Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Подреждащите тетрис пак не са в час, но иначе искали да управляват клуба и пишат "Сираков вън". Вместо да драскат безсмислени декларациики, по - добре да възстановят парите от глобите, които донесоха на клуба.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
realno написа:Подреждащите тетрис пак не са в час, но иначе искали да управляват клуба и пишат "Сираков вън". Вместо да драскат безсмислени декларациики, по - добре да възстановят парите от глобите, които донесоха на клуба.
Бай Тошо го е казал: "Ти не немаш пари, не може да решаваш". Ми на стадиона би трябвало да има камери. Да прегледат записите и така. Да не говорим, че глобата можеше и да не е само парична, ако бфс се беше натегнало.
- metodito
- Контакти:
d
Последна промяна от metodito на 22 авг 2024 17:13, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Остави кой-какъв е бил.metodito написа:Кажи честно, някой от вашите е бил "бранник", нали?
А не, важно ми е.
Русия при Путин е точно либерална икономика, каквато е и на Запад. И той, както фон Лайно и Байдън вкарва нелегални джигити в Русия и то с милиони. И там, както на Запад, в големите медии няма да прочетеш за престъпленията им. Не забравяй, че лично Клаус Шваб преди 20-ина години го гали по главата.
Иначе в главата ти е пълна каша. Това ляво-дясно, национализъм, социализъм, комунизъм, нацизъм. За нищо ги нямаш.
Последна промяна от metodito на 22 авг 2024 16:58, променено общо 1 път.
metodito написа:Бай Тошо го е казал: "Ти не немаш пари, не може да решаваш". Ми на стадиона би трябвало да има камери. Да прегледат записите и така. Да не говорим, че глобата можеше и да не е само парична, ако бфс се беше натегнало.
Кой да ги прегледа бре, Мето :) Голям човек стана, а още вярваш в дядо Коледа (или Мраз - както повече те кефи) :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- metodito
- Контакти:
tmanolov написа:metodito написа:Бай Тошо го е казал: "Ти не немаш пари, не може да решаваш". Ми на стадиона би трябвало да има камери. Да прегледат записите и така. Да не говорим, че глобата можеше и да не е само парична, ако бфс се беше натегнало.
Кой да ги прегледа бре, Мето :) Голям човек стана, а още вярваш в дядо Коледа (или Мраз - както повече те кефи) :mrgreen:
По искане на нашето ръководство.
metodito написа:tmanolov написа:metodito написа:Бай Тошо го е казал: "Ти не немаш пари, не може да решаваш". Ми на стадиона би трябвало да има камери. Да прегледат записите и така. Да не говорим, че глобата можеше и да не е само парична, ако бфс се беше натегнало.
По искане на нашето ръководство.
па нали точно те издигнаха това рАководство (за което напоследък не мога да се оплача) - тоя плакат е за парлама - и едните, и другите са от "нашата" Партия с главното П :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Станислав Генчев за Левски – ЦСКА - София: Футболът е за феновете, предпочитаме да има фенове
Старши треньорът на Левски Станислав Генчев коментира преместването на предстоящия мач срещу ЦСКА - София от осмия кръг на efbet Лига на стадион „Георги Аспарухов“.
"От клуба ще излезем със становище за мача с ЦСКА - София, аз предпочитаме да има фенове. За мен отлагане на мача не е вариант, защото преди това има прекъсване и повече от 20 дни няма да има официален мач. Най-добър вариант може би беше да се обърнат VIII и X кръг, но явно това е отпаднало и трябва да се съобразим с решението. Предпочитам да се концентрирам за мача с Хебър. Още на първата тренировка след мача в Лудогорец направихме анализ, показахме грешките на футболистите, дори въпреки съдията можехме да спечелим, днес имаше хубав анализ на Детелин Баялцалиев за съдийството. В Разград не заслужавахме да загубим и футболистите нямат търпение да дойде следващият мач и да се върнем на победния път.
Футболът е за феновете, казах го, трябва да има и гостуващи, и домакински фенове, разбира се. Само можем да гадаем дали ще има промяна в позицията на БФС, ще изчакаме и ще видим. Със сигурност търся вината в себе си, когато нещо не се получи. Системата на игра няма да я сменяме, колкото повече се използва една система, това е добре за футболистите. Пак бих започнал със същия титулярен състав в Разград - грешка в системата и титулярния състав според мен нямаше. Други бяха грешките, които анализирахме.
