Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 25 авг 2024 20:41

Тирето замени ЦСКА както копейките от "Възраждане" замениха БСП. За комунистически изчадия и техните съвременни заместители няма как да се жалее. Колкото и да милеят за петолъчката и техните символи, паметници, отбори и партии, наследството на червеното зло си заминава. Колкото по - рано толкова по добре.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 авг 2024 21:12

Терзиев харесва това. Умнокрасив, Терзиев към коя партия принадлежи?

Модовете, ако не искате политика в този подфорум, озаптете реалния, с постоянните му политически примери!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 авг 2024 22:18

Ще ме прощават за липсата на ентусиазъм, ама на какво отгоре мИчтаете? Имаме някакъв отбор ли, ръководство ли, треньор ли? Да, последният месец и на мен вдъхва някакви надежди, но дотам. Пределно ясно е, че, ако не стане някакъв катаклизъм, максът ни е второ място. Факт, ние на такова не сме били от мноооооого време, даже в тройката не сме били прекалено много години (рекорд, ако не ме лъже паметта), ама това някакъв мега повод за радост ли е?

Важното е да се поставят темелите - много искрено се надявам Генчев да е новият Мъри/Гочето/Шпайдела или Витлачил (него не съм го гледал като тренер, но съм чел) и му желая успех от все сърце, но все още е мноооого рано за дитирамби. В рАководството има някакви наченки на еманципация от около месец насам, но това не е достатъчно. В клуба има (на теория) много пари, обаче как се разходват? Спонсорът колко дава и дава ли изобщо, при положение че през няколко месеца си гласува и раздава постоянно извънредни дивиденти? Колко пари се взеха от отбора на Мъри? Колко пари се дадоха за новите? Как е фонд заплати, че преди това беше основният проблем за разни мустакати педалчета? Колко карти се продадоха? Как е новата фланелка, какви са продажбите и още, и още....

Отговори няма, има само догадки и дотам - отборът върви (е, само 5-6 мача са засега) и всички са доволни, но въпросите остават - почти се оглозка отборът на Мъри, прибраха се отлични пари (според изтеклото инфо, какви са реалните, никой не знае), да видим сега новите и какво ще правим - призови места ли ще гоним, мач ли с НАП пак ще играем, отчети ще се дават ли - е такива неща. да видим
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 авг 2024 22:25

Eminem написа:Терзиев харесва това. Умнокрасив, Терзиев към коя партия принадлежи?

Модовете, ако не искате политика в този подфорум, озаптете реалния, с постоянните му политически примери!

Не давате нищо лошо да се каже срещу копейките и техните символи. Я кажи, за кое от комунистическите символи ти е мъчно? Може би за умрелия отбор или МОЧА? Кога ще отваряте Белене и ще има народен съд, че вече не се търпи?:)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 авг 2024 22:31

realno написа:
Eminem написа:Терзиев харесва това. Умнокрасив, Терзиев към коя партия принадлежи?

Не давате нищо лошо да се каже срещу копейките и техните символи. Я кажи, за кое от комунистическите символи ти е мъчно? Може би за умрелия отбор или МОЧА? Кога ще отваряте Белене и ще има народен съд, че вече не се търпи?:)))

Мен лично ме дразни лицемерието на вашата секта. Никога не съм гласувал за "копейките". И съм твърдо ЗА махането на МОЧА и заместването му с български паметник. За разлика от вас, които ще го замените с фон дер лайно или с някой травестит. И този в Пловдив трябва да се махне и този в Бургас също!
Всичко, в което обвинявате старите, познати партии, се отнася и за вашата ппдб. Но въпреки това ги подкрепяте. Лицемерие или психично състояние?

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 25 авг 2024 22:45

Вижте каква дузпа дадоха на Лудогорец, такива има 5 срещу Сангаре всеки мач, но ВАР всеки път забравя да ги погледне…

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 25 авг 2024 22:47

Такава дузпа срещу Лудогорец никога не може да се свири...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 авг 2024 22:48

icemanbg33 написа:Вижте каква дузпа дадоха на Лудогорец, такива има 5 срещу Сангаре всеки мач, но ВАР всеки път забравя да ги погледне…

За избутване на Колев няма дузпа, но за преиграването на Делев ще си счупят свирките да я свирят. До тук 5 т подарени на олигархичната кауза.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 25 авг 2024 22:54

Ами това е положението. Ситуации срещу футболисти на Левски не се разглеждат, но има ли ситуация срещу футболист на Лц се гледа 3-4 минути за да има за какво да се хванат. Все пак е 65-та минута и няма много време до края. Май горе долу по това време и Кабаков измисли дузпата срещу нас. Изглежда има спуснати опорки и се спазват хронологично. Не може да се оставят нещата на случайността, а пък камо ли на футболни умения. Ще стане сакатлък и Лц може да изпусне поредната титла.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 авг 2024 23:14

И гол отмениха на Берое. Явно и там няма багажници.

Върни се в “Левски”