Мнениеот teerr » 06 ное 2024 11:32
Ееее, така, така...важното е да се помни :)
Не виждам, обаче да ми отговори нито за компютрите, нито за автомобилите. Признак на слабост е вместо да отговаряш аргументирано, да почваш да бълваш глупости, надявайки се да обидиш опонента си, но...явно това сега е модерно това.
Защо не се хванете с Методи и да отидете в Неофит Рилски - там сега се възражда мечтания от вас строй :)[/quote]
Драги, когато някой ми обижда родината,не заслужава уважение.Спецеално на теб ще ти вляза малко в обеснителен режим,какви тъпотии бяха за Балканкар,не е за вярване.....Право куме в очи,два квартала сте и три блока и тровите цяла България(умно -красивите),когато навремето ходихме на пазар с платнени чанти и торби пълни със стъклени бутилки и бурканчета от кисело мляко, бяхме дивашка социалистическа и колхозна република, изостанала от света, в която нямаше банани, пускаха ги само по Нова година и то с връзки. Тогава само прогресивните демократи си купуваха найлонови торби от виетнамците и битаците, най-желаните и скъпоценни бяха с логото на Марлборо или с лика на Сандра.
Сега сме модерна и демократично развита държава, банани има бол, но един банан да купиш, трябва да го туриш в найлон и да му лепнеш баркод. Да пиеш вода - основното и неотменимо човешко право, но си я купуваш в пластмасови бутилки. Няма вече гратис чешми като в нецивилизованото време. Имаш право да избираш, според Кодекса на труда, как да ти плащат заплатата - в брой или по банков път, ама си задължен да е по банков път от Министерството. Щото нале демокрация и свобода. Въобще демокрацията и свободата ни донесоха много ограничения, дами и господа, бивши другарки и другари. От това да не можем да наречем ромите така, както те се наричат, половите извратеняци също...Сичката им демократунщина е такава. Уж за свобода, за равенство, за щастие и просперитет и докат' се огледаш си един роб с хамут, по-голям и от идиот.
П.С.Това не е моята родина,да ви е честит циганският преврат, наречен "демократични" избори, на който станахме свидетели на 27-ми октомври!Не ми пука кой ще води краварите.Кефят ме смачканите човки на мисирите и надетата.
П.С2.И така неусетно борците срещу държавна сигурност се оказаха деца и внуци на държавна сигурност... Театър с много посредствени актьори... Или цирк с все така посредствени клоуни...
П.С3.Ако искаш мога да избълвам още глупости,като,как изглежда училището в което учих,казармата,селото на баба и т.н