Манолов,
Благодаря за инфото за филма. Бях питал тук как е отразено "преминаването на Гунди в Армейско футболно дружество Тракия Пловдив". Аджеба, защо точно там, защо за 2 години, защо точно тогава и за каква сума.
Колко човешки съдби промени тази Червена хунта за тия, които не са отишли в тяхното отроче да играят. Колко футболиста загуби България.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
NOMER14 написа:Манолов,
Благодаря за инфото за филма. Бях питал тук как е отразено "преминаването на Гунди в Армейско футболно дружество Тракия Пловдив". Аджеба, защо точно там, защо за 2 години, защо точно тогава и за каква сума.
Колко човешки съдби промени тази Червена хунта за тия, които не са отишли в тяхното отроче да играят. Колко футболиста загуби България.
Отразено е хронологично, като цитат от работническо дело - как трябвало да отбие в ЦСКА, но бил освободен. Както казах, филмът си струва трите часа, някои моменти са абсолютен топ като пресъздаване, някои тотално липсват, а други са обозени и то доста. Гледай го, ще си изградиш сам мнение, особено след като си бил съвременник
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:NOMER14 написа:Манолов,
Отразено е хронологично, като цитат от работническо дело - как трябвало да отбие в ЦСКА, но бил освободен. Както казах, филмът си струва трите часа, някои моменти са абсолютен топ като пресъздаване, някои тотално липсват, а други са обозени и то доста. Гледай го, ще си изградиш сам мнение, особено след като си бил съвременник
Чак пък съвременник. Освен този мач помня и предишния 5-2 с головете на Котето. Имам ги нарисувани в тетрадка.
Има голям интерес в чужбина също, даже не и от Левскари! Вчера ми се обади приятел канарче с четири билета от допълнителна прожекция в Бирмингам Англия!!!!
АнтокомунизЪма не може да ми е в повече, помним много неща, писах и в без цензура, чисто професионално съм свързан с някои от нещата покрай Чернобил, там тепърва ще се видят последствията (без залитанията на профани като петкокавачевци)...така че не мога да простя.
Онзи режим е най-голямото зло след османското владичесствои в историята на България.
Дано намеря начин да го гледам в чужбина. За Гундара съм слушал много от баща ми (славист) и малко от Сашо Костов 1 и 2, не съм го гледал на живо.
А нашите по онова време да верно е това, повече са писали за Доброволски, Пацаев и Волков отколкото за Гунди (и на тях вечна памет, но Гунди си е наш и няма и май няма да има друг като него).
Онзи режим е най-голямото зло след османското владичесствои в историята на България.
Дано намеря начин да го гледам в чужбина. За Гундара съм слушал много от баща ми (славист) и малко от Сашо Костов 1 и 2, не съм го гледал на живо.
А нашите по онова време да верно е това, повече са писали за Доброволски, Пацаев и Волков отколкото за Гунди (и на тях вечна памет, но Гунди си е наш и няма и май няма да има друг като него).
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- Странджата
- Контакти:
Манолов , благодаря! Разбрах, че филмът е хубав. Когато е хубав, винаги може да е по-хубав. Струва ми се, че ти е харесал като кино - в края на краищата филмите ги правят кинаджии, за да си върнат парите.
Странджата написа:Манолов , благодаря! Разбрах, че филмът е хубав. Когато е хубав, винаги може да е по-хубав. Струва ми се, че ти е харесал като кино - в края на краищата филмите ги правят кинаджии, за да си върнат парите.
Точно така, другата седмица ще отида да го гледам и с децата, че за тази седмица билети няма, нишо че са по 10 прожекции на ден в 10+ кинокомплекса в София. Но можеше и оше - ще го видиш и във филма с желанието за перфекционизъм след 7:2 ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Учудващо много публика, срещу изпадащ отбор :roll:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Kotooshu написа:Учудващо много публика, срещу изпадащ отбор :roll:
Ее, крепят се още и може до бараж за оцеляване да го докарат. Макар, че като им знаем представянето на баражите .... :lol:
В интерес на истината нито оригинала, нито Латеса имам спомен да са били толкова зле и толкова надолу в таблицата след толкова мачове. Имаше един сезон бяха последни до 6-7 кръг, но после отлепиха.
alexdb написа:Kotooshu написа:Учудващо много публика, срещу изпадащ отбор :roll:
Ее, крепят се още и може до бараж за оцеляване да го докарат. Макар, че като им знаем представянето на баражите .... :lol:
В интерес на истината нито оригинала, нито Латеса имам спомен да са били толкова зле и толкова надолу в таблицата след толкова мачове. Имаше един сезон бяха последни до 6-7 кръг, но после отлепиха.
Армия от сателитки, купени мачове, рефери ... ефекта на г.н. Ганчев , защо ги остави :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа: