Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SANSIRO7
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот SANSIRO7 » 25 сеп 2024 17:02

NOMER14 написа:
realno написа:
NOMER14 написа:Левскари, какво толкова е станало?
За какво са тия хаотични писаници?

Да не си спал непробудно три дни? Или си банкянски зависим като нашата мажоретка и фолклорната трупа на нарко сдружението?

Я, по-полека!
Нещо си се объркАл, пич. В СофиА съм ходИл 12-13 пъти.
Аз не съм ти припок насреща.
Искате прозрачност - плучавате прозрачност. Насо казва това, което се е случило и защо не се е случвало досега. Другите отбори не го казват. Никой нормален човек не желае така да е в България, но е така.
Не се вкарвайте във филмите на анти-левскарите както беше при изтърваната дузпа на Турицов. ФК Левски бил виновен, че сменил бъдещия футболист на Разград със свой юноша и оранжевите мисирки ревнаха, че сме играли с юношите.
И да знаеш - не гласувам за Герб.

Ако не псуваш и кълнеш, като хамалин, значи си зависим, гербер, гъ.з или най-малкото си от Банкя, отделно си тъп, наркоман и още 100 тина гряха имаш. Не ядосвай правоверните, защото стадион ще има само ако те си го направят с двете си ръце.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 сеп 2024 20:53

SANSIRO7 написа:
NOMER14 написа:
realno написа:
NOMER14 написа:Левскари, какво толкова е станало?
За какво са тия хаотични писаници?

Да не си спал непробудно три дни? Или си банкянски зависим като нашата мажоретка и фолклорната трупа на нарко сдружението?

Я, по-полека!
Нещо си се объркАл, пич. В СофиА съм ходИл 12-13 пъти.
Аз не съм ти припок насреща.
Искате прозрачност - плучавате прозрачност. Насо казва това, което се е случило и защо не се е случвало досега. Другите отбори не го казват. Никой нормален човек не желае така да е в България, но е така.
Не се вкарвайте във филмите на анти-левскарите както беше при изтърваната дузпа на Турицов. ФК Левски бил виновен, че сменил бъдещия футболист на Разград със свой юноша и оранжевите мисирки ревнаха, че сме играли с юношите.
И да знаеш - не гласувам за Герб.

Ако не псуваш и кълнеш, като хамалин, значи си зависим, гербер, гъ.з или най-малкото си от Банкя, отделно си тъп, наркоман и още 100 тина гряха имаш. Не ядосвай правоверните, защото стадион ще има само ако те си го направят с двете си ръце.

Няма по цинични от гербаджиите, дори да се правят на хрисими.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 сеп 2024 08:35

Към 60k глоби досега.

Слави писа, че Бала е уреден.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 сеп 2024 13:07

Няма какво да се лъжем , благодарностите на Наско Сираков към ББ е един от най-срамните моменти цялата история на любимия ни клуб. Ако е имало проблем с областния управител , то защо Сирака, не направи така че "наш журналист" "случайно " да го попита какво се случва със стадиона , и нашия човек да отговори нещо от типа на " работим по въпроса , документите за прехвърляне на собствеността очакват решението на областния управител" , след известно време от ново същия "журналист " "случайно " задава същия въпрос и получава практически същия отговор са дето сега отговора гласи " документите за прехвърляне на собствеността очакват ВСЕ ОЩЕ решението на областния управител от ГЕРБ" . Това щеше да бъде напълно достатъчно , нямаше да има нужда Сирака да прави на ББ едни работи дето се правят без ръце :lol: .
Иначе разбирам ,че има конфиденциалност , но ми е много интересно, кой е този загадъчен инвеститор за стадиона на Левски. От (не) казаното на Сираков , останах с впечатление че тези " Спорт Файф" са намесени по някакъв начин. На мен лично една комбинация Държавата и "Спорт Файф" меко казано не ме въодушевява. Но нека да разберем кой е мистериозния инвеститор , по какъв начин е осигурено финансирането , къде другаде въпросния инвеститор е управлявал спортни обекти. Много важно и коя фирма ще строи новия стадион. Ако ще е ГБС , и стадион строен с държавни средства - НЕ, Благодаря от мен.
Да не би като стадиона на Динамо(Загреб) е на повече от 100 години и няма козирка , това да е попречило на отбора? За това пък Динамо (З) имат една от най-модерните тренировъчни бази за ДЮШ . Ако има едни държавни пари за "усвояване" то по-добре да бъдат инвестирани в създаване на модерна тренировъчна база на ДЮШ , вместо един "паметник на глупостта" като онзи в Пловдив.

