rane пак блесна с безсмислените си приказки, супер начало на деня с много смях и забава. :))
Обаче интересно как е пропуснал резултатите от един период на Наско Сираков и как не е сравнил сегашното начало на отбора с други исторически първи кръгове на ПФК Левски. Това се нарича ''обективност''. 8-)
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Направо като форум от психиатрична болница сме!!!! Нарочно пропуснато участие в европейските турнири...полягания и всякакви конспирации.
Моята истина - имахме добър треньор, който с ръководството взеха добри играчи!!! В момента в който се реши да се следва плана и да се кашират състезателите, треньорът си тръгна... Колето направи каквото можа, и честно казано му върза понякога- определено са най добре развиващите футболисти треньори който сме имали. Със промените и продажбите, беше ясно, че шанса за Европа е малък.
Не съм фен на Сираков, но генерално това е и проблема на нас като нация, винаги се гледа лошото и много малко хора си казват нека видим положителното, живото има и друго не е само черно и бяло.
Аз съм в сивата зона:
Искаше ми се да имаме Роналдо, Петрис, Краев, Филип И Сонко...тогава според мен щяхме да имаме шампионски отбор.
С продажбите изчистихме задълженията и стабилизиране продължава.
Сега водим в класирането, но отново не сме доволни,
Дори за мен е супер странно, след разплащане и новия отбор със нов щаб, който на мен лично ми допада продължава да се лее омраза и да се говорят откровени глупости.
Дори новия договор за спонсорство беше изкривен- бетинг компаниите могат да се рекламират само на екипите в момента, че розовите ги купиха същия ден като стана забраната - единственият начин за реклама е да си имаш отбор - тук ми е критиката към ръководството... Можеше да се вземат и повече пари, палмите нямат избор в момента.
Аз лично съм горе долу доволен ако бием Варна и розовите, ще се най щастливия човек на света.
Мислете позитивно - ами ако бяхме розовите.. Без история с 9 загуби от 10 мача,ние даже си води в класирането :) успех и САМО ЛЕВСКИ!!!!
Моята истина - имахме добър треньор, който с ръководството взеха добри играчи!!! В момента в който се реши да се следва плана и да се кашират състезателите, треньорът си тръгна... Колето направи каквото можа, и честно казано му върза понякога- определено са най добре развиващите футболисти треньори който сме имали. Със промените и продажбите, беше ясно, че шанса за Европа е малък.
Не съм фен на Сираков, но генерално това е и проблема на нас като нация, винаги се гледа лошото и много малко хора си казват нека видим положителното, живото има и друго не е само черно и бяло.
Аз съм в сивата зона:
Искаше ми се да имаме Роналдо, Петрис, Краев, Филип И Сонко...тогава според мен щяхме да имаме шампионски отбор.
С продажбите изчистихме задълженията и стабилизиране продължава.
Сега водим в класирането, но отново не сме доволни,
Дори за мен е супер странно, след разплащане и новия отбор със нов щаб, който на мен лично ми допада продължава да се лее омраза и да се говорят откровени глупости.
Дори новия договор за спонсорство беше изкривен- бетинг компаниите могат да се рекламират само на екипите в момента, че розовите ги купиха същия ден като стана забраната - единственият начин за реклама е да си имаш отбор - тук ми е критиката към ръководството... Можеше да се вземат и повече пари, палмите нямат избор в момента.
Аз лично съм горе долу доволен ако бием Варна и розовите, ще се най щастливия човек на света.
Мислете позитивно - ами ако бяхме розовите.. Без история с 9 загуби от 10 мача,ние даже си води в класирането :) успех и САМО ЛЕВСКИ!!!!
NOMER14 написа:Ганчев имал пари....тцъ-тцъ-тцъ!
На Ганчев Партията му даде и му дава пари.
Един неизвестен петоразряден борец не може да е спечелил повече от един световно известен първоразряден футболист.
Умни момчета, а ръсят глупости като червени бабички пред блока. Знам, сега ще последва дежурната реплика за зависимост от хазарта. На сериозно женен човек кой ще му позволи такива харчове!
И друго ще ви кажа. Чужди и лесно спечелени пари лесно се раздават, а собствени и мъчно заработени пари си ги гушкаш. Всеки от нас го знае от собствен опит.
И накрая поздрав от една Велика Левскарка:
https://www.youtube.com/watch?v=oH6rxFJaf50
Това сериозно ли го написа? Точно ти? Г.з. е вреден, много вреден за Левски и ще го осъзнаете по трудния начин. Наркосите са рак, а той поне частично се лекува, наСкосите са спин - нелечим. Да го кажем и така - 1913 и 1918 не бяха фатални за българшината в Македония, но 1944 - да. Изводите - всеки сам за себе си
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
Надграждането е факт. Игрово се създаде илюзията след първите срещи, че ще порим наред, но не е баш така. Което също не е особено голям проблем и донякъде е очаквано. Първото място също е много условно, защото Лудогорец са с три срещи по-малко и нормално да мислим, че ще си ги вземат и ще излезе, че сме на 3 точки от тях. Тепърва ще има спадове при играчите (някои си ги знаем добре - Джемили и Фадига). Нивата е дълга, а шампион се става трудно в конкуренцията на Лудогорец.
