Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 16 авг 2024 13:13

Някой пак е нахранил Васко, Борето, Пепи, Жельо и компания :oops: :oops:

https://www.youtube.com/watch?v=vHH1bTSHDZc

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 16 авг 2024 16:48

vlong написа:Сираков vs Сираков

https://www.24chasa.bg/sport/article/18672148

Така стана, да!
но, пък знае ли човек - всяко зло, за добро :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 авг 2024 08:37

Добро утро, минавам да напомня коя тема е това, ако някой не знае:

Левски: Всичко около клуба

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 авг 2024 10:14

Един колега отвори темата за амебата Виктор Вутов. Ако още има някой, който мисли този гьозтепар за левскар, да погледне къде е преди един от най-важните ни мачове на този етап от сезона:

Екстаз сред феновете на Фенербахче за мача срещу Гьозтепе на Мъри Стоилов
...
Виктор Вутов, пратеник на Gong.bg в Измир.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 авг 2024 10:42

futbolqga написа:Един колега отвори темата за амебата Виктор Вутов. Ако още има някой, който мисли този гьозтепар за левскар, да погледне къде е преди един от най-важните ни мачове на този етап от сезона:

...

И Васко ще отиде на мача в Измир също, все топ левскари, които се интересуват толкова много от ПФК Левски.

Наистина ли някой иска тези хора, които не искат да гледат ПФК Левски, да управляват клуба?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 17 авг 2024 12:04

1914.1902 написа:
futbolqga написа:Един колега отвори темата за амебата Виктор Вутов. Ако още има някой, който мисли този гьозтепар за левскар, да погледне къде е преди един от най-важните ни мачове на този етап от сезона:

...

И Васко ще отиде на мача в Измир също, все топ левскари, които се интересуват толкова много от ПФК Левски.

Наистина ли някой иска тези хора, които не искат да гледат ПФК Левски, да управляват клуба?

Защо да не го гледат ?
Те няма да управляват клуба.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2024 00:23

1914.1902 написа:

...

Няма нормален журналист, който да не иска да отрази представянето на отбора на най-добрия български треньор срещу един от най-добрите стратези на нашето време, а именно - Жозе Моуриньо.
За ваш ужас обаче, злия нарко рибар се върна в мача и в крайна сметка изравни за 2-2, след като изоставаше с 0-2 от многомилионната селекция на Жозето.
Колкото до въпросните журналисти, единият си гледаше мача на Левски на таблетчето. Баси пича, а? Гледаш на живо отборите на такива треньорски гении на прекрасно спортно съоръжение, а същевременно гледаш и любимия Левски онлайн. Трябва да сме благодарни на съвременните технологии за такива спортни (двойни) празници за ценители. 8-)
ПП Никой от тях не се е засилил да управлява клуба, така че спете спокойно. По една злобарка там, някакво билково чайче за жлъчката и лека, спокойна нощ. Рибаря не се издъни, но има време. ;) Ще ликувате все някога.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 авг 2024 00:32

Пак си си съчинил някакъв филм в главата и пишеш абсолютно излишно. :lol:

И преди ви го бях казал, не се интересувам много от първенства, които не ги дават по телевизията и в които едва ли има човек на улицата, който би ми изредил всички отбори с треньорите и капитаните им.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2024 00:45

1914.1902 написа:....
И преди ви го бях казал, не се интересувам много от първенства, които не ги дават по телевизията и в които едва ли има човек на улицата, който би ми изредил всички отбори с треньорите и капитаните им....

Aха, ясно. Не се интересуваш от тези първенства, обаче ни информираш кой ще ходи да гледа мачове от тях, респективно да отразява в ролята си на журналист(и).
Нещо ти става, тая неприкрита неприязън към "рибарите" ти замъглява здравия разум, казвам го с най-приятелски чувства, понеже преди не беше такъв. :/
И тая цялата информация кой къде щял да ходи да гледа еди кого си я изляхте вие, де не спирате да ревете, че имало разединение, разделение и т.н. ... Никой не го ебе кой къде ще ходи, обаче вие "обединителчетата" решихте да го излеете във форума, все едно всеки левскар сън не спи, та белким узнае къде ще ходи злия Очко и злия Вутов.

Всички са мирнали, смирено и свалят шапки пред Генчев и момчетата, обаче вие продължавате с тъпотиите си, като така наистина разединявате левскарите. Нямаше изобщо да пиша по темата, ама не издържах, като ви прочетох разсмислите.
Това го направихте преди най-очаквания от цяла България мач на Левски!
Не ви ли е срам, бе!?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”