Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 15 авг 2024 22:41

Всички левскари крещящи в екстаз "червени боклуци" или "бой чорбата по глава, бий,бий,бий" са припознаващи. От 8 г няма нито нито ЦСКА, нито червени фенове, нито чорбари, има само припоци.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 авг 2024 23:55

Serafim написа:.....

Тая маса левскари тогава и тя е на малоумно мнение също, по твоя критерии. И на срамно също, по критерия на Тристан. Аз съм се аргументирал (не че е нужно да го правя, но от уважение към съфорумниците и дискусията), че разграничавам ЦСКА-София и ЦСКА и не го намирам за нужно да ги наричам всеки път тирейци, защото и аз, и ти, и Тристан, и те си знаят какви са. Но лова на вещици ми идва в повече. ....

Масата е стадо, затова като цяло е малоумна в тълкуванието си по този въпрос, в противен случай нямаше да се нарича "маса".
При масата се наблюдава стаден, примитивен начин на мислене, предимно на емоционално ниво, без способности, дадености и най-вече желания, за разумен анализ. Затова е маса. Приоритетите и щастието на масата се свеждат до промоция на кебапчета и Пиринско в Лидл, чесане на суета във ФБ, фукане и копнеж за завист пред близки и приятели, чукане, ежедневен ганьовски тарикатлък, ербаплък и някаква извратена мода, която не желае да признава закон и държава. Какво остава за самосъзнание, родолюбие, морал и всякакви други възвишени за човека състояния и дела.
С тия ли шимпанзета се сравняваш в мнението и позицията си? До там ли искаш да се принизиш, че да го налагаш и в този форум като нещо нормално, щото, разбираш ли, овцете го правят?!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 авг 2024 00:09

Всеки е свободен да бъде левскар толкова, колкото иска и така, както му се ще, с условието да не вреди на Левски. Но за припоците нещата според мене са показателни за това, което е днес България - лишена от морал, от способност да понесе поражение, но да остане с чест, от най-важното - от зачитането на правдата. Затова не е само до клубна принадлежност, а до вярност на принципа, в който се кълнем - да бъдем свободни да живеем в истината!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2024 08:49

Вижте, хора. Повечето... голяма част от левскарите признават, че това е ЦСКА. Вижда се н стадиона. Мразя това словосъчетание "вечно дерби", но нека така се нарича. То има емоционални, идеологически и всякакви значения.
Не е хубаво да припомням, но е добре да не забравяте как и за колко пари дълг беше затрито червеното дружество. И че днес името на отбора ни също можеше да е променено. И то не на един път през последните години. Нали? Има неща, които си ги знаем само ние, но не ги говорим. А и дружеството им беше закрито от една нелегитимна власт, каквато е в последните 30 години. Актът на една нелигитимна власт трябва да счетен също за нелитимен.
Те не са онова? А България днес България от вчера ли е? Ние сме както казах преди Държавата на Шрьодингер. Гледаш картата - има държава. Влизаш в нея - няма държава.
Философски погледнато, дербито е нужно. С кого да е дербито? С проекта Лудогорец? Ми, че думнат утре Кирчо и няма да има с кого да дербим. Славия? Не си сериозен, Странджа. Разбира се, че мачът със Славия е дерби по всички канони на футбола. И благодарение на учудващата за мен добра политика на дебел Венци, и на потроша, в който се намираше "Левски", в последните десетина години, изходът от мачовете ни с тях е непревдвидим. Но вечното дерби е друго. И в оная другата България, то се валидира от международните успехи на двата клуба. Дълги години това бяха най-успешните български клубве в международно отношение. И така си беше чак до началото на нулите. Но и не само. Символният сблъсък между червено и синьо. Самото противопоставяне и нуждата от бинарност, ако щете. Ми на мен със Славия не ми е такава тръпка мача. И това с бинарността... Какво се случи след края на Студената война, когато от бинарност, той мина в монополярност. Всичко си такова мамата, нали?
Искаме, не искаме, това е ЦСКА. И мачовете с тях са си вечно дерби. Другото са идеологизми, нищоговорене и така. Хоуг!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 авг 2024 09:00

Левскарите насищаме и изпълваме цялата палитра от виждания и разбирания. Има и такива от периферията, които не са посветени в сложните нелогочните действия на Престъпниците, легитимирали преди години туй нещу.
По-прецизните левскари трябва постоянно и неуморно да просвещаваме всички. Как ли? Ами, спирам да говоря с приятели, колегите левскари, ако пред мен издават ЦъСКАщи звуци. Чорбарите отдавна съм ги предупредил какво ги чака извън Комунизма. Имаме негласно споразумение да не говорим за български футбол от последните дестина години. Но ако ме ядосат.....

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 16 авг 2024 09:17

tmanolov написа:
darkblue67 написа:
Serafim написа:
tmanolov написа:По-малоумно мнение от интелигентен левскар досега не бях чел, а не е като да не сън чел предостатъчно. Викаш, изнасилил някой детето ти, ма бил 5 години с условна присъда и вече всичко било точно, приемаме го за нормален човек. Заеби, тук нямам какво да добавя! А ние иж бяхме Левски и принципите бяха над всичко, щото по това се различавахме и морално превъзхождахме другите….

