Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 29 сеп 2024 10:39

Mikata, що не казваш, че има фланелки без палми, добре че видях случайно -https://fanshop.levski.bg/category/balkanbank

Е, черната повече ме кефи, но и така е супер. Имат поздравления от мен и ще си купя фланелката, разбира се
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 29 сеп 2024 11:25

Дефисът се изпползва при полуслято писане. Щом се появи интервал, значи трябва да е тире, но се оказва за умниците като Руди Гела, че те могат и правописа да не спазват, щом е за "исторически заслуги". Щом е с интервал, може да си го четеш и тире, и минус.
А в компа е може да е взет по подразбиране дефиса при писане на степенувани имена.
Ама иначе от трите тирета

(плюс долно), притоците да си знаят, че са изтеглили най-късото....

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 сеп 2024 14:18

Имаше такъв политически боклук Руди Гела, който уволни Катето Дафовска. Откъде да знае изродът, че ски годината не съвпада с календарната. Скокна и на Мажоритарката, но там къде с поклони и с други средства запушиха работата. Що не скокна на волейбола и Любо Ганев? Щото епилираната му кожа щеше да стане на волейболна мрежа.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 сеп 2024 08:30

Да търсят някой халф от първенствата които приключват ноември/декември. Трябва да има такива с изтичащи догори,че положението е страшно в средата.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 сеп 2024 19:56

https://www.youtube.com/watch?v=j7kgKVJ_Sv0
За тези, които обичат да обогатяват футболната си култура. А ония (масовката), де всичко им е ясно, да го подминат.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 сеп 2024 20:34

NOMER14 написа:Имаше такъв политически боклук Руди Гела, който уволни Катето Дафовска. Откъде да знае изродът, че ски годината не съвпада с календарната. Скокна и на Мажоритарката, но там къде с поклони и с други средства запушиха работата. Що не скокна на волейбола и Любо Ганев? Щото епилираната му кожа щеше да стане на волейболна мрежа.

Още го има :lol: , даже в момента си има партия - нещо като политическо сдружение на Валтер Папазки.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 сеп 2024 22:01

Ще преместя това мнение тук, че не му е мястото в темата за мача с онзи, с когото плашех дъщерята, че ще я глътне в големия корем (в който вече има много непослушни глътнати деца), ако не слуша. :))
Aronaks написа:Ясно е, че голяма част от левскарите в този форум сме против намесата на Тиква, ДП и всякакви други политици в нашия любим клуб. Но само заради едната благодарност на Мажоритаря не можем да правим крайни изводи. Ясно беше, че това е елементарен предизборен трик, ББ изчака да наближат изборите и разпореди на лакея си в общинския съвет какво и как да направи, за да излезе че герб са помогнали на Левски. Всяко дете е наясно със ситуацията.
Но тук следва друг въпрос. Ако всичко това е само с цел пиар от страна на Тиквата и неговата партия, за да спечелят още някой заблуден левскар за изборите, мен лично това не ме бърка. Ако наистина чуждестранна компания ще строи новия стадион, силно се съмнявам и тя да е свързана с ББ или ДП или който там искате. Нека изчакаме, да видим как ще се развият нещата и тогава да отсъждаме.

Хaйде да върнем лентата 2-3 години назад до една, уж безобидна случка. Отявлен припок и персона, която въплъщава в себе си цялата гнусотия и наглост на политическата "класа" изведнъж се озовава на поста Министър на младежда и спорта в България. Не искам да коментирам какви качества, опит и умения е показал, за да е там, че ще вдигна кръвно сигурно....
Ако се чудим кой е той - иде реч за гусина Радостин Василев, правилно прекръстен от моя милост на Припостин Василев.
Та, когато трябваше да се удря едно рамо на Тирето покрай новия Еко Той Гранде Нуева, поканиха и нашата "делегация" на среща, уж че на тоя боклук му е мило за футбола и грандовете, та като ще се "запознава" с проблемите на тумора в родния футбол, да види и на нас с какво може да се помогне. :)))) Страшен фарс, един от най-гнусните в новата ни история!
Тогава на Мъри хич не му се занимаваше и хич не беше добре настроен към фарса, ама на министър не се отказва, ако и да е оранжев лайнар. Тука е така, за жалост. Какво каза Мъри след срещата - Абе, дано да не си останем само със снимките пред медиите, че повечето пъти така става - цитирам по памет. Е, май Стоилов за пореден път беше достатъчно прозорлив.
Та, хайде и ти не бързай с оптимизма, че да не стане пак като "срещата" при Припостин Василев - мъти се поредна оранжева лайнарщина, а Левски се ползва за параван за пред хората. Уж, че мислим и за двата гранда. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 01 окт 2024 12:04

Гледам Спуртал годишнина от някъв чужденец дето вкарал 4гола на Левски.Преди седмица Сираков също имаше годишнина,ама май статия не видях.
Ако е така да го духат припоците от Спуртал
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 окт 2024 14:34

Илиан Илиев напълнил националния с резервите на 11-ят в класирането... От Левски извикал само Колев. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 окт 2024 14:52

koisa написа:Илиан Илиев напълнил националния с резервите на 11-ят в класирането... От Левски извикал само Колев. :oops:

За което аз му благодаря. Аз лично не съм по никакъв начин разстроен от този факт. Предпочитам нашите играчи да тренират с нашия отбор. А за резервите на тирето - няма как, плащат заплата на синчето му.

Върни се в “Левски”