Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 23 авг 2024 12:21

tmanolov написа:Така е, носи атмосфера, но в конректния случай хем е много по-рисково, хем ще спечелим по-малко пари - каква е логиката? Еднократен акт, догодина ще го мислим какво и как. Отлагането на мачове заради ЕКТ е добра практика и аз съм ЗА, стига да се ограничи до 1-2 мача и това е.
П.С. И сам знаеш, че прецедентното право е неприложимо в България, за разлика от САЩ.

Не става въпрос за право , а за възможност. Ако днес откажем публика на припоците , защото така ни изнася ......с какви очи ще мрънкаме ако да кажем !!!ХИПОТЕТИЧНО!!! кръг преди края сме с равни точки с Черно море , гостуваме на Тича и мача е с решаващо значение за мястото на баража. Излиза Илиян Илиев (защото там кой президент , кой деректор , не се знае) преди мача и казва - Те ще дойдат много фенове на Левски , нашата полиция няма да се справи , ще е по тъмно , не искаме да имат фенове , другия сезон и ние няма да имаме на Георги Аспарухов.
Какво ще му кажем ?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 авг 2024 12:32

Илиан Илиев може само да го предложи, но дали ще се приеме не зависи само от него.

Предвид горното и създалото се форсмажорно обстоятелство, СТК при БФС на основание чл. 52, и във връзка с чл. 54, ал. 4, буква а/, предвид чл. 29, ал.3 и 4, от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2024-2025, приема предложението на ПФК „Левски“ София, като насрочва срещата от VIII-ми кръг на Първа лига, между ПФК „Левски“ – София и ПФК „ ЦСКА-София“ София за 14.09.2024 година, като срещата ще се играе на стадион „Виваком-Георги Аспарухов“ без допускане на гостуваща публика. С цел равнопоставеност между двата отбора, ответната среща от сезон 2024/2025 в XXIII – кръг на Първа лига, между отборите на ПФК „ЦСКА-София“ София – ПФК „Левски“ Сф ще се играе на домакинския стадион на ПФК „ЦСКА-София“ София отново без допускане на гостуваща публика.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 авг 2024 12:39

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:Така е, носи атмосфера, но в конректния случай хем е много по-рисково, хем ще спечелим по-малко пари - каква е логиката? Еднократен акт, догодина ще го мислим какво и как. Отлагането на мачове заради ЕКТ е добра практика и аз съм ЗА, стига да се ограничи до 1-2 мача и това е.
П.С. И сам знаеш, че прецедентното право е неприложимо в България, за разлика от САЩ.

Не става въпрос за право , а за възможност. Ако днес откажем публика на припоците , защото така ни изнася ......с какви очи ще мрънкаме ако да кажем !!!ХИПОТЕТИЧНО!!! кръг преди края сме с равни точки с Черно море , гостуваме на Тича и мача е с решаващо значение за мястото на баража. Излиза Илиян Илиев (защото там кой президент , кой деректор , не се знае) преди мача и казва - Те ще дойдат много фенове на Левски , нашата полиция няма да се справи , ще е по тъмно , не искаме да имат фенове , другия сезон и ние няма да имаме на Георги Аспарухов.
Какво ще му кажем ?

Ми трябва СТК да реши, а понеже е краят на първенството, ерго няма възможност за реципрочност в рамките на това първенство, следва да му откаже. Реално решението на СТК е правно издържано. Виж, и аз меко казано не харесвам г.з., но това му решение, както и действията му в последната седмица (реално игралият се мач в Разград, вместо стандартното полягане и сериозният отпор срешу Кабаков в поредни декларации) са повече от позитивни. И както винаги сме казвали, важен е Левски, а не тоделна личност - когато г.з. действа в полза на Левски, има моята подкрепа. Точно както съм подкрепял наркосите в много редките им случаи, в които не са носили вреда на любимия ми отбор.

П.С. Само от мен ще имат над 500 кинта от този мач, които, ако се играе на националния, няма да получат, щото там не стъпвам за мач на припоците. И много хора ще доведат децата си на мача - аз лично планирам да го направя. на националния и с друга агитка - абсурд да си изложа децата на риск
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 авг 2024 12:56

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:

Какво ще му кажем ?

Ми трябва СТК да реши, а понеже е краят на първенството, ерго няма възможност за реципрочност в рамките на това първенство, следва да му откаже. Реално решението на СТК е правно издържано. Виж, и аз меко казано не харесвам г.з., но това му решение, както и действията му в последната седмица (реално игралият се мач в Разград, вместо стандартното полягане и сериозният отпор срешу Кабаков в поредни декларации) са повече от позитивни. И както винаги сме казвали, важен е Левски, а не тоделна личност - когато г.з. действа в полза на Левски, има моята подкрепа. Точно както съм подкрепял наркосите в много редките им случаи, в които не са носили вреда на любимия ми отбор.

П.С. Само от мен ще имат над 500 кинта от този мач, които, ако се играе на националния, няма да получат, щото там не стъпвам за мач на припоците. И много хора ще доведат децата си на мача - аз лично планирам да го направя. на националния и с друга агитка - абсурд да си изложа децата на риск

Не става въпрос дали го харесваме или не.
Сираков ВЪН!!! By the way
Става въпрос за принципи.
Сега като се сещам , че беше предлагал да въртим педер.....модерни номера около трансфери на футболисти ала оригиналната чорба , които прекратиха договора и в същия ден подписаха нов със Спас Делев само и само да прецакат Пирин. Та точно ти надали си застъпник за принципните постъпки , но в случая става въпрос за точно това - Принципи.
Предложението на Сираков реално забранява при добро стечение на обстоятелствата на 20 плюс хиляди левскари да подкрепят Левски в ответния мач.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 авг 2024 13:42

„ПФК Левски“, подкрепя решението на СТК към БФС двубоят с „ЦСКА-София“ от 8-и кръг на Първа лига да се играе на стадион „Георги Аспарухов“ по следните причини:

1. „ПФК Левски“ е категорично против отлагане на срещата. След паузата за национални отбори биха се събрали 3 седмици без футбол в разгара на сезона, което е недопустимо за нас.

