600 хил евро за нападател няма да дадат забравете просто,четох ,че толкова била цената на холандеца от втора дивизия.
Гонзо дава пари и после взима процент от продажбите наскоро го чух от сравнително стабилен източник,затова не го закача мустака.За малко да забравя холандското 2-ра дивизия свърши така,че в неделя няма да гледат холандеца.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
scooool написа:600 хил евро за нападател няма да дадат забравете просто,четох ,че толкова била цената на холандеца от втора дивизия.
Гонзо дава пари и после взима процент от продажбите наскоро го чух от сравнително стабилен източник,затова не го закача мустака.За малко да забравя холандското 2-ра дивизия свърши така,че в неделя няма да гледат холандеца.
Кой ти е казал,че ще гледа холандец?
-
- Контакти:
Доказа се, че Йовов трябва да играе още 1 г.!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:Доказа се, че Йовов трябва да играе още 1 г.!
Не знам какво се е видяло по ТВ-то, но на стадиона ми направи впечатление, че Йовов се пласираше много добре, търсеше коридори, не изпадаше в засада и показа много добър поглед, а днес и завършващият удар му беше на ниво. Изигра доста силен мач.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Blue_Girl написа:Доказа се, че Йовов трябва да играе още 1 г.!
Не знам какво се е видяло по ТВ-то, но на стадиона ми направи впечатление, че Йовов се пласираше много добре, търсеше коридори, не изпадаше в засада и показа много добър поглед, а днес и завършващият удар му беше на ниво. Изигра доста силен мач.
По ТВ-то се видя,че сбърка всички пасове,дето можеха да се сбъркат.
- BLUE CHAMPIONS
Rivaldo10 написа:Blue_Girl написа:Доказа се, че Йовов трябва да играе още 1 г.!
Абе той си е класен играч, спор няма ама за догодина немисля, че ще има сили да е титуляр,нещо като "златна" резерва е някакъв вариант. Ей го Сашо вече не може, всеки го финтира как си иска и единственото което може да направи е балтия отзад и с Ицо натам ще отидат нещата

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
blue avalanche написа:Rivaldo10 написа:Blue_Girl написа:Доказа се, че Йовов трябва да играе още 1 г.!
По ТВ-то се видя,че сбърка всички пасове,дето можеха да се сбъркат.
Аз гледах бегло мача, че бях на работа, но не видяхда е играл толкоз трагично!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- nostradamus
- Контакти:
Жан-Жак Мандриши
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lzKFjmuCvbU[/youtube]Жан-Жак Мандриши: Знам за Левски от Бардон Спряганият за трансфер в Левски, френски футболист на Гренобъл Жан-Жак Мандриши заяви, че е разговарял с бившия футболист на „сините” Седрик Бардон и е запознат с българския отбор.
„Разговарял съм с Бардон относно Левски и съм запознат с някои неща. За мен това ще бъде едно ново предизвикателство”, разкрива Мандриши пред местното издание „Bien Public”.
„Левски е отбор, който всяка година се бори за титлата и участва в евротурнирите и ще бъде добре за моята кариера да играя в такъв тим. Със сигурност няма да ми е лесно да се аклиматизирам, но се надявам всичко да се подреди добре”, добави корсиканецът.
Мандриши признава, че трябва да пристигне в София до няколко седмици, за да преговаря с Левски относно своя трансфер при „сините”.
Той има договор за още една година с Гренобъл, но футболистът се е договорил с ръководството на клуба да разтрогне договора си по взаимно съгласие и така ще излезе без пари на Левски.
Според изданието нападателят на Гренобъл ще подпише договор за 1+1 години с Левски.
Жан-Жак Мандриши е отбелязал 11 попадения през настоящия сезон. 26-годишният футболист е играл за втория отбор на Бастия, Корт, Аячо и Ним. Нападателят има и един записан мач за националния отбор на Корсика. http://gong.bg/view_article.php?article_id=203405
„Разговарял съм с Бардон относно Левски и съм запознат с някои неща. За мен това ще бъде едно ново предизвикателство”, разкрива Мандриши пред местното издание „Bien Public”.
„Левски е отбор, който всяка година се бори за титлата и участва в евротурнирите и ще бъде добре за моята кариера да играя в такъв тим. Със сигурност няма да ми е лесно да се аклиматизирам, но се надявам всичко да се подреди добре”, добави корсиканецът.
Мандриши признава, че трябва да пристигне в София до няколко седмици, за да преговаря с Левски относно своя трансфер при „сините”.
Той има договор за още една година с Гренобъл, но футболистът се е договорил с ръководството на клуба да разтрогне договора си по взаимно съгласие и така ще излезе без пари на Левски.
Според изданието нападателят на Гренобъл ще подпише договор за 1+1 години с Левски.
Жан-Жак Мандриши е отбелязал 11 попадения през настоящия сезон. 26-годишният футболист е играл за втория отбор на Бастия, Корт, Аячо и Ним. Нападателят има и един записан мач за националния отбор на Корсика. http://gong.bg/view_article.php?article_id=203405
Батков вън!
- nostradamus
- Контакти:
Re: Жан-Жак Мандриши
Явно и това лято селекцията ще я правим със свободни агенти на принципа:проба-грешка и мениджърите Заберски и Жейнов отново ще имат дейно участие.
Батков вън!
- BLUE CHAMPIONS
Заберски-Жейнов какво участие имат в този случай? статията говори красноречиво-Бардон е препоръчал този футболист и най вероятно Гонзо този уйкенд ще е във Франция за да го гледа. Гренобъл са последни в лига2 и изпадат и това е причината може би този футболист да растрогне с клуба и да остане свободен агент. За сега е добре, че е футболист от френска школа, добре е че е на 26, добре е че е нападател, има желание да играе в БГ , ще видим 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]