Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 03 ное 2024 19:58

rhaegar написа:
teerr написа:Как можаха ДС да тормози Гунди да им става доносник?Съсипаха го,изключиха го от отбора му Левски,изключиха го от националния отбор Пълен с контузии и на 28 г е станал развалина. Мисля че и тази измислена катастрофа е била подготвена да го ликвидират. Това ли заслужава един от най добрите ни футболист на България?!

И не се сещам да съм молял някой да се съгласява с мен и как се разминах ме с руснаците и джуджето,не знам....

П.С.Кви зали и кви пет лева,казват ,че е с 4 милиона бюджет.

Мисля че още в първото си мнение за филма писах, че ДС линията не трябваше да я има изобщо. Не знам защо го изтъкваш като аргумент в някакъв опит за спор.

И как какви зали, ти каза че са се запознали в спортна зала по време на тренировка, във филма се запознаха на игрище навън, толкова ли е сериозна промяна, че да го коментираме като някакъв негатив?

Аз мнението си го казах отдавна, но след като го гледах 3 пъти, си го затвърдих - твърде много ДС линия и личностна такава, което е доста безсмислено. Но пък за нашите ултрас фенове, плюс чужденците, си е супер - все пак това е филм, който е рпавен за пари, не за достоверност, нали? А ДС линията си е вървежна за чужденците, пък за жусуи украинчетата, та така... Иначе има много неверни, т.е. пропсунати неща, но аз наистина очаквах доста по-малко, така че съм доволен. Е, можеше и още, ама :geek:

А който се интересува от нашия краен собственик, то може да ги гледа в сряда и да задава въпроси. Ако ви е интересно да чуете нещо за Ламбо, бате или каквото там ви вълнува. Ако не ви вълнува, сипете си по една ракия и псувайте на воля :shock:

Здравейте,

Изпращаме ви информация относно предстоящата среща с инвеститори, която ще се състои 06.11.2024 г. (сряда) от 10:30 ч.
По време на срещата ще бъде представен доклад за финансовото състояние на „Телематик Интерактив България“ АД за третото тримесечие на 2024 г., както и подробности относно оперативното развитие на компанията.

За повече информация и регистрация за присъствие на срещата, последвайте линка:
https://us02web.zoom.us/webinar/registe ... gistration
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 ное 2024 20:11

tmanolov написа:Аз мнението си го казах отдавна, но след като го гледах 3 пъти, си го затвърдих - твърде много ДС линия и личностна такава, което е доста безсмислено. Но пък за нашите ултрас фенове, плюс чужденците, си е супер - все пак това е филм, който е рпавен за пари, не за достоверност, нали? А ДС линията си е вървежна за чужденците, пък за жусуи украинчетата, та така... Иначе има много неверни, т.е. пропсунати неща, но аз наистина очаквах доста по-малко, така че съм доволен. Е, можеше и още, ама :geek:

За мен именно личностната перспектива го прави хубав, за футболистът Гунди и времето му в Левски е казано всичко, от съотборници, съперници и фенове. Ако беше още един филм, в който си разказваме какъв феноменален играч е бил, не мисля че щеше да има подобен отзвук, а и не мисля че има чак такава нужда от такъв.

Колкото за ДС линията, аз бих оставил единствено сцените, в които италианците затвориха вратата на човека, както и тази, в която разписа снимката от църковния брак. Останалото беше ненужно. Съгласен съм с теб защо го правят, но не беше нужно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 ное 2024 20:26

rhaegar написа:
tmanolov написа:Аз мнението си го казах отдавна, но след като го гледах 3 пъти, си го затвърдих - твърде много ДС линия и личностна такава, което е доста безсмислено. Но пък за нашите ултрас фенове, плюс чужденците, си е супер - все пак това е филм, който е рпавен за пари, не за достоверност, нали? А ДС линията си е вървежна за чужденците, пък за жусуи украинчетата, та така... Иначе има много неверни, т.е. пропсунати неща, но аз наистина очаквах доста по-малко, така че съм доволен. Е, можеше и още, ама :geek:

За мен именно личностната перспектива го прави хубав, за футболистът Гунди и времето му в Левски е казано всичко, от съотборници, съперници и фенове. Ако беше още един филм, в който си разказваме какъв феноменален играч е бил, не мисля че щеше да има подобен отзвук, а и не мисля че има чак такава нужда от такъв.

Колкото за ДС линията, аз бих оставил единствено сцените, в които италианците затвориха вратата на човека, както и тази, в която разписа снимката от църковния брак. Останалото беше ненужно. Съгласен съм с теб защо го правят, но не беше нужно.

Е, и вица за бай Тошо, който аз съм чувал преди 89-та (бил съм на 7-8 години) си беше топ като сценка - тези трите и щеше да е топ :geek: Ами това е крайният резултат и, честно казано, добре се е получило, като за нашите опосуми. Мен лично ми липсват мачовете с Бенфика, как става голмайстор на КНК и достиха 1/4 финал там с Ботев, както и волейболния период. А и е малко разбозан - първия път не ми направи впечатление, но след това ми дойде в повечко, особено разните забави, игрички и лафчетата за "госпожата" - заеви :lol: всъщнсот, най-силното във филма е музиката - тя го издига на друго ниво
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 ное 2024 20:43

tmanolov написа:Е, и вица за бай Тошо, който аз съм чувал преди 89-та (бил съм на 7-8 години) си беше топ като сценка - тези трите и щеше да е топ :geek: Ами това е крайният резултат и, честно казано, добре се е получило, като за нашите опосуми. Мен лично ми липсват мачовете с Бенфика, как става голмайстор на КНК и достиха 1/4 финал там с Ботев, както и волейболния период. А и е малко разбозан - първия път не ми направи впечатление, но след това ми дойде в повечко, особено разните забави, игрички и лафчетата за "госпожата" - заеви :lol: всъщнсот, най-силното във филма е музиката - тя го издига на друго ниво

Да, забравих за вица и съм съгласен, а и е така да се каже запознанство с лошия герой.