2.„ПФК Левски“ няма вина за невъзможността да се използва Националния стадион „Васил Левски“. При така стеклите се обстоятелства и липсата на друго неутрално спортно съоръжение, което има капацитета да приеме срещата, не остава друга алтернатива.

3. Полицията категорично отказва да охранява гостуващи фенове на клубните стадиони при двубои с такъв заряд.

Считаме, че решението не облагодетелства нито един от двата клуба и е единственото възможно в така създалата се ситуация.

„ПФК Левски“ подкрепи идеята за мач без гостуващи фенове, но само с оглед на ситуацията за следващите два двубоя, а не по принцип, каквито инсинуации се появиха в медийното пространство.

Тези срещи и занапред ще се играят на стадион „Васил Левски“, когато условията там го позволяват.

От ръководството на „ПФК Левски“

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 авг 2024 13:51

LoveAndPeace написа:Не става въпрос дали го харесваме или не.
Сираков ВЪН!!! By the way
Става въпрос за принципи.
Сега като се сещам , че беше предлагал да въртим педер.....модерни номера около трансфери на футболисти ала оригиналната чорба , които прекратиха договора и в същия ден подписаха нов със Спас Делев само и само да прецакат Пирин. Та точно ти надали си застъпник за принципните постъпки , но в случая става въпрос за точно това - Принципи.
Предложението на Сираков реално забранява при добро стечение на обстоятелствата на 20 плюс хиляди левскари да подкрепят Левски в ответния мач.

Айде пак сламени човечета - създаваме си фиктивна теза и си я оборваме :) Така, умен човек си, макар и маркиран с умнокрасивия вирус, затова ще ти го кажа отново - аз съм патриот и левскар - всичко, което е добро за България и Левски, за мен е ок и аз съм ЗА, независимо кой го е предложил и какъв е неговият произход. И за да не влезеш в излишни дитирамби - това е многовековната политика на създателката на САЩ, а и на самите САЩ, но без да го заявяват гласно - Великобритания няма вечени приятели, има вечни интереси!

В този ред на мисли, като иде реч точно за принципи, е много по-добре въпросният мач да се играе на Герена, дори с цената на 15 000 левскари (повече няма как да отидат - рестрикции, знаеш как е) за пореден път да припознаят Литекс и да им оставят едни 200 000 лева в касичката. Ако въпросните 15 000 левскари са истински левскари, а не глорихънтъри и припоци, то те ще отидат да подкрепят отбора си и на мача с Крумовград, Арда, Черно море и т.н. Това е моето мнение и то е базирано точно на принципи
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 авг 2024 13:55

Браво на ръководството - това е правилният начин и поведение. Би било прекрасно изметта в Б да бойкотира, щото са си припоци по душа и имат зависимости, и да отидем само нормални хора на "дербито" - бях на последния мач на Литекс на този стадион, ще отида и на първия им след завръщането в А група, жалко, че ЦСКА умрЕ и няма пак да видя изгинения от ушеФ сектор Г, макар и при кофти резултат

1914.1902 написа:„ПФК Левски“, подкрепя решението на СТК към БФС двубоят с „ЦСКА-София“ от 8-и кръг на Първа лига да се играе на стадион „Георги Аспарухов“ по следните причини:

1. „ПФК Левски“ е категорично против отлагане на срещата. След паузата за национални отбори биха се събрали 3 седмици без футбол в разгара на сезона, което е недопустимо за нас.

2.„ПФК Левски“ няма вина за невъзможността да се използва Националния стадион „Васил Левски“. При така стеклите се обстоятелства и липсата на друго неутрално спортно съоръжение, което има капацитета да приеме срещата, не остава друга алтернатива.

3. Полицията категорично отказва да охранява гостуващи фенове на клубните стадиони при двубои с такъв заряд.

Считаме, че решението не облагодетелства нито един от двата клуба и е единственото възможно в така създалата се ситуация.

„ПФК Левски“ подкрепи идеята за мач без гостуващи фенове, но само с оглед на ситуацията за следващите два двубоя, а не по принцип, каквито инсинуации се появиха в медийното пространство.

Тези срещи и занапред ще се играят на стадион „Васил Левски“, когато условията там го позволяват.

Непринуден написа:

kabaka
Контакти:

Мнениеот kabaka » 23 авг 2024 14:26

Полицията да се стяга, защото със сигурност ще се съберат няколко хиляди оранжеви извън стадиона и може да им се наложи пак да вадят водните оръдия...

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 авг 2024 14:35

kabaka написа:Полицията да се стяга, защото със сигурност ще се съберат няколко хиляди оранжеви извън стадиона и може да им се наложи пак да вадят водните оръдия...

Извън кой стадион? Че до нашия винаги е бил с шествие под съпровода на милиционерите. Иначе, ако искат, да си сложат видеостена до Кочинпарк Екотой Арена (ъндър канстръкшън) и да си гледат и се събират колкото си искат :mrgreen:
Непринуден написа:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 авг 2024 15:00

1914.1902 написа:„ПФК Левски“, подкрепя решението на СТК към БФС двубоят с „ЦСКА-София“ от 8-и кръг на Първа лига да се играе на стадион „Георги Аспарухов“ по следните причини:

С още по големи букви от наркосите: "Сираков вън". :))))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”