Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zieek91
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот zieek91 » 10 дек 2020 08:11

Ники Михайлов помолил Валери Божинов, като баджанаци, да му купи един хляб, че не му се излизало в това студено време. Отишъл той в магазина и казал:
- Ще ми дадете ли един хляб за Малката Перука?
- Офертата Ви е добра, но не правим бартери

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 дек 2020 10:08

delqnski47 написа:Имам един въпрос.
Последното място е директно изпадане,а предпоследното се играе бараж за изпадане с втория от Втора лига ли какво беше? :roll:

За един приятел ли питаш :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 дек 2020 10:17

Учителката пита децата в класа:

- Деца, днес ще говорим за професиите, на кого какво работи татко му?

Марийка:

- Татко е пожарникар.

Гошко:

- Татко е адвокат.

Боби:

- Татко е танцьор на пилон в бар и хората му плащат да се съблича пред тях.

Децата веднага започнали да се подсмихват. Учителката ги помолила да излязат и да остане само Боби

- Боби, кажи ми сега, вярно ли е това, което каза?

- Не, госпожо, не е вярно. Баща ми е Николай Михайлов от националния отбор по футбол, но ме беше срам да го кажа пред съучениците си.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 дек 2020 11:37

шивача написа:
Последното място е директно изпадане,а предпоследното се играе бараж за изпадане с втория от Втора лига ли какво беше? :roll:

Ташакът настрана, но покрай тях се замислих :!: :idea:
Ако горното е така то технически им трябват минимум 25 точки +- за да не бъдат последни ,а поне да осигурят предпоследното място за да играят бараж като "Програма минимум" ( бих го написал тва на латински за да е по ефектно ,но не знам как :idea: ) .Гледам ,че през годините предпоследния има горе долу толкова точки .
"Програма оптимум" трябва да е нещо между предпоследното и седмо място и вече "Програма максимум" - седмото :!: :!: :idea: Аз така бих си наредил програмата :arrow:
Последна промяна от delqnski47 на 10 дек 2020 11:37, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 10 дек 2020 11:37

шивача написа:

Тази година го промениха - последните два отбора изпадат, а този пред тях играе бараж с третия от Б група! Но имам съмнения , че отново ще го променят, като гледам как върви на Дебел Венци отборчето... :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 дек 2020 12:21

delqnski47 написа:
шивача написа:

Ташакът настрана, но покрай тях се замислих :!: :idea:
Ако горното е така то технически им трябват минимум 25 точки +- за да не бъдат последни ,а поне да осигурят предпоследното място за да играят бараж като "Програма минимум" ( бих го написал тва на латински за да е по ефектно ,но не знам как :idea: ) .Гледам ,че през годините предпоследния има горе долу толкова точки .
"Програма оптимум" трябва да е нещо между предпоследното и седмо място и вече "Програма максимум" - седмото :!: :!: :idea: Аз така бих си наредил програмата :arrow:

Ся селото ще им легнат и ще дръпнат напред. Бойко няма да си остави отбора да му изпадне.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 дек 2020 12:23

Kiril2681 написа:
шивача написа:

Тази година го промениха - последните два отбора изпадат, а този пред тях играе бараж с третия от Б група! Но имам съмнения , че отново ще го променят, като гледам как върви на Дебел Венци отборчето... :)

Всичко е нагласено. Ще изпаднат двата най- бедни отбора.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 дек 2020 12:27

Kiril2681 написа:Тази година го промениха - последните два отбора изпадат, а този пред тях играе бараж с третия от Б група! Но имам съмнения , че отново ще го променят, като гледам как върви на Дебел Венци отборчето... :)

Подуяне, Коматево и Овча купел в неравна борба за оцеляване с Монтана, Враца и Велико Търново ... :) :mrgreen: :mrgreen:
Напролет ще е голям цирк :!: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 дек 2020 12:42

Това е новият формат накратко. Последните 4 отбора от редовният сезон ще се "сборят" всеки срещу всеки за едно спасително място и едно, което дава право на бараж за оставане. Така че ако динамовци завършат между 11 и 14 място в редовния сезон, ще имат възможността да играят с по-равностойни противници и да покажат, че заслужават да останат в ППЛ. Разбира се имат още 12 мача до края на редовния сезон и не мисля, че ще се стигне до такива драми. Драми очаквам ако от УЕФА започнат някаква проверка по финансовото състояние и лиценза им.
Първенството на България ще е с променен формат от сезон 2020/21, обявиха от БФС. Отборите отново ще са 14 и в редовния сезон ще играят всеки срещу всеки при разменено гостуване. След това ще има раздяла на първа шестица и две четворки. Плейофите в първата шестица остават като този сезон - по един мач. Т.е. топ отборите ни ще изиграят 31 шампионатни двубоя, а не 36.

Тези от 7-о до 10-о място ще са в първата четворка и ще излъчат единия тим за баража за Лига Европа. Мачовете ще са всеки срещу всеки при разменено гостуване.

Тези от втората четворка във втората осмица също ще играят всеки срещу всеки при разменено гостуване. Последните два тима изпадат директно, а 12-ият ще се изправи на бараж за оставане срещу третия във Втора лига.

Т.е. от следващия сезон първите два отбора от Втора лига ще спечелят директна промоция за елита.

Мотивите за промените са няколко: сгъстения цикъл; клубовете от елита да бъдат облекчени финансово с по-малко изиграни мачове; сезонът да завърши в срок предвид провеждането на европейското първенство идното лято.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 10 дек 2020 12:59

Нашите приятели от Подуяне нещо ги няма в тази тема от 3-4 страници насам. Само реалното се включва срамежливо.
Не знам дали преживяват загубата от Берое или нещо се сърдят. :mrgreen:

Върни се в “Левски”