Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Вълчан » 21 авг 2024 19:53

Всичко е ясно. Мач на Герена....5-0 за сините и нов треньор за гостите след това и нов фолклор за агитката.
Последна промяна от Вълчан на 21 авг 2024 19:53, променено общо 1 път.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 авг 2024 19:53

tmanolov написа:
1914.1902 написа:От ПФК Левски ще кажат ли, че не искат да се отлага мача с ПФК ЦСКА - София ЕАД?

Това ще е истинският тест за еманципацията на човека, т.е. г.з., който си е платил и лихвите върху лихвите. Както и на великия левскар, дето е начело на БФС. Следя с интерес. Дисега винаги съм бойкотирал мача с Литекс, именно защото се играе на национала, а там е играем за първенство със селски тимчета и си е вид припознаване от наркоси и наСкоси. Ако мачът се играе на Герена, веднага вземам билет за вип-а

За пръв път явно ще ходя на мач - поздравления за замесените, които и да са те! И ще оставя нещо и в магазина. Баси, не съм бил на мач с Литекс, откакто си тръгнаха на полувремето и едва ме удържаха да не скоча на сръбската мастия, дето някои тук величаят. Браво отново!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 авг 2024 19:55

tmanolov написа:
metodito написа:
tmanolov написа:- вторият аспект е раздухването на въпросната простъпка (ако я има изобщо, в което се съмнявам) - и точно в това, въпросните БГЛ са не просто виновни, а много виновни, защото те допринасят (волно или неволно) за нагнетяване на общественото недоволство, което пък от своя страна води до липсата на възможност БФС да си затвори очите. Така достатъчно ясен ли съм?

Ъъъъ... демек, да го сметем под килима, какво толко станало? Това ли казваш?

Ъъъъъ, демек, да не се правим на по-католици от папата, това казвам. Как беше - за припознаване на чорбари може, ама за тетриси не може

Какви тетриси, човек? Тези носят огромна репутационна вреда на клуба. И финансова. Да не говорим, че срам за името на клуба. В смисъл, омаловажаваш постъпката ли им, какво?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 авг 2024 19:57

vlong написа:Айде ,стига със значението на тази свастика.Много добре знаете,че тези ,които го правят бъкел си нямат понятие,чули са там нещо за Хитлер ,или защото си мислят ,че е модерно,или се мислят за чистокръвни,или просто толкова им е акъла.Ходят да предизвикват безредици и някой ги организира.Едва ли такъв примат ще се вдигне да ходи до Разград и да купува билети ей така да си покаже тетриса.

И за онея с кафевите ризи от началото на 30-те в Берлин така са говорили...
Последна промяна от metodito на 21 авг 2024 19:58, променено общо 1 път.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 авг 2024 19:58

metodito написа:
tmanolov написа:
metodito написа:
tmanolov написа:- вторият аспект е раздухването на въпросната простъпка (ако я има изобщо, в което се съмнявам) - и точно в това, въпросните БГЛ са не просто виновни, а много виновни, защото те допринасят (волно или неволно) за нагнетяване на общественото недоволство, което пък от своя страна води до липсата на възможност БФС да си затвори очите. Така достатъчно ясен ли съм?

Ъъъъ... демек, да го сметем под килима, какво толко станало? Това ли казваш?

Ъъъъъ, демек, да не се правим на по-католици от папата, това казвам. Как беше - за припознаване на чорбари може, ама за тетриси не може

Какви тетриси, човек? Тези носят огромна репутационна вреда на клуба. И финансова. Да не говорим, че срам за името на клуба. В смисъл, омаловажаваш постъпката ли им, какво?

Да, омаловажавам я - кво се правите на ощипани госпожици. И това си е тетрис! А ревът на някои наСкоси е вреден точно колкото малоумщината на наркосите
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 авг 2024 20:08

metodito написа:Кажи честно, някой от вашите е бил "бранник", нали?
Остави кой-какъв е бил.
Ама... Харесва ли ти тоя двоен аршин ?
Това налагане на исляма и ЛГБТ, чрез типично-комунистически методи ?

Ако търсиш десен национализъм... Погледни Путинова Русия.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 21 авг 2024 20:28

metodito написа:
scooool написа:Съобразявайте се малко, хората искат да управляват и ги разбират нещата, даже и един младши ку клукс може да спретнат до 21 години.

А ако неонацистката символика се използва без задна мисъл? ОК, логично е да е с мисъл да нанесе финансови вреди на клуба. Но допускаш ли, че може и да не е така. И че имаме по-голям проблем. Те биха могли да са използвани, но говорим за хора, които не трябва въобще да са привърженици на този клуб. Това е срамно. А ако са употребявани, то кой стои зад това? Знаем същите хора на антипростест за кого ходеха.
Е, "Левски" се нарежда до клубове от ранга на "Марсилия", Юве и Реал. Макар че последните май се справиха с "викингите". Готино звучи да сме в един кюп с тези, ма в този случай - не.

Мето, честно казано не, не допускам да се прави без задна мисъл! Абсолютно умишлено и с умисъл да се наслагва излишно напрежение когато отбора върви.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 21 авг 2024 21:01

Играха на сигурно, без публика..... Толкова ли няма един стадион да приеме този мач!!!! Единственият плюс, е ако розовите издънят в Кърджали и после с Ботев, може да играем с тях в правилния момент, но доста но-та

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 21 авг 2024 21:06

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Кажи честно, някой от вашите е бил "бранник", нали?
Остави кой-какъв е бил.
Ама... Харесва ли ти тоя двоен аршин ?
Това налагане на исляма и ЛГБТ, чрез типично-комунистически методи ?

Ако търсиш десен национализъм... Погледни Путинова Русия.

Не, че ме интересува за вашата особена тъпа дискусия, но имаш ли представа какво е национал-социализъм и какво е национализъм? Или изобщо знаеш ли какво е крайно дясно ? Понякога пишете глупости, колкото да не заспите.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 21 авг 2024 21:24

tmanolov написа:
tmanolov написа:Това ще е истинският тест за еманципацията на човека, т.е. г.з., който си е платил и лихвите върху лихвите. Както и на великия левскар, дето е начело на БФС. Следя с интерес. Дисега винаги съм бойкотирал мача с Литекс, именно защото се играе на национала, а там е играем за първенство със селски тимчета и си е вид припознаване от наркоси и наСкоси. Ако мачът се играе на Герена, веднага вземам билет за вип-а

За пръв път явно ще ходя на мач - поздравления за замесените, които и да са те...

И аз така. Този цирк не трябва да се изпуска! Аз ще съм във В, да е живот и здраве. Не помня с ОМ от мачовете на синята приказка или на един мач с Черно море следващата година ми е последното гледане на мач на любимия отбор там?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”