Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Странджата » 22 окт 2024 12:03

Леле, що рев за загубата на тирето, що сълзи, що марсоли! За туй - бий до дупка, да ти е мирна главата. Но медиите очевидно не са наши....
П. С. Методито, сопри се бе, братко, иди си на село, копай си домати и си направи ТКЗС с комшиите, ще ти олекне....

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 22 окт 2024 13:06

TristaNNN написа:Какво става в тая тема, бре? Ракови болести, умрели от Ковид 19, бай Неделчо от Свиленград?! :shock:

Малко бие на психично отделение, но това е естествения отговор на всяка критика на комунизма.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 22 окт 2024 13:45

Абе и аз не разбрах каква беше връзката с ковид, ама само като се каже нещо лошо за комунизма и край. На запад всеки бе свободен да си вярва в каквото иска и да се осведомява както иска. Ограничения имаше, забраняваха се събирания и демонстрации. Ама в Китай как процедираха с хора, които не спазват ограничи забрани?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 окт 2024 14:01

Странджата написа:Леле, що рев за загубата на тирето, що сълзи, що марсоли! За туй - бий до дупка, да ти е мирна главата. Но медиите очевидно не са наши....
П. С. Методито, сопри се бе, братко, иди си на село, копай си домати и си направи ТКЗС с комшиите, ще ти олекне....

Отлична идея, ама той иска всички да са в Текезесето, няма да миряса

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 окт 2024 14:19

drvasko98 написа:
Странджата написа:Леле, що рев за загубата на тирето, що сълзи, що марсоли! За туй - бий до дупка, да ти е мирна главата. Но медиите очевидно не са наши....

Отлична идея, ама той иска всички да са в Текезесето, няма да миряса

И всички да приемем, че Литекс е ЦСКА, а дербито с тях вечното дерби. Абе, общо взето трябва под строй да извършим "cancel" на истината и да подкрепяме измамата. Няма значение, че до като Измамата се радваше на златен олигархичен дъжд, ние събирахме пари да оцелеем.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 22 окт 2024 16:20

Рев, братче...
Снощи се опитах да слушам Ники Гуцев по Дарик, а после да го гледам и в "Пред стадиона" заедно с другия червен утепляк...малеееееееееееЙ
Чиста дузпа за тЕх и никакво нарушение на Купър - бил играл с топката преди да опита да откъсне крака на Сангаре!!!

П.С. Не се намери някой да даде пример за отменената дузпа за Пуул срещу Челси за да не цинкат оранжевите.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 22 окт 2024 17:31

1palq4o1 написа:

Рев, братче...
Снощи се опитах да слушам Ники Гуцев по Дарик, а после да го гледам и в "Пред стадиона" заедно с другия червен утепляк...малеееееееееееЙ
Чиста дузпа за тЕх и никакво нарушение на Купър - бил играл с топката преди да опита да откъсне крака на Сангаре!!!

П.С. Не се намери някой да даде пример за отменената дузпа за Пуул срещу Челси за да не цинкат оранжевите.

Ситуацията с Челси няма нищо общо. Контакта е доста по-явен и е явно, че вратаря играе с топката.

При нас няма игра с топката, но контакта е много по-лек и се случва след като нападателя вече се е хлъзнал и губи баланс. Общо взето, няма червен картон, няма и дузпа.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 окт 2024 19:02

Жалко, че няма кадри от 2004 мисля. Черно Море - Левски, за да се видите за какво твърдите, че е дузпа. Пифа спаси и двете.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 окт 2024 19:17

Какъв е този плакат с неприемливо съдържание за 2000 лв.И това ли измислиха вече,за едни е приемливо ,за други не.Кой ги решава тези неща,дебелогъзите чиновници послушковци в БФС то
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 окт 2024 19:20

Там съм, Странджа. Копая си домати. Това за ТКЗС-го не разбрах. Иначе ми харесва емоцията ти. Не мога да се спра, когато съм свидетел на липса на критично мислене. "Левски" би и надигра ЦСКА. И не искам никой да ми отнема радостта от това. Ще ме държи още седмица. Месец ще ме държи. И съм невъздържан, когато се омаловажава победата, определяйки това не за ЦСКА. 10-0 да бием Лудогорец, няма да изпитам тази емоция. И идва cancel-евробай Ганьо и ми казва: То това не е ЦСКА. Демек, нищо сме не направили. Не е така.

Върни се в “Левски”