За музиката също, аз втори ден слушам "Синева" (макар и на Диана Експрес), много, много добре подбран саундтрак.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 04 ное 2024 08:57

teerr написа:
rhaegar написа:
metodito написа:
teerr написа:

Поради фактът, че животът е кратък,аз изгубих 2 часа от живота си да гледам филма на опусумите за Гунди.
От това, което разбирам, БКП и ДС дали на футболиста Георги Аспарухов кола "Алфа Ромео", за да се утепа.
Така си беше - даже и един случаен човек загина, качен на автостоп, освен Котков.
Бе, гадни комунисти!

П.С 1.По-гадни от тях са опусумчетата, деца на комунисти. С жалката си антикомунистическа пропаганда изкараха, че геният на соц футбола ни Гунди е дисидент и видиш ли той като майор от милицията е репресиран и дори му е организиран атентат с камион в който да се вреже, само защото не бил искал да става агент на ДС. Жалки същества….дори на Гунди и Котков посегнаха тези малки цайсати всезнайковци. В тази игра е и онова онеправданото, дето проверявало колко струвал мъжът и сякаш е стока. Толкова е унизително за самата нея и за честа на Георги Аспарухов. Не можа да я опази, тази жалка женица. Ходи от телевизия на телевизия да обяснява как властта е късала некролозите на футболиста, без грам да се замисли, че погребението му е организирано именно от същата тази власт, която му плащаше заплатата и му даде възможност да развие таланта си. Жалка и тъжна история, да не се забравя,че и тяхната голяма любов съвсем не беше толкова чак толкова голяма.Всички които сме били съвременници на онова време помним,че те се бяха разделили за известно време.И всички помним,че Аспарухов имаше история с известна телевизионна говорителка,а под сурдинка знаехме,че жена му се беше събрала с човек от ДС.А сега за тях- ната голяма любов се прави филм като за Ромео и Жулиета...............

Коментар, който ме отказа да гледам филма за Гунди май.Има и други държави и народи, затрили се, отричайки историята си. Но те не са европейски. А не се сещам за държава от т.нар. развит Запад, чиито гражданин, ако си, и си малоумник, да не отречеш историята ѝ. Англия - 160 000 000 индийци, Щатите, Франция, Германия!, Португалия, Испания, Италия... Липсата на каквото и да е чувство за историчност и държавност в съвременния българин е отвращаващо. Всеки народ заслужава съдбата си. Пеевски и ББ не е карма, наказание свише. Това е изборът на народ, чиито повече членове са идиоти. Тръгнах да пиша народ-идиот, но има една част, които не са. Все по-често разбирам Кристо...

Момци, по-спокойно малко. Това е филм и при това хубав филм. Нито Аспарухов и Лита бяха показани като перфектните хора и семейство, нито се показа че ДС го убиват. Ок, съгласен съм че се акцентира повече от нужното на ДС линията (според мен не беше нужно да я има изобщо, ама тва е друга тема). Но останалото беше добре направено, аз честно казано очаквах доста по-малко, като им знам капацитета на Иван и Андрей.

Споко няма да се бием,нито ще съдя народа като Иво Христов и да пиша,че 80 % са лош матреал.Единственото което знам за този народ е,че до не отдавна, произвеждаха не лоши компютри,не лоши трактори,камиони, автомобили,автобуси и т..н..А за филма,ами то и запознанството им във филма е художествена измислица, защото аз знам ,че се запознават във волейболната зала,докато той играе за малко волейбол а жена му е тренирала в същата зала.....

Точно така - компютрите ни бяха...ехееееееее...недостижими - "Правец" 16 бита, автомобилите ни...ъъъ...не мога да се сетя какво правихме ( не сглобявахме, а правихме ), но бяха къде-къде по-хубави, надеждни и луксозни от гнилите западни таралясници, Автобусите ни ( отново само сглобени тук ) с двигател между седалките, еееееххххххх, какъв живот беше...
Колкото до филма, ДС, и коментарите ти, извинявай, ама чукча писател, чукча не читател. Само ще вметна, че Лита Маркова и Андрей Аспарухов ( знаеш кои са, нали ) са одобрили всичко показано в лентата, макар и на места леко преувеличено, на места леко променено.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 ное 2024 19:40

Жадното мачка! Да го очакваме ли за заместник на Генчев от лятото?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 ное 2024 19:46

koisa написа:Жадното мачка! Да го очакваме ли за заместник на Генчев от лятото?

Поне има стил на игра, различен от кюскане.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 ное 2024 19:52

Кога ще дадат някой лев за един истински съвременен мъжки химн на Левски,нещо рок,хеви метъл нещо подобно като

https://youtu.be/zlCqgQMjuNw?si=jV2RUqf59IC2W4wS
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 ное 2024 20:04

Представям си как 15-20 хиляди пеят

Stand and fight
Live by your heart
Always one more try
Im not afraid to die

Ууаааааууу
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 ное 2024 20:08

Ако нямат пари да обявяват сметка.
Маамка ..!
Имаме нужда от обединение,нещо което да ни сплоти.
Сиракооов,Мишкооо
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”