Асен Митков е добре, ще е на линия. Фабио Лима - нека днес мина тренировката, нямаме контузени. Трима трябва да отпаднат. Рано или късно трябва да кажем на някой, че отпада от групата, друг - че няма да играе, това е част от треньорската професия. Имаме право на само пет смени, няма как да влязат десет човек, не се притеснявам от това. Утре ще бъде коренно различен мач, в Разград играхме срещу най-добрите футболисти в България, утре ще е различен мач и очаквам да се представим така, както досега се представяхме в домакинствата.
Работа на треньорите е да няма подценяване, направихме дълъг разбор на мача с Лудогорец, след това имахме разбор и за Хебър - това не е слаб отбор. Фокусът на футболистите според мен поне е много добър. Футболистите искат да се върнат към победния път. Рано или късно идва момент, в който всеки отбор губи. Загубата идва във време, в което да ни покаже какво трябва да подобрим, да ни даде насоки, защото когато бием с 4:0, 5:0, можем да се заблудим. Във всеки мач има грешки, винаги наблягаме на тях. Не мисля, че тази загуба ще се отрази на отбора", каза 43-годишният специалист.
Старши треньорът на Левски Станислав Генчев коментира преместването на предстоящия мач срещу ЦСКА - София от осмия кръг на efbet Лига на стадион „Георги Аспарухов“.
"От клуба ще излезем със становище за мача с ЦСКА - София, аз предпочитаме да има фенове. За мен отлагане на мача не е вариант, защото преди това има прекъсване и повече от 20 дни няма да има официален мач. Най-добър вариант може би беше да се обърнат VIII и X кръг, но явно това е отпаднало и трябва да се съобразим с решението. Предпочитам да се концентрирам за мача с Хебър. Още на първата тренировка след мача в Лудогорец направихме анализ, показахме грешките на футболистите, дори въпреки съдията можехме да спечелим, днес имаше хубав анализ на Детелин Баялцалиев за съдийството. В Разград не заслужавахме да загубим и футболистите нямат търпение да дойде следващият мач и да се върнем на победния път.
Футболът е за феновете, казах го, трябва да има и гостуващи, и домакински фенове, разбира се. Само можем да гадаем дали ще има промяна в позицията на БФС, ще изчакаме и ще видим. Със сигурност търся вината в себе си, когато нещо не се получи. Системата на игра няма да я сменяме, колкото повече се използва една система, това е добре за футболистите. Пак бих започнал със същия титулярен състав в Разград - грешка в системата и титулярния състав според мен нямаше. Други бяха грешките, които анализирахме.
Асен Митков е добре, ще е на линия. Фабио Лима - нека днес мина тренировката, нямаме контузени. Трима трябва да отпаднат. Рано или късно трябва да кажем на някой, че отпада от групата, друг - че няма да играе, това е част от треньорската професия. Имаме право на само пет смени, няма как да влязат десет човек, не се притеснявам от това. Утре ще бъде коренно различен мач, в Разград играхме срещу най-добрите футболисти в България, утре ще е различен мач и очаквам да се представим така, както досега се представяхме в домакинствата.
Работа на треньорите е да няма подценяване, направихме дълъг разбор на мача с Лудогорец, след това имахме разбор и за Хебър - това не е слаб отбор. Фокусът на футболистите според мен поне е много добър. Футболистите искат да се върнат към победния път. Рано или късно идва момент, в който всеки отбор губи. Загубата идва във време, в което да ни покаже какво трябва да подобрим, да ни даде насоки, защото когато бием с 4:0, 5:0, можем да се заблудим. Във всеки мач има грешки, винаги наблягаме на тях. Не мисля, че тази загуба ще се отрази на отбора", каза 43-годишният специалист.
- Странджата
- Контакти:
Кой според вас ще си даде стадиона, за да бъдат на него феновете на Левски и тирето за срещата между двата отбора? И кой ще спечели от евентуално отлагане? А и кой ще поеме отговорността за това, че програмата не е съобразена със заетостта на националния стадион?
П.С. Размяната на двата кръга е може би възможно решение, но то вече засяга всички отбори ...
П.С. Размяната на двата кръга е може би възможно решение, но то вече засяга всички отбори ...
- LoveAndPeace
- Контакти:
Аууу Генчев най-добре да се готви за лайняната буря , която го чака.
Най-милото ни Мило и съпругът на Господарката няма да оставят нещата така.
Съвсем скоро ще разберем каква му е заплатата , кой какво казал на кой в съблекалнята .............
Най-милото ни Мило и съпругът на Господарката няма да оставят нещата така.
Съвсем скоро ще разберем каква му е заплатата , кой какво казал на кой в съблекалнята .............