Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 05 окт 2024 16:10

LoveAndPeace написа:Генчев дали си е такъв , дали го съветват така или нещо с част от феновете флиртува ?
Захапа тирето , захапа жълтата кочина , ще видим при следващата ни среща с хегемона как ще процедира.

Генчев засега демонстрира, че не познава репликата "Не казвай "хоп" преди да скочиш". Да, между другото къде бяха язвителните му коментари по отноение на Луноходец? Пичът за сега се представя перфектно - аз мача с Разград го броя за победа на съдиите, а не загуба на "Левски". И с Арда и със Славия очаквах проблеми. Но той ги взе. Взе и с числото. Тази вечер, ако взме с "Ботев" ще са ясно много неща. Въпреки това, трябва да е малко по-обран.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 окт 2024 16:26

metodito написа:
LoveAndPeace написа:Генчев дали си е такъв , дали го съветват така или нещо с част от феновете флиртува ?
Захапа тирето , захапа жълтата кочина , ще видим при следващата ни среща с хегемона как ще процедира.

Генчев засега демонстрира, че не познава репликата "Не казвай "хоп" преди да скочиш". Да, между другото къде бяха язвителните му коментари по отноение на Луноходец? Пичът за сега се представя перфектно - аз мача с Разград го броя за победа на съдиите, а не загуба на "Левски". И с Арда и със Славия очаквах проблеми. Но той ги взе. Взе и с числото. Тази вечер, ако взме с "Ботев" ще са ясно много неща. Въпреки това, трябва да е малко по-обран.

Отдавам го на това , че мача дойде рано и все още може би е набирал смелост , гръб , съветници......не знам.
Прям е , не цепи басма , мисля и твърдоглав ще дойде с някои треньорски решения :lol: млад Мъри
Ще разберем много от първите 2-3 "грешни" стъпки. Наскочат ли му на господарката уеб армията , значи е на прав път!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 окт 2024 16:33

LoveAndPeace написа:
metodito написа:

Отдавам го на това , че мача дойде рано и все още може би е набирал смелост , гръб , съветници......не знам.
Прям е , не цепи басма , мисля и твърдоглав ще дойде с някои треньорски решения :lol: млад Мъри
Ще разберем много от първите 2-3 "грешни" стъпки. Наскочат ли му на господарката уеб армията , значи е на прав път!

"Млад Мъри"... От твоята клавиатура, знаеш къде, а дано. Аз много харесвах Генчев като футболист. Работлив и тих. На дефанзивните халфове поначало не им се обръща внимание. Нормално в обектива на камерите са я деветки, я крила. Той беше една работлива пчеличка. Дано и като треньор е такъв.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 окт 2024 19:57

Ники Митов с наши дълбоки резерви направи показно. Дано Генчев гледа мача и си направи правилните изводи.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 окт 2024 20:08

vvessel написа:Ники Митов с наши дълбоки резерви направи показно. Дано Генчев гледа мача и си направи правилните изводи.

Двата мача няма да имат нищо общо...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 окт 2024 20:59

koisa написа:
vvessel написа:Ники Митов с наши дълбоки резерви направи показно. Дано Генчев гледа мача и си направи правилните изводи.

Двата мача няма да имат нищо общо...

Е, да. Днес беше опашкарското дерби, а след две седмици излизаме в ролята на фаворит. Но все пак щом Чандъров и Рупанов ги развинтват, значи може да ги бием рутинно, освен ако не ни организират корида като днешния мач с Ботев, които ритат на воля.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 окт 2024 05:15

За пореден път двата отбора влизат в дерби (кой как да си го мисли - не ми се влиза в спорове), в което се чудиш кой от двата от отбора е по-малко слаб. А не кой е по-силен,

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 окт 2024 16:07

Вчера гледах мача на Септември с розевите и особено Чандъров прави много добро впечатление. Гледах и баща му вчера наистина не получи шанс, интересното е, че обичния Мъри беше убеден, че ще направи супер футболист от него. Рупанов има качества, но има нужда от опит.

Трябва ни нова харесва линия...аз и Охене бих махнал, всичките са тежки лимитирани.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 окт 2024 17:29

scooool написа:Вчера гледах мача на Септември с розевите и особено Чандъров прави много добро впечатление. Гледах и баща му вчера наистина не получи шанс, интересното е, че обичния Мъри беше убеден, че ще направи супер футболист от него. Рупанов има качества, но има нужда от опит.

Трябва ни нова харесва линия...аз и Охене бих махнал, всичките са тежки лимитирани.

Кога точно Мъри беше убеден ,че ще направи супер футболист от него? - когато беше треньор на Левски , или когато Ивков беше на почивка в хотел на баща му?
Асен Чандъров има(ше) качества - стигна до Барселона и ако не се лъжа и до Манчестър Юнайтед ( не без съдействието на Бербатов, бащата е най-големия приятел на Бербатов) , но контузия го извади от строя за много дълъг период от време. Като играеше .... ЦН. Кат се завърна в игра вече очевидно се страхува да влиза в единоборства, от една страна момчето наистина много обича футбола и респект за което. На всеки е ясно ,че той не играе заради заплатата , а защото обича играта. Но от друга страна и той самия знае ,че играе футбол за удоволствие и не бих казал, че е максимално мотивиран и концентриран във всеки момент.
Някога изпълняваше много добре фаулове , колко време беше при нас и някой да забеляза нещо подобно?

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 окт 2024 17:41

honda написа:
scooool написа:Вчера гледах мача на Септември с розевите и особено Чандъров прави много добро впечатление. Гледах и баща му вчера наистина не получи шанс, интересното е, че обичния Мъри беше убеден, че ще направи супер футболист от него. Рупанов има качества, но има нужда от опит.

Кога точно Мъри беше убеден ,че ще направи супер футболист от него? - когато беше треньор на Левски , или когато Ивков беше на почивка в хотел на баща му?
Асен Чандъров има(ше) качества - стигна до Барселона и ако не се лъжа и до Манчестър Юнайтед ( не без съдействието на Бербатов, бащата е най-големия приятел на Бербатов) , но контузия го извади от строя за много дълъг период от време. Като играеше .... ЦН. Кат се завърна в игра вече очевидно се страхува да влиза в единоборства, от една страна момчето наистина много обича футбола и респект за което. На всеки е ясно ,че той не играе заради заплатата , а защото обича играта. Но от друга страна и той самия знае ,че играе футбол за удоволствие и не бих казал, че е максимално мотивиран и концентриран във всеки момент.
Някога изпълняваше много добре фаулове , колко време беше при нас и някой да забеляза нещо подобно?

Точно Ивков беше цитирал Мъри, че щял да го направи като Родни !!!! Вчера игра по-добре от всичките ни така наречени халфове взети заедно. Не съм го гледал много, но реално част от стандарта му на живот може да спомага да не гледат серизно на момчето. Последно само да кажа, този играч вчера нямаше проблем с твърда игра и си влизаше доста мъжката и изобщо не се огъна пред милионна покупка като Етоо-примерно!!!!

Върни се в “Левски”