rhaegar написа:teerr написа:Как можаха ДС да тормози Гунди да им става доносник?Съсипаха го,изключиха го от отбора му Левски,изключиха го от националния отбор Пълен с контузии и на 28 г е станал развалина. Мисля че и тази измислена катастрофа е била подготвена да го ликвидират. Това ли заслужава един от най добрите ни футболист на България?!
И не се сещам да съм молял някой да се съгласява с мен и как се разминах ме с руснаците и джуджето,не знам....
П.С.Кви зали и кви пет лева,казват ,че е с 4 милиона бюджет.
Мисля че още в първото си мнение за филма писах, че ДС линията не трябваше да я има изобщо. Не знам защо го изтъкваш като аргумент в някакъв опит за спор.
И как какви зали, ти каза че са се запознали в спортна зала по време на тренировка, във филма се запознаха на игрище навън, толкова ли е сериозна промяна, че да го коментираме като някакъв негатив?
Аз мнението си го казах отдавна, но след като го гледах 3 пъти, си го затвърдих - твърде много ДС линия и личностна такава, което е доста безсмислено. Но пък за нашите ултрас фенове, плюс чужденците, си е супер - все пак това е филм, който е рпавен за пари, не за достоверност, нали? А ДС линията си е вървежна за чужденците, пък за жусуи украинчетата, та така... Иначе има много неверни, т.е. пропсунати неща, но аз наистина очаквах доста по-малко, така че съм доволен. Е, можеше и още, ама :geek:
А който се интересува от нашия краен собственик, то може да ги гледа в сряда и да задава въпроси. Ако ви е интересно да чуете нещо за Ламбо, бате или каквото там ви вълнува. Ако не ви вълнува, сипете си по една ракия и псувайте на воля :shock:
Здравейте,
Изпращаме ви информация относно предстоящата среща с инвеститори, която ще се състои 06.11.2024 г. (сряда) от 10:30 ч.
По време на срещата ще бъде представен доклад за финансовото състояние на „Телематик Интерактив България“ АД за третото тримесечие на 2024 г., както и подробности относно оперативното развитие на компанията.
За повече информация и регистрация за присъствие на срещата, последвайте линка:
https://us02web.zoom.us/webinar/registe ... gistration