Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 03 сеп 2024 15:34

Aronaks написа:

Айде сега пак Костов бил лош. Еми Пламен си го казва, хората са го харесали заради модерния футбол, който сме практикували при г-н Костов. Холандците ги разбират нещата, не тук ние простите фенове на рибари и т.н. Жалко, че сега вече не играем този модерен футбол.

Пламен е на вратата на този клуб от три сезона. Участник в евротурнири, младежки и мъжки национал. Каква е човек заслугата на Ники Костов за това? Костов имаше ли избор да сложи друг на вратата? За мен една от причините да изпуснем Европа е именно малоумната тактика с ниските изнасяния на топката, които се изискваха от Пламен. Човек, гледам много футбол. В Испания, в Италия, масово не се справят и инкасират голове заради това. И като идиоти продължават да я прилагат. Това е някакъв джендър футбол. В смисъл, че е изкуствено налаган и нежелан от никого, освен от тези де го налагат.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 03 сеп 2024 15:57

metodito написа:
Aronaks написа:

Айде сега пак Костов бил лош. Еми Пламен си го казва, хората са го харесали заради модерния футбол, който сме практикували при г-н Костов. Холандците ги разбират нещата, не тук ние простите фенове на рибари и т.н. Жалко, че сега вече не играем този модерен футбол.

Пламен е на вратата на този клуб от три сезона. Участник в евротурнири, младежки и мъжки национал. Каква е човек заслугата на Ники Костов за това? Костов имаше ли избор да сложи друг на вратата? За мен една от причините да изпуснем Европа е именно малоумната тактика с ниските изнасяния на топката, които се изискваха от Пламен. Човек, гледам много футбол. В Испания, в Италия, масово не се справят и инкасират голове заради това. И като идиоти продължават да я прилагат. Това е някакъв джендър футбол. В смисъл, че е изкуствено налаган и нежелан от никого, освен от тези де го налагат.

Явно не си разбрал, че това което написах беше риторично. Напълно съм съгласен с теб, но явно наистина този вид футбол се налага в момента.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 сеп 2024 16:02

Сираков кога ще ни поведе 20 000 към тези нагли лъжци, които ни ощетиха?

https://dsport.bg/razkritie-izlaga-li-b ... nt=section

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 03 сеп 2024 16:22

1914.1902 написа:Сираков кога ще ни поведе 20 000 към тези нагли лъжци, които ни ощетиха?

https://dsport.bg/razkritie-izlaga-li-b ... nt=section

Ако разчиташ на Сираков или НКПСЗ да поведат левскарите, има да си чакаш. Там нещата стават само с разрешение от Банкя. Иначе и преди го бях писал, не са нужи 20 000, и 2 000 са достатъчни при достатъчно продължителен протест. Но никой не му се занимава.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 сеп 2024 16:28

rane написа:
damyanov1963 написа:
tmanolov написа:
damyanov1963 написа:Какво чудно има, всички младежи в България вече говорят английски, щото го учат от малки в училище, не е като нас едно време с руския и ГДР-ейския :)

ъхъ, един английски се лее, точно като руския едно време - можна сниматся на плаже (докато разбера, че това било покана да се евем, а не да се снимаме, ми отне малко сконфузни усмивки :mrgreen: )

Незнам, но в моята работа идват много чужденци, вкл. англичани и американци и младите си говорят с тях съвсем свободно.

А ти разбираш ли какво си говорят?

Да не е като немският на Г. Калоянчев:
https://www.youtube.com/watch?v=h5l8Da1JnOs

До колкото знам английския им разбирам, освен това те толкова свободно си говорят и се смеят, че дори не ти трябва да го знаеш за да видиш че се разбират без проблеми.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 сеп 2024 16:53

Aronaks написа:
metodito написа:
Aronaks написа:

Явно не си разбрал, че това което написах беше риторично. Напълно съм съгласен с теб, но явно наистина този вид футбол се налага в момента.

Да, виждам го по терените на Ла Лига, Сегунда и Серия А, и не мога да проумея защо го правят. Прилича малко на барселонското тики-така и атака без чиста деветка на времето. Явно е някаква мода, която ще отмине. Но не виждам никакъв смисъл да следваме мода заради самата мода. Между другото и налагането на 3-5-2 вместо на така мразеното от мен, но проверено във времето 4-3-3 с две крилца и колче между тях, изглежда неуместно. Просто то може да работи понякога и дава сигурност отзад. Но не е в унисон със "сините в атака". Инак, в дефанзивно отношение на мен много ми се нрави тази схема. Разград за цял мач имаха два удара във вратата и единия е от рикошет. Ама с 14 отбора лузъри от 16, няма сми.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 сеп 2024 17:14

15.09 /неделя/
ЦСКА 1948 - Левски 19.15

22.09 /неделя/
Славия - Левски 17.30

29.09 /неделя/
Левски - Арда Кж 18.45

05.10 /събота/
Ботев Пд - Левски 20.00

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 сеп 2024 17:59

Някой има ли информация на каква цена е продаден Андреев? Не че нещо, но Фейенорд еврошампион за... 1970-та година.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 сеп 2024 18:24

damyanov1963 написа:Някой има ли информация на каква цена е продаден Андреев? Не че нещо, но Фейенорд еврошампион за... 1970-та година.

И е първият холандски такъв.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 сеп 2024 19:52

damyanov1963 написа:Някой има ли информация на каква цена е продаден Андреев? Не че нещо, но Фейенорд еврошампион за... 1970-та година.

Ти пък....от няколко дена се тръби цената но забравят да споменат и процент от бъдеща продажба. Малък но процент.

Върни се в “Левски”