Направо не мога да си намеря място от яд и безсилие! А го коментирахме тези седмици с приятели какво ще се случи, еми не е по малко позорно и гнусно!
Дядо ми е давал доброволен труд за този стадион, и не само той!!!
Ако някой случайно е пропуснал това, му препоръчвам
Още недовършени, вече ремонтирани: какво се случва със стадионите "Локомотив" и "Христо Ботев"
Над 78 млн. лв. трябва тепърва да се инвестират в двата пловдивски стадиона, за да завърши реконструкцията им, а проблемите с дизайна и управлението остават
https://www.capital.bg/politika_i_ikono ... e_sluchva/
Толкова за "строителството" на мафията!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

Ако още на следващия домакински мач до плаката "СИРАКОВ - ВЪН" не стои друг плакат с надпис "Б. БОРИСОВ - ВЪН", значи сме гола вода като фенове...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Kotooshu написа:.......
Още недовършени, вече ремонтирани: какво се случва със стадионите "Локомотив" и "Христо Ботев"
Над 78 млн. лв. трябва тепърва да се инвестират в двата пловдивски стадиона, за да завърши реконструкцията им, а проблемите с дизайна и управлението остават
Бих добавил и това:
https://trafficnews.bg/plovdiv/razhda-p ... oi-309657/
Ла*ната в кацата с горния герберастки катран! :evil: :evil: :evil:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Добре де ,то е ясно ,че се краде,ама нали уж чужд инвеститор щял да бъде,как ще позволи чуждия да го крадат?
САМО ЛЕВСКИ!
koisa написа:Ако още на следващия домакински мач до плаката "СИРАКОВ - ВЪН" не стои друг плакат с надпис "Б. БОРИСОВ - ВЪН", значи сме гола вода като фенове...
Какъв плакат, сираков трябва да бъде изгонен с шутове от стадиона и никога повече да не се допуска да присъства на мач.
TristaNNN написа:Kotooshu написа:.......
Бих добавил и това:
https://trafficnews.bg/plovdiv/razhda-p ... oi-309657/
Ла*ната в кацата с горния герберастки катран! :evil: :evil: :evil:
На ОС видях мазната герберска мутра на Бижутера, добавям и БореТаки + най-дълбокото гърло на Републиката - Насето.
Толкова за независим Левски!
tochavos написа:

tochavos написа:

С тая благодарност на хазартния тип към страхливата мутра, защо имам чувството че ни е вкара в някоя схема покрай строителството на нов стадион? С нетърпение очаквам да чуя какви ги е намислил, кой ще бъде инвеститора/ите и най -вече кой ще строи. И най - важното накрая: Сираков и Йовов вън от клуба. Не желаят управа зависима от ГЕРБерските крадци и схемаджии.
Последна промяна от realno на 21 сеп 2024 22:21, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Нещото ,което ме радва , че ако считаме настоящия форум за представителна извадка на привържениците на Левски ,колкото и субективно да е това. Може да кажем ,че практически всички са против тази срамна декларация и свирката дето направихме на ББ.
Много бих се радвал ,ако още на утрешния мач привържениците на Левски издигнат лозунг ,че не искат стадион строен с държавни средства и много по-добре въпросните средства да бъдат дадени за някоя по-благородна кауза . Ние не сме припоци или сопотненци да правим свирки на най-големите боклуци в нашата Родина.
Много бих се радвал ,ако още на утрешния мач привържениците на Левски издигнат лозунг ,че не искат стадион строен с държавни средства и много по-добре въпросните средства да бъдат дадени за някоя по-благородна кауза . Ние не сме припоци или сопотненци да правим свирки на най-големите боклуци в нашата Родина.
Безделните лумпени от сектор Б предполагам, че след тая благодарност на хазартно - гербаджийския зависим "собственик" ще свалят плаката Сираков вън, защото са разбрали , че са от едно и също задкулисно котило.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
honda написа:....
Аз съм бил над 1000 пъти на Герана безброй пъти ме е валяло и дъжд, и сняг , и слънце ме е пекло и знам ,че в момента Герена не е най-хубавия стадион в България , но предпочитам да остане в сегашния си вид , отколкото да бъде построен с държавни пари нов стадион. Но все пак това си е само мое лично мнение. На всички "морализатори" като мен бих казал и също ,че морала е мнго хубаво нещо , но спазването на определени морални правила е нещо много хубаво , но ако ти ги спазваш ,а конкурентите не ги спазват , то ти сам се поставящ в неравностойно положение спрямо конкурентите.
Искам да те поздравя за това мнение, което най-точно се доближава и до моето!
Е, не съм съвсем съгласен с частта за конкурентите, понеже синият храм и така си е добре що касае посещаемостта (у нас тя расте предимно на база спортни резултати и ентусиазъм (ловците на слава и тенекета) и любов (левскарите) у привържениците, а не на база удобство, хората така или иначе са си свикнали на каквото има) и тревното покритие (с някои забележки напоследък). А и в сегашното си състояние стадионът ни е доста приличен на фона на повечето кочини у нас.
Не мисля, че Ботев от Пловдив, например, е започнал да подобрява спортните си резултати, поради туй, що има нов стадион, правен в час по трудово.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс