Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Много умно няма що. Идиотите в червено да присъстват на дербито.
Serafim написа:....
За мен малко или много ЦСКА-София си износиха кръста за врътката на ГГ и припознаването на тюрлюгювеча за ЦСКА и за близо десетилетие вече няма много значение дали този или онзи бил нарекъл мача срещу ЦСКА-София софийското дерби, или не. Стигмата си остава и си е част от клуба им и футболния фолклор като цяло. Мисля, че мина времето за лова на вещици кой как изписва името на отбора им, как се обръща към тях и дали нарича срещатата "вечното дерби".....
Надявам се, че се шегуваш.

В противен случай това е един от най-срамните коментари, писани някога в този подфорум от левскар, без да ми се сърдиш.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Странджата
- Контакти:
Серафиме, Серафим си, ама чак до там - хайде холан :) Бих се съгласил с тебе, ако някога бившите червени са носили кръст (между другото те могат да носят само петолъчка, кръстът им е противопоказан). Но те бяха нагли от първия ден на кръвосмешението и не може да има за тях разгрешение.
-
- Контакти:
Стигмата за тях винаги си остава, че припознаха отбора на ГГ. Има и го втория отбор, искащ наследството на фалиралия, който винаги ще припомня това също. Направили са си избора и винаги ще си останат припоци. Който чете, знае, че винаги изписвам името на отбора ЦСКА-София, а когато говоря за фалиралото дружество - ЦСКА. И въпреки всичко, за това казах, че вече отмина времето за лова на вещици кои как ги нарича и изписва името им, защото и децата, които бяха малки тогава знаят много добре историята и майтапите кои отбор победи ЦСКА с 8:0 и тн. Мен не ме интересува особено дали Сираков ги е припознал, дали Гонзо, като президент на БФС ги припознава сега и какво е било мнението му преди, нито на Кокала, нито ме топли това, че Ники Митов каза, че не са баш ЦСКА и пр. В това число и аналогийте на Манолов или мнението на Тристан.
-
- Контакти:
На стадиона срещу числото защо не се пее за гъза на маймуната? И не се вика "турци сте"?
- darkblue67
- Контакти:
Serafim написа:tmanolov написа:По-малоумно мнение от интелигентен левскар досега не бях чел, а не е като да не сън чел предостатъчно. Викаш, изнасилил някой детето ти, ма бил 5 години с условна присъда и вече всичко било точно, приемаме го за нормален човек. Заеби, тук нямам какво да добавя! А ние иж бяхме Левски и принципите бяха над всичко, щото по това се различавахме и морално превъзхождахме другите….
Манолов, колкото и да се напъваш да се представяш като някакъв авторитет, финансов и правен експерт, парагон на истината и правдата, човек с вътрешна информация и пр., със всичките си опити да се покажеш, по-скоро излизаш, като един празнодумец. И колкото повече се опитваш и стараеш, толкова повече не ти се получава. И колкото повече не ти се получава, толкова по-арогантен и злобен ставаш. Само последното изречение описва най-точно подвизите ти в този форум. И въпреки безпочвието и празнодумието ти, все пак съм горд, че не само съм попаднал в класацията ти за най-малоумни мнения от интелигентни левскари, ами и даже е на първо място! :)
Между другото, сега като се замисля, в последните години се оказа, че има доста левскари, от които Левски няма нужда. Ироничното е, че точно ти си дал неписаните принципи да си Левскар.
Допреди години (доста) тези левскари, от които клуба нямаше нужда, бяха хората на и около Исуса от Люлин и последвалите след това тумори.
Това ми хареса :-)
Serafim написа:На стадиона срещу числото защо не се пее за гъза на маймуната? И не се вика "турци сте"?
Щото масата левскари са припоци. И докато за тези с айкю, повлияно от бЕлото, това е нормално, за умни хора като теб не само не е, ами е прегрешение от най-висша степен. Всякакви аналогии с умрелите са срам и позир за всеки левскар, ако е левскар, разбира се
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
на теб е съвсем нормално да ти хареса, но виж от теб не бих се Очудил на припощина и не бих реагирал. От Серафим обаче не го очаквах и реагирах. Вероятно не е трябвалоdarkblue67 написа:Serafim написа:tmanolov написа:По-малоумно мнение от интелигентен левскар досега не бях чел, а не е като да не сън чел предостатъчно. Викаш, изнасилил някой детето ти, ма бил 5 години с условна присъда и вече всичко било точно, приемаме го за нормален човек. Заеби, тук нямам какво да добавя! А ние иж бяхме Левски и принципите бяха над всичко, щото по това се различавахме и морално превъзхождахме другите….
Манолов, колкото и да се напъваш да се представяш като някакъв авторитет, финансов и правен експерт, парагон на истината и правдата, човек с вътрешна информация и пр., със всичките си опити да се покажеш, по-скоро излизаш, като един празнодумец. И колкото повече се опитваш и стараеш, толкова повече не ти се получава. И колкото повече не ти се получава, толкова по-арогантен и злобен ставаш. Само последното изречение описва най-точно подвизите ти в този форум. И въпреки безпочвието и празнодумието ти, все пак съм горд, че не само съм попаднал в класацията ти за най-малоумни мнения от интелигентни левскари, ами и даже е на първо място! :)
Между другото, сега като се замисля, в последните години се оказа, че има доста левскари, от които Левски няма нужда. Ироничното е, че точно ти си дал неписаните принципи да си Левскар.
Допреди години (доста) тези левскари, от които клуба нямаше нужда, бяха хората на и около Исуса от Люлин и последвалите след това тумори.
Това ми хареса :-)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
За мен мача с терету е най-големия дразнител защото
-Се опитаха с уникална измама да станат цецека
-Собственик им беше Най-гнусната останала жива мутра след вълка
-той мразеше Левски и в червата си ,следователно и аз го мразя
- изобщо външен вид,изказ,произход,история ,мошенгии в реално време,Гнууус,Гнууус
Отивам да повръщам
-Се опитаха с уникална измама да станат цецека
-Собственик им беше Най-гнусната останала жива мутра след вълка
-той мразеше Левски и в червата си ,следователно и аз го мразя
- изобщо външен вид,изказ,произход,история ,мошенгии в реално време,Гнууус,Гнууус
Отивам да повръщам
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
tmanolov написа:Serafim написа:На стадиона срещу числото защо не се пее за гъза на маймуната? И не се вика "турци сте"?
Щото масата левскари са припоци. И докато за тези с айкю, повлияно от бЕлото, това е нормално, за умни хора като теб не само не е, ами е прегрешение от най-висша степен. Всякакви аналогии с умрелите са срам и позир за всеки левскар, ако е левскар, разбира се
Тая маса левскари тогава и тя е на малоумно мнение също, по твоя критерии. И на срамно също, по критерия на Тристан. Аз съм се аргументирал (не че е нужно да го правя, но от уважение към съфорумниците и дискусията), че разграничавам ЦСКА-София и ЦСКА и не го намирам за нужно да ги наричам всеки път тирейци, защото и аз, и ти, и Тристан, и те си знаят какви са. Но лова на вещици ми идва в повече.
И тая маса левскари-припоци ходи на мачове и сега, ходеше и в тежките периоди, купуваше карти, билети, тениски, правеше дарения, кой малко, кой много. Въпреки Сираков, Ивков, Стоилов, Костов.
Между другото, аз на мачове на Левски вече не ходя заради боя в Сектор А и липсата на каквато и да е позиция от клуба. Ако ще требъл да направим и да влезем в групите на ШЛ, докато Сираков и Боримиров са на постовете си, не ходя на мачове на Левски.