Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 28 сеп 2024 11:20

Само от един фейсбук пост, какъв дискомфорт се е причинило на припошката душица ... красота!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 сеп 2024 14:35

От истината най-много боли... Сега видях, че някакъв директор на числото е говорил по същата тема. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 сеп 2024 16:06

Генчев: Всичко в тази страница е публикувано с мое съгласие

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 сеп 2024 17:11

1914.1902 написа:Генчев: Всичко в тази страница е публикувано с мое съгласие

Велик - има моята подкрепа поне 2 години. Ако някой ме види да напиша нещо против него в този период, да ми напомни да си посипя главата с пепел! Но не мисля, че ще изкара много - г.з. ще го разкара, ако продължи така с неговите кредитори, на които е платил и лихвите върху лихвите. Най-после един да им го каже директно, след като Жадното само им го загатна! Само Левски - дано не вали утре, ще се разходя за мача
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2024 20:06

tmanolov написа:
1914.1902 написа:Генчев: Всичко в тази страница е публикувано с мое съгласие

Велик - има моята подкрепа поне 2 години. Ако някой ме види да напиша нещо против него в този период, да ми напомни да си посипя главата с пепел! Но не мисля, че ще изкара много - г.з. ще го разкара, ако продължи така с неговите кредитори, на които е платил и лихвите върху лихвите. Най-после един да им го каже директно, след като Жадното само им го загатна! Само Левски - дано не вали утре, ще се разходя за мача

Нека да го има и визуално:
Изображение
Да боде очите на неверници и подлеци!
Слава на Левскарите в клуба и позор за мръсниците-подлоги!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 сеп 2024 21:37

Само поздравления за Генчев и изразената позиция. Такова трябва да е отношението към ония на всички в този клуб, не да им викаме "ЦСКА", да говорим за дерби и да сме братя с микренския.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 28 сеп 2024 22:14

Гледах мача на Морето с ония и хем съм доволен, че два неприятни отбора загубиха по две точки, хем съм притеснен за мача с тирето, предвид добрата им халфова линия и липсата на наша такава. Дано до тогава да се поизгладят проблемите ни в средата, че иначе трябва да играем цял мач с изритани топки напред и квото стане там. Предполагам утре мача с Арда ще бъде нещо такова, още повече че се очаква и дъжд и ще трябва да се стъпва по здраво вместо да се показва техника. Още от сега взе да се нажежава обстановката преди мача с ловчанлии, и ако ги ударим ще ги охладим поне до края на годината, а може и до края на шапионата. Следващите ни три мача са много важни и ще покажат за какво реално ще се борим този шампионат - за първото място или за четворката.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 28 сеп 2024 22:59

Генчев каза това, което всички знаят и мислят, но никой в нашето ръководство през всичките 8 години на съществуването на тирето, не им го каза директно. Браво Генчев. Само дано зависимия Мажоритар не му вдигне мерника заради тези изказвания. Знаем Насо какъв чехльо и зависим е. Що се отнася до колегата, който се притеснява от формата на тирето и тяхната халфова линия, искам да му кажа горе главата, Генчев има два пъти повече мозък от Томаш. Вярно е че техните играчи струват в пъти повече, но тъкмо така ще е още по-сладко да ги треснем с гол от статично положение.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 29 сеп 2024 00:53

Този Томаш си мислех, че е по-интелигентен, но и излъчването му и тирадите му в стил тирето е най-велико се оказаха твърде селски. Напомня ми Симолията, който смяташе, че в съблекалнята шамарите са най-мотивиращи.
А това, че щял да спи на Панчерево, докато върне тирето на мястото му, макар че то точно сега си е там, където му е мястото, ми напомня една стара епиграма на Р. Ралин по повод на туристическите подвизи на един соц.поет Лальо Маринов, известен като Ламар. Та беше написал Радой "Ламар се качи на Амбарица, а кой се качи на Ламарица" ...
П.С. припоците трябва да благодарят, че ги наричаме тире, макар че те са си откровен дефис, което за тяхното селяндурско самочувствие свързва две имена като равнопоставени. Ако беше тире, щеше да се чете ЦСКА – София, което би означавало изпускане да речем на един предлог - например от. Докато ЦСКА-София е безочливо название, което равнопоставя ЦСКА и София като две части на приложение.
Но така или иначе, бих искал да знам как е записано това дружество по разните регистри - ЦСКА-София или ЦСКА – София. Някой би ли ми казал. Макар че както и да е записано, ми напомня за великия Станислав Стратиев:
Това е българският модел.
Българският модел е по-лош от Бермудския триъгълник.
В Бермудския триъгълник нещата просто изчезват.
И знаеш, че ги няма.
При българския модел ги има, но не са те.
И не знаеш какво е.
Нарича се бензиностанция, но нито има бензин, нито ти сменят маслото, нито проверяват гумите, нито мият стъклата.
Знаеш само, че е най-високото на Балканите. Или най-широкото.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 сеп 2024 01:45

Странджа,
Не знаех, че на късото/малкото тире (знак минус на клавиатурата) му се вика дефис.
В техния случай навсякъде (в регистри, по документи, статии...) ползват малко тире, но най-често от двете му страни стоят интервали (ЦСКА - София). Излиза, че и Търговският регистър се попълва от недоучени люде. Как може 8 години никой да не повдигне този въпрос.
Иначе в текстообработващите програми много ме дразни автоматичното поставяне на истинското тире. Често го поправям с късия му вариант за красота.
А, сафирясах съ накрая...Някои левскари правилно разчитат името ЦСКА - София като ЦСКА минус София. В техния случай не е нито тире, нито дефис. А знак за изваждане.

Върни се в “Левски”