Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SANSIRO7
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот SANSIRO7 » 24 сеп 2024 13:20

Уффф, дано добрите сили ни построят стадион, че ако са злите ще трябва да го бутнем. Вярно, че добро и зло са силно размити и е въпрос на това къде ти хлопа дъската, но все пак, дано.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 сеп 2024 13:25

Просто все още има хора, които НЕ са лицемери! Нещо непонятно за теб!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 сеп 2024 13:29

scooool написа:
honda написа:https://sportal.bg/news-2024092405261221152
Дано ,да не е вярно.
Тези преди повече от 10 години (по времето на Иво Тонев) искаха по 6 млн лв на година за тях. Сега няма да е по-малко от 10 млн.лв на година. Което е абсурд да бъдат реализирани само от билети на футболни мачове. Предлагах - "ами нека да играете и с ЦСКА(тогава съществуваше) на един и същ стадион" .
Надявам се Сираков да знае какво прави , но се съмнявам ,а и като разбирам кои са водили преговаряли (Йовов и Боримиров) - да пази Господ.

Това може би е ако те осигуряват финансирането, според мен е нормална практика да чакат възвръщане на инвестицията. Ако имаме осигурени държавно финансиране, може би опитват да избегнат некачествено изпълнение както дават примери с на Ботев стадиона и залагат на чужда фирма.

Само да вметна, че вместо колегите да призовават към протести, да се бяхте сетили когато държавата даде на розовите половин парцел на пъпа на София и 50% държавно участие при новия им стадион. Строен точно от на ББ фирмата, ама нали сме горди и ненадупени.

Първо за парцела на припоците съм абсолютно съгласен с теб.
Разбира се ,че един инвеститор ще търси възвръщаемост . За какво друго да инвестира едни сериозни средства . Въпроса е дали ние може да си позволим да поемем подобен товар. Според мен - немислимо. То и аз искам Ирина Шейк за любовница, ама не мога да си го позволя.
Въпросната фирма е за мениджмънт на (спортни) обекти . Занимават се и с организиране на концерти , партита , конференции и т.н. Не е строителна компания.
Един стадион се издържа от съпътстващи дейности - примерно концепцията им е обекта да се използва над 300 дни в годината ,а не 20-25 ,както се използва един стадион. Няма лошо -даже е супер.
Само дето дори и държавата да поеме 50% от финансирането - ние едва ли ще можем да си позволим останалите 50% ( реални ние ще ги платим на въпросната фирма само че в разсрочен срок с много сериозна горница. Въпроса дали няма да бъде прекалено голяма тежест на клуба. В момента ситуацията изглежда малко като " жабата видяла ,че подковават коня и тя вдигнала крака и нея да я подковат".

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 24 сеп 2024 13:31

Пазете добрия тон!!!! Това което не разбирам....може аз да съм ненормален!!!! Как ще бутаме и строим нещо което реално не наша е собственост. От моя гледна точка държавата инвестира в своя собственост!!!! Единствената грешка е тъпото изказване на Сираков. Реално адмирирам намесата на държавата в спорта...чакана толкова време.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 сеп 2024 13:33

Купа на България, 1/16-финал:

Ком Берковица/Пирин - ПФК Левски

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 24 сеп 2024 13:34

Eminem написа:Просто все още има хора, които НЕ са лицемери! Нещо непонятно за теб!

Това понеже явно за мен се отнася :), та ти специално си много далеч от това да знаеш, кое е понятно и кое непонятно за мен. За разлика от кухите ви филмирани тикви, за 50 и години съм разбрал, че нещата в този живот никога не са само черни и бели. А това което си мислиш, че знаеш, може би не е съвсем така. Не е лошо да си задавате въпроса..."ами ако не съм прав"? Иначе може да продължавате да псувате всеки, с различно от вашето мнение, това е много продуктивно.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 сеп 2024 13:41

Труден жребий за купата.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 сеп 2024 13:43

Щом тиквата е намесен ще се краде яко покрай стадиона.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 сеп 2024 14:44

На мен на партенка ми мирише.
Мач телеграф???
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 24 сеп 2024 15:51

Само като прочетох SportFive, ме заболя главата.

От Левски са избрали чужда компания, която ще им построи нов и модерен стадион, съобщава „Мач Телеграф“. Според запознати „сините“ са се спрели на компанията SportFive, която от години се опитва да стъпи на този пазар у нас.

SportFive не стоят стадиони, те са фирма за управление на стадиони!!!
Какъв им е успеха за мениджмънт не знам, но тази фирма винаги излиза когато трябва да се замазват очите на феновете... преди няколко години им ги пробутваха на Латекса за последно.
А и там има едни съмнителни личности.....

Колко остават от 10-те дни до обещаната пресконференция от минета на БоЕко!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”