Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Честит празник на всички!
- metodito
- Контакти:
tiamat написа:Честит празник на всички!
Благодаря. Честит и на теб.
- metodito
- Контакти:
Следващият мач е от изключително значение. Смятам, че в Разград отборът изигра перфектно мача. Бяхме ограбени жестоко срещу прехвалените "фаворити". Това беше стратегически сценарий за Домус Ага. Даже тук - във форума - виждам някакво разколебаване във вярата. За щастие, няма го по трибуните. Но парцалите се опитват също се опитват да внушат такова. И един неуспех в следващия мач ще засили атаката, която цели точно разколебаване. Ще почнат да пишат за конкретни футболисти. Те почнаха. Първият беше Пламен. След това Джими. След това е Сангаре. Искам да кжа нещо на Домус ага и придворните му. Няма да ви вземем титлата. Спрете се! Аз виждам много позитиви в този "Левски". Може ли да се желае още? То винаги може. Усеща се атмосфера сред футболистите, има я на трибуните. Имаме много малко точни удари срещу нас във вратата. Лудогорец отправиха два мисля. Единият с рикошет. С мултимилиардната им селекция. Разбира се слабата конкуренция може да лъже. За съжаление, това е групата. Истинското мерило ще го видим на лято, когато се класираме за евротурнирите.
Така е реагирал Сангаре в Инстаграм след последните информации за него:

Ако вкара хеттрик на тирето нека му вземат Порше :lol:
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Не следя напъните на наркосите, но под официалното опровержение на клуба мнозина пишат, че тази информация е тръгнала от гонгаджийския цирей Вутов. Време е на подобни елементи, като автора на този бълвоч (независимо кой е той), да им се забрани достъпът до Герена.
Помните ли какво ви написах за Виктор Вутов преди време, а помните ли как ви казах, че е важно да си зададем въпроса какво става тук и сега, защото някои живеят в минали мачове, пресконференции, треньори и т.н.? Вижте какво е положението днес.
Не за първи път драскачите се упражняват на наш гръб. Клубът вместо да се занимава с глупости, да отнеме акредитациите на лъжливите драскачи и сайтчета. И да подсили отбора, че това е далеч по-важно от някакви драсканици.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Не знам дали има вече учудени, че най-големия ни враг е в нашата къщичка .
А за Викторчо вече писах, точно когато трябва се активира този жАлто кАфев парцал .....
А за Викторчо вече писах, точно когато трябва се активира този жАлто кАфев парцал .....
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- metodito
- Контакти:
1914.1902 написа:Така е реагирал Сангаре в Инстаграм след последните информации за него:
Ха, публикацията ми беше без да съм чел сайтове. Без да исках познах.
След това е Сангаре.