Манолов, колкото и да се напъваш да се представяш като някакъв авторитет, финансов и правен експерт, парагон на истината и правдата, човек с вътрешна информация и пр., със всичките си опити да се покажеш, по-скоро излизаш, като един празнодумец. И колкото повече се опитваш и стараеш, толкова повече не ти се получава. И колкото повече не ти се получава, толкова по-арогантен и злобен ставаш. Само последното изречение описва най-точно подвизите ти в този форум. И въпреки безпочвието и празнодумието ти, все пак съм горд, че не само съм попаднал в класацията ти за най-малоумни мнения от интелигентни левскари, ами и даже е на първо място! :)

Между другото, сега като се замисля, в последните години се оказа, че има доста левскари, от които Левски няма нужда. Ироничното е, че точно ти си дал неписаните принципи да си Левскар.
Допреди години (доста) тези левскари, от които клуба нямаше нужда, бяха хората на и около Исуса от Люлин и последвалите след това тумори.

Това ми хареса :-)
на теб е съвсем нормално да ти хареса, но виж от теб не бих се Очудил на припощина и не бих реагирал. От Серафим обаче не го очаквах и реагирах. Вероятно не е трябвало

Манолов, хареса ми какъв психопрофил ти е направил Serafim и ако това ме прави припок, така да е.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 16 авг 2024 10:45

metodito написа:Вижте, хора. Повечето... голяма част от левскарите признават, че това е ЦСКА. Вижда се н стадиона. Мразя това словосъчетание "вечно дерби", но нека така се нарича. То има емоционални, идеологически и всякакви значения.
Не е хубаво да припомням, но е добре да не забравяте как и за колко пари дълг беше затрито червеното дружество. И че днес името на отбора ни също можеше да е променено. И то не на един път през последните години. Нали? Има неща, които си ги знаем само ние, но не ги говорим. А и дружеството им беше закрито от една нелегитимна власт, каквато е в последните 30 години. Актът на една нелигитимна власт трябва да счетен също за нелитимен.
Те не са онова? А България днес България от вчера ли е? Ние сме както казах преди Държавата на Шрьодингер. Гледаш картата - има държава. Влизаш в нея - няма държава.
Философски погледнато, дербито е нужно. С кого да е дербито? С проекта Лудогорец? Ми, че думнат утре Кирчо и няма да има с кого да дербим. Славия? Не си сериозен, Странджа. Разбира се, че мачът със Славия е дерби по всички канони на футбола. И благодарение на учудващата за мен добра политика на дебел Венци, и на потроша, в който се намираше "Левски", в последните десетина години, изходът от мачовете ни с тях е непревдвидим. Но вечното дерби е друго. И в оная другата България, то се валидира от международните успехи на двата клуба. Дълги години това бяха най-успешните български клубве в международно отношение. И така си беше чак до началото на нулите. Но и не само. Символният сблъсък между червено и синьо. Самото противопоставяне и нуждата от бинарност, ако щете. Ми на мен със Славия не ми е такава тръпка мача. И това с бинарността... Какво се случи след края на Студената война, когато от бинарност, той мина в монополярност. Всичко си такова мамата, нали?
Искаме, не искаме, това е ЦСКА. И мачовете с тях са си вечно дерби. Другото са идеологизми, нищоговорене и така. Хоуг!

Методи, два въпроса:
1: Коя е легитимната власт според теб?
2: Извинявай, ама ти извън Дебелец излизал ли си?
Явно не си, защото не спираш да повтаряш, че нямало държава, а всъщност нямаш идея каква прекрасна държава сме, ВЪПРЕКИ усилията на теглещите ни на североизток политикани.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 16 авг 2024 12:49

Сираков vs Сираков

https://www.24chasa.bg/sport/article/18672148
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 авг 2024 12:51

Баааа, Мето е избил рибата. Стига бре, искаш закон, морал, държавност, а припознаваш терету и някакво имагинерно вечно дерби? Не си сериозен, честно!

С колегите умнокрасиви съм на едно мнение в случая, просто защото то е вярното, честното, моралното. И да, имаме почти чудесна държава, само дето материалът е малко кофти, но това е, щото му иде малко в повече сЛободията и безнаказаността. Иначе си живеем почти прекрасно, ама сме мрънкачи от класа и искаме немски заплати, българска безнаказаност и сАвецки цени. Няма как да стане
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 авг 2024 12:55

vlong написа:Сираков vs Сираков

https://www.24chasa.bg/sport/article/18672148

Хубаво е, че са че напомня - много хора го бяха забравили този епизод. А Захари е пич, ма като попаднеш на г.з, обикновено се случва несходство на характерите. Можеше да е при нас, вместо великия неможач Топчо (иначе страхотен левскар, както и божката Митрев)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”