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 26 сеп 2024 13:40

honda, даваш вид на умен човек ... Не ти ли става пределно ясно какво е станало?

Борисов е помолил/наредил на Сираков да му благодари, загдето областният му подчинен е разписал нещо си там. С което се постигат две цели,първо: гласувайте за ГЕРБ и ще имате нов стадион и второ: трябва да е ясно на всички ( левскари и всякакви привърженици ), че нищо няма да стане без Борисов във футбола. Елементарно.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 26 сеп 2024 14:29

Чак пък да му нареди,просто с типичния си бащински,покровителствен тон му е обяснил ,че е взел мерки като голям левскар и областния мишок е разписал и ,че само той върши такива чудеса
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 сеп 2024 15:06

Muaddib написа:honda, даваш вид на умен човек ... Не ти ли става пределно ясно какво е станало?

Борисов е помолил/наредил на Сираков да му благодари, загдето областният му подчинен е разписал нещо си там. С което се постигат две цели,първо: гласувайте за ГЕРБ и ще имате нов стадион и второ: трябва да е ясно на всички ( левскари и всякакви привърженици ), че нищо няма да стане без Борисов във футбола. Елементарно.

Хонда е напълно прав. Борисов държеше целия проект заложник, докато не получи своето от Сираков. Месеците забавяне на един подпис не са случайност, не бъдете наивници. Единственият умен ход на Сираков беше да излезе и да го съобщи публично, но той няма топките да го направи.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 26 сеп 2024 15:07

Без да ви обиждам, ако някой..в случая държавата реши да се намеси в спорта и да строй на нейна собственост с нейни пари....всякакви мнения са без значение.

Съвземате се, изобщо да не говоря, ще се чудя в коя държава живеете!!!! Нищо не става без някой като споменатия търтей да се намеси и ТОВА ИСТИНАТА!!!!!

Моля спрете с розови сънища, не вярвам да сте лапета ... Приказки да търсим инвеститори и да събаряме сектори и да се строи са пълни глупости, защото не е законно и нямаме право да строим на ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ.

Да, всички сме участвали и още даваме пари... И аз не одобрявам изказванията, но няма как да променя ситуацията, а никой не харесва мрънкачи... С извинение!!!
САМО ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 сеп 2024 15:13

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров се върна към гола, който вкара на Глазгоу Рейнджърс при загубата с 2:3 в първия мач и направил възможен успеха в реванша в София преди 31 години.

„Връщаш ме много години назад с невероятни спомени и мигове. Излязохме на „Айброкс“, стадионът беше пълен, атмосферата уникална. Излязохме 30 минути преди началото на мача да загряваме. На стадиона имаше сигурно 4 или 5 хиляди човека, но за 20 минути този стадион се напълни. Това ми беше първото впечатление и след това атмосферата на самия мач. Радвам се, че успяхме да отстраним един гигант в европейския футбол и се радвам, че успях да вкарам гол. Този гол допринесе за отстраняването на Глазгоу Рейнджърс зна реванша в София“, каза Боримиров пред клубната телевизия на „сините“.

„Бях на 23 години тогава. През целия си съзнателен живот съм се опитвал да играя със сърце и душа за отборите, в които съм играл и за националния тим. Когато си поставям цели и съм последователен, обикновено ги изпълнявам. На този мач една от целите ми бе да вкарам гол. През 1993 година започнах да вкарвам голове, 91-а и 92-ра ми бяха по-слаби години, докато се утвърдя като основен футболист на Левски. Минал съм през доста перипетии, но успях“, добави той.

„Няма лесни мачове, лесни са, когато си ги направиш. Ние бяхме изцяло концентрирани заради резултата в първия мач на „Айброкс“, защото бе достатъчно победа с един гол. Мачът започна добре за нас и поведохме с гол на Сираков. След това те изравниха. Щастието и постоянството по време на мача ни се отблагодариха с гола на Ники Тодоров, който вкара невероятно. Когато го видя, винаги се връщат емоциите по време на мача. Стадионът беше пълен, имаше около 50 хиляди. Нашите фенове ни подкрепяха от първата до последната минута. Това са незабравими мигове“, спомни си той.

„За мен всяка една победа, постигната с Левски в евротурнирите, има важно значение. Така че аз не ги степенувам. Мисля, че това бе шестнайсетфинал с Глазгоу, след това отидохме срещу немски колос като Вердер Бремен. Да елиминираш гранд като Глазгоу Рейнджърс бе постижение за футболен клуб Левски“, сигурен е Даниел Боримиров.

Върни се в “Левски”