Някой някъде писа, че ако Лудогорец изчезнали, Левски щял да намери своето място... Ами не, Левски трябва да стане шампион в конкуренцията на Лудогорец и вероятно ще е една от най-сладките титли в историята ни. Вреден, набеден, нагласен или не, Лудогорец е нужен за конкуренцията в първенството ни. Вижда се колко сме далеч от всички на футболната карта в Европа.
Някой някъде писа, че ако Лудогорец изчезнали, Левски щял да намери своето място... Ами не, Левски трябва да стане шампион в конкуренцията на Лудогорец и вероятно ще е една от най-сладките титли в историята ни. Вреден, набеден, нагласен или не, Лудогорец е нужен за конкуренцията в първенството ни. Вижда се колко сме далеч от всички на футболната карта в Европа.
Serafim написа:Надграждането е факт. Игрово се създаде илюзията след първите срещи, че ще порим наред, но не е баш така. Което също не е особено голям проблем и донякъде е очаквано. Първото място също е много условно, защото Лудогорец са с три срещи по-малко и нормално да мислим, че ще си ги вземат и ще излезе, че сме на 3 точки от тях. Тепърва ще има спадове при играчите (някои си ги знаем добре - Джемили и Фадига). Нивата е дълга, а шампион се става трудно в конкуренцията на Лудогорец.
Едно е надиграване, друго е “удушване” на конкуренцията. Те са плевел. Не отричам, че игрово и управленски са над нас и то с много. Те купуват футболисти от първа дивизия в Бразилия, ние ги събираме с Джери из сертана и ако може без договори. Ако ги бием - страхотно, но ще е инцидентно и един път…Нямаме аргументи да се борим с тях и дори от някъде да си изсипе една камара подозрителни пари ще се получи нещо ала Панчарево или дори по-лошо - Пловдивско канарче.
-
- Контакти:
То веднъж-дваж се случи вече. Божков и преди него Русев наляха много пари в Левски. От къде, какви пари и какви са последствията за клуба след това е отделна тема. Но се наляха много повече пари, отколкото средствата, с които оперира сега клуба. Та важно е и как се управляват тия средства.
Вече колко пречат Лудогорец с упреците към тях за съдийски комфорт, което общо-взето се приема за най-големия проблем също може да е тема за размисъл за това как в исторически план и Левски, и ЦСКА са го имали. ГГ преди време каза как са се уреждали титли, включи и Сираков в това си изказване. Тук членове на форума коментираха годините, когато Чорни беше собственик. От дистанцията на времето се позабравят тия неща.
Ако Лудогорец го няма/ше, вероятно ще изглежда, че първенството ни е доста завързано. Отбора, тогава собственост на ГГ щеше да има няколко титли, Морето и Локото по една-две и те, и така. Ние нямаме второ място от 2016 насам, като гледам... Но в Европа веднага лъсва колко ни е зле футбола. И въпреки, че Лудогорец не постигат и те нищо особено, предвид техните претенции, все пак сравнително редовно играят в групи на ЕКТ. Така погледнато, тавана на отборите ни в ЕКТ щеше да е отстраняването на един-два съперника, а участие в групи само някаква мечта.
Трябва другите отбори да се подобряват и да постигат успехи, а не да чакаме Лудогорец да се разпадне.
Вече колко пречат Лудогорец с упреците към тях за съдийски комфорт, което общо-взето се приема за най-големия проблем също може да е тема за размисъл за това как в исторически план и Левски, и ЦСКА са го имали. ГГ преди време каза как са се уреждали титли, включи и Сираков в това си изказване. Тук членове на форума коментираха годините, когато Чорни беше собственик. От дистанцията на времето се позабравят тия неща.
Ако Лудогорец го няма/ше, вероятно ще изглежда, че първенството ни е доста завързано. Отбора, тогава собственост на ГГ щеше да има няколко титли, Морето и Локото по една-две и те, и така. Ние нямаме второ място от 2016 насам, като гледам... Но в Европа веднага лъсва колко ни е зле футбола. И въпреки, че Лудогорец не постигат и те нищо особено, предвид техните претенции, все пак сравнително редовно играят в групи на ЕКТ. Така погледнато, тавана на отборите ни в ЕКТ щеше да е отстраняването на един-два съперника, а участие в групи само някаква мечта.
Трябва другите отбори да се подобряват и да постигат успехи, а не да чакаме Лудогорец да се разпадне.
Баси глупостите - ще пиша дълъг пост довечера, че в момента ми звучите като припоци. Оф, то вие си играете и някаква имагинерни вечно дерби…
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
Време беше да се включиш и ти. :)
Чакай, не беше ли ти тоя, който каза, че по времето на Чорни сме взимали така мачовете и ние?
Чакай, не беше ли ти тоя, който каза, че по времето на Чорни сме взимали така мачовете и ние?
-
Соц. мрежите гърмят днес за нЕкво спречкване между Миланов и Ел Джем' ...
-
- Контакти:
Той Джемили два мача играе, два само фигурант.
Във Фейсбук има страница на Станислав Генчев, която не знам дали е официална, дали е фен такава, но там има информация (от първи лице, т.е. уж от Генчев), че конфликт между Джемили и Миланов няма.
Във Фейсбук има страница на Станислав Генчев, която не знам дали е официална, дали е фен такава, но там има информация (от първи лице, т.е. уж от Генчев), че конфликт между Джемили и Миланов няма.