Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlobul » 16 юли 2012 19:58

ralka_levskarka написа:Ти си го представяй, ние няма да го правим :)

Ами те тия дето не мислят за всякакви възможни варианти , накрая остават най-изненадани . Друг е въпроса , че този сценарии съм го гледал поне 7-8 пъти и не е нужно чак толкова напъни за самата представа , още повече като видях и Одеса кво направи .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 юли 2012 20:03

zlobul написа:
ralka_levskarka написа:Ти си го представяй, ние няма да го правим :)

Ами те тия дето не мислят за всякакви възможни варианти , накрая остават най-изненадани . Друг е въпроса , че този сценарии съм го гледал поне 7-8 пъти и не е нужно чак толкова напъни за самата представа , още повече като видях и Одеса кво направи .

Одеса си беше контрола. Не могат да се правят генерални заключения от този мач. Все си мисля че прекаляваш малко. Нека дадем време на тия хора да покажат защо са в Левски. Още един официален мач не са изиграли и ти ги почна :) И аз имам резерви към селекцията и някои други но да ги плюем още преди да са почнали е нелепо. Точно сега имат нужда от подкрепа

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 16 юли 2012 20:05

Колкото и да съм се разочаровал последните години от великата ни защита, все си мисля, че тези ще ги отнесем с 2-3 гола тук и 1-2 там и няма да допуснем гол. Всички на стадиона в четвъртък! Само ЛЕВСКИ! :)
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 юли 2012 20:08

Тера ,
контрола , НЕконтрола брат , Одеса си ни убиха , а Иво пак не знаеше къде . Жив късмет , че не ни сложиха 6-7 парцала . Няма да коментирам и комичните ситуации пред Пацо . Залягаха там един върху друг все едно мача се играеше на лед , а те са с цвички .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 юли 2012 20:10

Levski4Ever написа:Колкото и да съм се разочаровал последните години от великата ни защита, все си мисля, че тези ще ги отнесем с 2-3 гола тук и 1-2 там и няма да допуснем гол. Всички на стадиона в четвъртък! Само ЛЕВСКИ! :)

Тук спор няма . С тия казах , че имаме големи шансове , но следващите ще са голяма мъка ......

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 юли 2012 20:12

zlobul написа:Тера ,
контрола , НЕконтрола брат , Одеса си ни убиха , а Иво пак не знаеше къде . Жив късмет , че не ни сложиха 6-7 парцала . Няма да коментирам и комичните ситуации пред Пацо . Залягаха там един върху друг все едно мача се играеше на лед , а те са с цвички .

Абе за Иво не ми говори. Малко са хората, които смятат че има място в Левски, за съжаление един от тях е Илиан Илиев. Ма дано успее да го вкара в релси. А пак за мача с Одеса.. тва си беше едва втората контрола, глей ги че не можеха да ходят. Не може от един мач да се правят такива генерални изводи

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 юли 2012 20:20

terata написа:

Абе за Иво не ми говори. Малко са хората, които смятат че има място в Левски, за съжаление един от тях е Илиан Илиев. Ма дано успее да го вкара в релси. А пак за мача с Одеса.. тва си беше едва втората контрола, глей ги че не можеха да ходят. Не може от един мач да се правят такива генерални изводи

Е за тва иде реч братле . Тръгваме с неподходящи хора да пробиваме в Европа , а тука шепа форумци не го разбраха . И помни ще стане като миналата година , когато вместо да използваме Грийн в средата , го ползвахме като ЦЗ , сега ще стане същото и с Пелето . Вместо да го ползваме като халф , ще го направим ЦЗ и то само защото през трансферния прозорец не са се сетили да земат такъв . Е затва се дразня .

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 юли 2012 20:28

zlobul написа:
terata написа:

Е за тва иде реч братле . Тръгваме с неподходящи хора да пробиваме в Европа , а тука шепа форумци не го разбраха . И помни ще стане като миналата година , когато вместо да използваме Грийн в средата , го ползвахме като ЦЗ , сега ще стане същото и с Пелето . Вместо да го ползваме като халф , ще го направим ЦЗ и то само защото през трансферния прозорец не са се сетили да земат такъв . Е затва се дразня .

Пелето е класи над Грийн и съвсем спокойно може да се справи като ЦЗ. Друг е въпроса, че не му е силата там.Значи за част от селекцията и аз имам някои резерви. Имам чувството че се взеха някои играчи, само защото трябваше да се вземе някой. Не разбирам защо взимаме централен нападател Опуко и го правим крило? Защо халф като Пелето ще го правим ЦЗ? Защо взимаме офанзивен халф, като Прохазка, който ще се налага като дефанзивен? Е тия неща и аз не ги проумявам. Ама все пак има си треньор, който си преценява. Искрено се надявам че знае какво прави и тази година ще ни донесе радост. Все пак не ми пука, ако ще и Батков да ни е ЦЗ стига да мачкаме ще съм доволен ;) Все пак най-важното е Левски да върви

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 16 юли 2012 20:36

...ако ще и Батков да ни е ЦЗ стига да мачкаме ще съм доволен ;) Все пак най-важното е Левски да върви

Ще ги спира с мустака :lol:
Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 16 юли 2012 20:48

Жоао Силва: Ще дам всичко от себе си, за да спечеля титлата с Левски
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Левски”