Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот futbolqga » 22 сеп 2024 00:59

TristaNNN написа:
futbolqga написа:...

Що се касае до другия ти въпрос. Очакванията към организацията не са мои - те сами претендират, че трябва да са такива. На страницата, чрез която набират пари от наивници, категорично заявяват "Сдружението се стреми да изпълни с още повече съдържание етикета „Отборът на Народа“, като ликвидира възможностите Клубът да бъде разменна монета в политико-икономически машинации."

Та, според заявеното от тях, трябваше ли да очакваме декларация? И второ, помниш ли досега да са излизали с позиция по изказвания на клуба, макар че не са "част от политиката и прессъобщенията на клуба"? Моля за отговор на двата въпроса и благодаря предварително.

Ясно. Значи се очаква "Левски на левскарите", от позицията си на скромен миноритар, без никакви позиции в ръководството на клуба, да излезе с декларация, като по този начин да изчисти дрисъка на любимия на много левскари Пръв и най-независим припок на републиката. Така, нали, би трябвало да оправдае очакванията на нашего брата, който така или иначе не спира да ги храчи. Е, па, добре...
Значи сега всичко опира до моментния каприз за декларация, така ли? Декларация на сдружението ще избърше срама от челата на малкото останали левскари с морал и чест ли?
Не са излизали с позиция по изказвания на клуба, добре. Като не излизат с позиция - Що не излизат. Като излизат с позиция - Пречат, всяват напрежение и интриги, искат да управляват, мръсници, у-у-ууууу!
Пак ли, бе, пак ли ще пренасяме проблемите от болната глава на здравата! Пак ли?! Не ви разбирам.
Не ми задавай повече въпроси, не смятам да отговарям повече на теми за сдружението. Така или иначе ви е ясно всичко. Просто гнусният ти и лицемерен коментар ми кипна кръвчицата. Лека вечер и SOLO LEVSKI!

Повече въпроси няма да задавам, защото ти не отговори и на двата ми предни.

Относно излизането с позиции, опитваш умело да манипулираи фактите, за което те поздравявам. Лошото е, че каузата, за която се бориш, е отвъд спасение - сдружението е точно толкова прогнило, колкото мажоритаря.

Отвъд това, сдруженци излизат с позиции за всякакви малоумни неща, но когато се появи истински казус, който обедини всички нормални левскари, те показаха кои са истинските им господари. Иначе, очаквам утре, когато бурята отмине, все пак да има позиция и от тях - ПРите на господаря им са добри и разбират как се правят тези неща, признал съм ги.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 сеп 2024 01:03

scooool написа:Голяма чест ви гони тука, но от Вашата нежна и лесно ранима гордост, ще сме единствените без стадион …. И ПАРИТЕ ЩЕ СА ОТКРАДНАТИ, но някъде другаде!!!! Наздраве и бъдете живи и здрави и не мога да повярвам, че съм спорил с жена ми, че мъжете са по-чуствителният пол :) … след днес вече няма две мнения за мен… няма прагматизъм само емоция - на колко години сте повечето!!!!

Колега, не знам за чувствителни, ама аман от морално податливи. Стария стадион си го пълним и все някога ще си го обновим, но погазването на морала и ценностите е необратим акт - веднъж надупим ли се, петното остава за цял живот.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 сеп 2024 01:04

TristaNNN написа:
scooool написа:Голяма чест ви гони тука, но от Вашата нежна и лесно ранима гордост, ще сме единствените без стадион …. И ПАРИТЕ ЩЕ СА ОТКРАДНАТИ, но някъде другаде!!!! Наздраве и бъдете живи и здрави и не мога да повярвам, че съм спорил с жена ми, че мъжете са по-чуствителният пол :) … след днес вече няма две мнения за мен… няма прагматизъм само емоция - на колко години сте повечето!!!!

Ей го, бе! БГЛ в цялата му прелест и величие! Налял си е кухата, консуматорска кратуна с пукница на промоция и гледа келепирО за Левски от позицията на келепирския си, бездушен животец. Срам, бе, срам!
Ако повечето сте такива, както загатна курвата на Бойко, да се закрива Левски! Няма смисъл от подобно падение, нека да ни остане поне шанс да си поживеем в чистите, сладки и горди спомени.

