1palq4o1 написа:metodito написа:1palq4o1 написа:Не виждам, обаче да ми отговори нито за компютрите, нито за автомобилите. Признак на слабост е вместо да отговаряш аргументирано, да почваш да бълваш глупости, надявайки се да обидиш опонента си, но...явно това сега е модерно това.
Казваш горното и допълваш с обида. Евала, пич. ГоУем си.
Моля те да подчертаеш кое точно е обида!
Ми, когато пращаш някой да ходи някъде, не е да му пожелаваш нещо хубаво.