Нищо подобно, аз съм на 43 г и владея емоциите си и съм видял… парите ще бъдат откраднати и това е !!!!Ние няма да имаме стадион, защото в един момент няма да може да покриваме стандарта и ще наемаме някой някой ако случайно се класираме за евротурнирите и така. Децата ви ще слушат глупости ви как сте го ударили на една чест и ще ви се чудят на акъла. Помислете, тези пари вече са осигурени… заделени са!!! значи ще идат някъде!!!! И между другото грам не разбирам от политика и не гласувам… там още след царя разбрах за себе си моята истина!!!!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 сеп 2024 07:29

Припоците от "прагматизъм" към парите на Ловешкия схемаджия си убиха клуба. Морала е над всички. Ако няма морал има позор и срам, който ще с помни и след нас.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 сеп 2024 07:45

Не след 24 часа , но и след след 24 дни пак няма да има декларация от Сдружението против мажоретката на банкянския схемаджия , защото сдружението са ГЕРБяджийски антипротестъри- "Гешев е радост". Но тук не става въпрос за време, а за отношение, затова сдружението (сектор Б) и Сираков са еднакво вредни за клуба. Сираков и Йовов вън от клуба.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 сеп 2024 09:45

Кмета Терзиев каза,че областния от април досега е спал и пречел на връщането на стадиона,Дойде време за избори и Борисов го активира.Може затова да е благодарността на Сираков,може да е и за друго.
Пак задавам въпроса -Ако се намери чужд инвеститор,как ще му откраднат парите?
Сега на оранджавите ще им откраднат ли половината?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 22 сеп 2024 13:00

Браво за публикацията на dsport!
P.S. Гонзо и сегашната дисциплинарна комисия не са отговорни за палеативното наказание на тирето, наложено от предишната комисия. Явно е, че наказанието затворен сектор при липсата на стадион и при домакинство на стадион с капацитет над 60 хил. души (националният е ) не е наказание.
Съдия, който би заел позицията - няма затворен сектор, трябва да е от Европейската централа, за да противодейства на аргумента - няма затворен, защото няма сектор. Съмнявам се и европейското право дали би се справило с казуса ...
Последна промяна от Странджата на 22 сеп 2024 14:06, променено общо 2 пъти.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 сеп 2024 13:01

realno написа:

Припоците от "прагматизъм" към парите на Ловешкия схемаджия си убиха клуба. Морала е над всички. Ако няма морал има позор и срам, който ще с помни и след нас.[/quote

Вчера бях много емоционален, опита ми в живота… неща който съм виждал като мениджър в един от най - големите строителни заводи ме е научил, че парите са заделени и ще бъдат усвоени, и няма да е за детски градини и училища и тн. Припоците направиха грешка и си научиха урока… на ББ фирмата доколкото разбирам ще строй стадиона … да виждаш вопли и рев, няма емоция.. Политическия елит ще се смени и няма да е запомнен.. ние също, но Левски ще остане и всички стадиони са строени по една схема, с държавни пари и никой няма да има право да сочи други с пръст. Не живея в някаква утопия… няма кой да дойде и да изсипе 100 мил за стадион, имаше смисъл преди 10 г и всички събития щяха да са там… сега ще има 5 стадиона и се разводнява много идеята. Успех днес и Само Левски

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 сеп 2024 15:04

vlong написа:Кмета Терзиев каза,че областния от април досега е спал и пречел на връщането на стадиона,Дойде време за избори и Борисов го активира.Може затова да е благодарността на Сираков,може да е и за друго.
Пак задавам въпроса -Ако се намери чужд инвеститор,как ще му откраднат парите?
Сега на оранджавите ще им откраднат ли половината?

Терзиев казва и друго, което трябваше да бъде казано от нашата зависима бойкова мажоретка Сираков..
Васил Терзиев:
"Единствените, на които истински трябва да се благодари са привържениците на Левски, които никога не изоставиха клуба. Всички управници са техни длъжници през годините."

Сираков да оставя акциите и заедно с Йовов вън от клуба.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 22 сеп 2024 15:10

Тази глупост на Сираков бие по тъпотия и събуването на гащите си. Винаги съм го смятал с една идея по добрата алтернатива на СЗдруженците, но след тоя фарс Сираков ВЪН! :evil: :evil: :evil:
И само Левски оле

Върни се в “Левски”